Rise of nations Thrones and patriots patch

poruka: 6
|
čitano: 2.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najnoviji patch

Molim vas ako mi netko može reći gdje mogu naći  naj noviji patch za Rise of nations Thrones and patriots a da nije V.03?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Najnoviji patch
Bukysan kaže...

Molim vas ako mi netko može reći gdje mogu naći  naj noviji patch za Rise of nations Thrones and patriots a da nije V.03?

Hvala unaprijed.

http://www.bighugegames.com/rontnp_patchnotes.shtml

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
Rise of nations Thrones and patriots patch

igra itko još rise of nations??? prije mi je to bila najdraža strategija al više je neigram baš

@ BF BC 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Rise of nations Thrones and patriots patch
Gamer71 kaže...

igra itko još rise of nations??? prije mi je to bila najdraža strategija al više je neigram baš

Igram ja :D

Nekako mo je zabavno igrati stare strategije ;D

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Gamer71 kaže...

Igram ja :D

Nekako mo je zabavno igrati stare strategije ;D

ma znam, čak mi je rise of nations zabavniji od nekih današnjih strategija, sam da još je grafika bolja bilo bi super Osmijeh

@ BF BC 2
15 godina
Gamer71 kaže...

sam da još je grafika bolja bilo bi super Osmijeh

http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=Search+...&released=def&style=def&theme=def&game=136&type=def

Mozda tu nades nekaj?

Netrebas se regat...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice