Pozdrav svima. Da, znam da postoji tema naslovljena 'Spore?!?', no ona bas ne ide u smjeru savjeta i pomoci.
Dakle, Space stage je definitivno dio gdje cete se najvise zadrzati. Ja sam teoretski zapeo na njemu, jednostavno ima toliko tih planeta, previse rasa i previse zadataka.
Konstantno me netko zove da mu platim, drugi me zovu i daruju. Dok treci napadaju moje carstvo. Odjednom se nadzem u brdu problema i poruka, onda jos sletim na neki planet i krenu me napadati... brzo to rjesim s ALT+F4. Ali imam neku zelju dovrsiti igru i vidjeti sto se nalazi tamo izad moje galaksije.
Imam par pitanja za one koji su uspjesno zavrsili igru:
- Koji su najjaci brodovi drugih rasa koji idu s menom? Ako oni uopce rade na tom sistemu!
- Dali je moguce povecati trade route? Za sada mi spice dolazi s mozda 3-4 planeta, ali drugi me odbijaju dok ne smanjim trade route? Ali ja ga zelim povecat?
- Koja je najbolja taktika za preuzimanje nekog sistema? Trenutno imam ponudzeno 3 sistema koja mogu kupiti, ali cijena im je oko 10 000 000, dok ja jedva raspolazem s 1 000 000?
- Kako napadati? tj, nasilno preuzeti neki planet (rasu)?
- Kako zaraditi big money?
- Na sto da se baziram kako bi zavrsio igru?
Je*iga, ovisnost me uvalita, ali vec nekoliko dana imam jako malo pomaka u svremiru, dok sam sve prijasnje stadije zavrsio za nekih 4 sata.

) pa tamo sebi odaberi stvari, tj dodatke koji ce ti omoguciti da potpuno oponasas drugu zivotinju. Npr, usta ti trebaju za pjevanje, bolja stopala ti daju veci dance level, zadnja kolumna (dodatci) ce ti dati charm i pose.