Spyro - PS2, PC...

poruka: 8
|
čitano: 6.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spyro Year of The Dragon - PS2, PC...

Morao sam otvorit ovu temu jer mi je Spyro - Year of The Dragon najbolja igra!!! Na PlayStationu 2 mi je pisalo da je to Spyro 2 no na PC-u pise da je to Spyro 3, no nea veze, bitno da je Year of The Dragon...I tako moj frend dođe kod mene u 9 ujutro i mi igramo Spyra do 9 sati navečer. Jer, mi smo svaki dan morali prelaziti igricu ispočetka jer nismo imali Memory Card...po čitav dan smo to igrali...nismo se micali od TV-a s joystickom u rukama...pola sata on, pola sata ja...Nekad cijela ulica dođe kod mene gledati kako mi prelazimo pa čak svi igraju legendarnog Spyra...To je bilo možda prije 3-4 godine, sad se sjetih te igre i skinem je za PC, grafika je katastrofa al je zato gameplay pravi užitak! Sad mogu saveat igru što mi je također fenomenalno, ne moram više ponavljat one silne levele po čitav dan...Ehh...kad se samo sjetim onih dana...sad to opet sa užitkom proživljavam...eto to bi bilo to, ako ste i vi nešto tako doživjeli, napišite! Moderatori, plz nemojte LOCK-at ovu temu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 15:54 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spyro - PS2, PC...

Ja sam prije 4 godine igrao King of the road po 10 sati bila je tako dobra igra da sam jedva ćekao drugi dan da je opet zaigram.Prije pet dana mi je došlo da je ponovo zaigram tu igru kad sam ju počeo igrati grafika je bila jako loša da  sam ju nakon 10 minuta igre odmah izbrisao.

Slavko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Spyro Year of The Dragon - PS2, PC...
Fićo_CoD 5 kaže...

Gle, morao sam otvorit ovu temu jer mi je Spyro - Year of The Dragon najbolja igra!!! Na PlayStationu 2 mi je pisalo da je to Spyro 2 no na PC-u pise da je to Spyro 3, no nea veze, bitno da je Year of The Dragon...I tako moj frend dođe kod mene u 9 ujutro i mi igramo Spyra do 9 sati navečer. Jer, mi smo svaki dan morali prelaziti igricu ispočetka jer nismo imali Memory Card...po čitav dan smo to igrali...nismo se micali od TV-a s joystickom u rukama...pola sata on, pola sata ja...Nekad cijela ulica dođe kod mene gledati kako mi prelazimo pa čak svi igraju legendarnog Spyra...To je bilo možda prije 3-4 godine, sad se sjetih te igre i skinem je za PC, grafika je katastrofa al je zato gameplay pravi užitak! Sad mogu saveat igru što mi je također fenomenalno, ne moram više ponavljat one silne levele po čitav dan...Ehh...kad se samo sjetim onih dana...sad to opet sa užitkom proživljavam...eto to bi bilo to, ako ste i vi nešto tako doživjeli, napišite! Moderatori, plz nemojte LOCK-at ovu temu...

Ak mi možeš reči di si ti nasa spyro za PC ja mislim da to nepostoji
http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina

Ja sam našao...neki talijan je uploadao na rapidshare i imaš samo jedan exe file koji pokreneš i igraš...bez potrebe za dodatnim emulatorima.

Jedini problem je bio što mi je javljao grešku svaki put kad sam htio ući u onaj nivo gdje igraš sa klokanom (odmah na početku).

Bili su tu i ostali Spyre i Crash Bandicooti i  još par nekih igara...

Bit će!
16 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Ja sam našao...neki talijan je uploadao na rapidshare i imaš samo jedan exe file koji pokreneš i igraš...bez potrebe za dodatnim emulatorima.

Jedini problem je bio što mi je javljao grešku svaki put kad sam htio ući u onaj nivo gdje igraš sa klokanom (odmah na početku).

Bili su tu i ostali Spyre i Crash Bandicooti i  još par nekih igara...

Meni nije bilo nikakvih grešaka...BTW da odg na ono pitanje od Dinja: igru sam nasao na Mininovoj...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 20:34 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan

Gdje mogu pronaci free PC download za Spiro igre?Zanima me to odavno jer sam kao mal igrao i prelazio Spiro 1,2,3 i jos neke na PS1 pa sad zelim na PC molim ako mozete da mi date linkove,hvala.

16 godina
neaktivan
Spyro - PS2, PC...

Kao što sam rekao u gornjem odg, igru sam našao na Mininovoj...

Ako nađem torrent poslat ću ti na PM.

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 11:05 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ee gdje si skinuo igru za PC?? Moja najbolja igrica:D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice