Pozdrav svima. Da, znam da postoji tema naslovljena 'Spore?!?', no ona bas ne ide u smjeru savjeta i pomoci.
Dakle, Space stage je definitivno dio gdje cete se najvise zadrzati. Ja sam teoretski zapeo na njemu, jednostavno ima toliko tih planeta, previse rasa i previse zadataka.
Konstantno me netko zove da mu platim, drugi me zovu i daruju. Dok treci napadaju moje carstvo. Odjednom se nadzem u brdu problema i poruka, onda jos sletim na neki planet i krenu me napadati... brzo to rjesim s ALT+F4. Ali imam neku zelju dovrsiti igru i vidjeti sto se nalazi tamo izad moje galaksije.
Imam par pitanja za one koji su uspjesno zavrsili igru:
- Koji su najjaci brodovi drugih rasa koji idu s menom? Ako oni uopce rade na tom sistemu!
- Dali je moguce povecati trade route? Za sada mi spice dolazi s mozda 3-4 planeta, ali drugi me odbijaju dok ne smanjim trade route? Ali ja ga zelim povecat?
- Koja je najbolja taktika za preuzimanje nekog sistema? Trenutno imam ponudzeno 3 sistema koja mogu kupiti, ali cijena im je oko 10 000 000, dok ja jedva raspolazem s 1 000 000?
- Kako napadati? tj, nasilno preuzeti neki planet (rasu)?
- Kako zaraditi big money?
- Na sto da se baziram kako bi zavrsio igru?
Je*iga, ovisnost me uvalita, ali vec nekoliko dana imam jako malo pomaka u svremiru, dok sam sve prijasnje stadije zavrsio za nekih 4 sata.