Re5 je trabao izić prije nekoliko dana za PC pa jel izasao
Re5 je trabao izić prije nekoliko dana za PC pa jel izasao
nisam neki gamer ali RE-5 se mora odigrati jer sam bas kao i Tomb Rider odigrao sve moguce dijelove i to u periodu kada su te igre bile aktuelne
nisam neki gamer ali RE-5 se mora odigrati jer sam bas kao i Tomb Rider odigrao sve moguce dijelove i to u periodu kada su te igre bile aktuelne

Evo vidim na gameplayu su promjenili datum, nadam se da je taj konačan. KLIK
Kao sto sam naveo u drugoj temi,Capcom je najavio da igra izlazi do kraja godine.Prvobitno je trebalo u junu,ali zbog usavrsavanja zastite od piraterije i dodatnog poliranja igre za kompjutere treba jos da sacekamo.Ma nema veze bre,samo neka dodje
Kao sto sam naveo u drugoj temi,Capcom je najavio da igra izlazi do kraja godine.Prvobitno je trebalo u junu,ali zbog usavrsavanja zastite od piraterije i dodatnog poliranja igre za kompjutere treba jos da sacekamo.Ma nema veze bre,samo neka dodje
Svejedno mi...Ovo je demokratija svako ima pravo na svoje misljenje mislim da nisam stavio nikakav link za skidanje kriticnog sadrzaja...
I jeli izasao
Ma ne,igra će izaći ili u 6 mjesecu,a ako ne izađe,onda je najava da će izaći tjekom godine.Nitko nezna točan datum jer ga nema,još nije službeno najavljen datum izdavanja za PC.
E pazite,ovo je sluzbeno obavestenje.Igra izlazi 13.jula 2009 za pc!
E bok dečki i cure,ja sam novi član.
Ja vam imam Resident evil 5 na ps3.
Ali naravno htio bi da ga naprave za komp i to što prije.
Ako me netko želi pitati nešto o igrici slobodno nek pita.
Ja vam svakako mislim da se igra isplati kupit kad izađe.
E bok dečki i cure,ja sam novi član.
Ja vam imam Resident evil 5 na ps3.
Ali naravno htio bi da ga naprave za komp i to što prije.
Ako me netko želi pitati nešto o igrici slobodno nek pita.
Ja vam svakako mislim da se igra isplati kupit kad izađe.
I ja se isto nadam.
Zato što je igra mrak,moramo je dobit za PC.
Igra počne kad Chris dođe u gradić Koyo u Africi,i tamo naravno upozna partnericu.
Nakon toga on i Sheva odu do mesara koji se zapravo agent BSAA-a i da im M92F Berretu,(dobar gun kad unaprijediš na maks ima 100 metaka).
Pa kasnije te napadne tip koji se zove exucution majini(onaj sa ogromnom sjekirom) i dosta ga je teško ubiti, ali ako odeš malo ravno pa iza tržnice tamo ti je VZ61 mrak strojnica.
U drugom chapteru te napadne uroboros,ali nije baš težak treba ga samo nagurati u spalionu i gotovo.
U a onda slijedi tip s motornom pilom,e a on je već malo teži al pucaj ga iz rifela u glavu,udaraj i tak 6 puta i mrtav je.
Drugi chapteri su prilično slični samo ubijaš te majinie i gotovo.
A onda se pazi chaptera 3-1 tamo dolaze krokodili,nisam baš na easy imao problema s njima,ali na normal je to druga priča.A još na tom chapteru možeš pronaći rocket luncher i magnum.
U chapteru 3-2 dođu 3 tipa s motorkom,al koristi ovaj magnum i neće bit problem.
Pa kasnije odeš u neke špilje u chapteru 4-1,pa u tajni labaratorij,i NAPOKON brod od Weskera.
U chapteru 5-3 Chris pronađe Jill koja je pod Weskerovom kontrolom, ali je Chris spasi.
I tako na kraju Chris ubije Weskera ,pobjegne u helikopteru s Shevom i spasi Jill.
Ova igrica je svakako ispunila moja iščekivanja,jedva čekam da dođe na komp.
A i jedva čekam Resident evil 6
I ja se isto nadam.
Zato što je igra mrak,moramo je dobit za PC.
Igra počne kad Chris dođe u gradić Koyo u Africi,i tamo naravno upozna partnericu.
Nakon toga on i Sheva odu do mesara koji se zapravo agent BSAA-a i da im M92F Berretu,(dobar gun kad unaprijediš na maks ima 100 metaka).
Pa kasnije te napadne tip koji se zove exucution majini(onaj sa ogromnom sjekirom) i dosta ga je teško ubiti, ali ako odeš malo ravno pa iza tržnice tamo ti je VZ61 mrak strojnica.
U drugom chapteru te napadne uroboros,ali nije baš težak treba ga samo nagurati u spalionu i gotovo.
U a onda slijedi tip s motornom pilom,e a on je već malo teži al pucaj ga iz rifela u glavu,udaraj i tak 6 puta i mrtav je.
Drugi chapteri su prilično slični samo ubijaš te majinie i gotovo.
A onda se pazi chaptera 3-1 tamo dolaze krokodili,nisam baš na easy imao problema s njima,ali na normal je to druga priča.A još na tom chapteru možeš pronaći rocket luncher i magnum.
U chapteru 3-2 dođu 3 tipa s motorkom,al koristi ovaj magnum i neće bit problem.
Pa kasnije odeš u neke špilje u chapteru 4-1,pa u tajni labaratorij,i NAPOKON brod od Weskera.
U chapteru 5-3 Chris pronađe Jill koja je pod Weskerovom kontrolom, ali je Chris spasi.
I tako na kraju Chris ubije Weskera ,pobjegne u helikopteru s Shevom i spasi Jill.
Ova igrica je svakako ispunila moja iščekivanja,jedva čekam da dođe na komp.
A i jedva čekam Resident evil 6
A čuj moral sam objasnit da znaju da kupuju mrak igru.
A imam još jednu dobru vijest iz igre,a to je da više nema onog merchanta.
Oružja se mogu naći kroz chapter, a kada chapter završi uđeš u BSAA shop i tamo prodaš,kupiš ili unaprijediš oružja.
Al bolje ih je nać naravno kroz chaptere.
Ak me netko hoće pitati gdje se koje nalazi samo neka pita.
Znam sve lokacije.
I kaj dečki igra ipak nije izašla 13.6.
Pa najavljena je 26.06.2009.
Samo se nadam da je neće odgoditi opet.I iskreno se nadam da će se moći ugodno igrati sa mišom i tipkovnicom.
Pa najavljena je 26.06.2009.
Samo se nadam da je neće odgoditi opet.I iskreno se nadam da će se moći ugodno igrati sa mišom i tipkovnicom.

U pa to je dobra vijest.
Točno u sredini ljetnih praznika.
Evo uspio sam si kupiti beskonačne metke za AK-74 u igri,doista je pre dobra puška.
A beskonačni metci se mogu kupiti za sva oružja.(OSIM ZA GRENADE LUNCHER).
Opet su odgodili igru sad je najavljeno da će izaći 29.09.2009..
A krasno,ništa od igre pod praznicima.
Koja šteta.
Evo malo novih informacija.
http://www.gamespot.com/news/blogs/preview-blog/909185203/26961214/we-just-played-resident-evil-5-pc-now-in-3d-vision.html?om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;5
doso je benchmark za skinut