Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
protjeran
Resident evil 5

Re5 je trabao izić prije nekoliko dana za PC pa jel izasao

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Resident evil 5
Dinjo kaže...

Re5 je trabao izić prije nekoliko dana za PC pa jel izasao

Nije, izgleda da če tokom petog mjeseca ili čak šestog.
Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
protjeran
Resident evil 5
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident evil 5

nisam neki gamer ali RE-5 se mora odigrati jer sam bas kao i Tomb Rider odigrao sve moguce dijelove i to u periodu kada su te igre bile aktuelne

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luxman kaže...

nisam neki gamer ali RE-5 se mora odigrati jer sam bas kao i Tomb Rider odigrao sve moguce dijelove i to u periodu kada su te igre bile aktuelne

RE-5 se nemora bas odigrati, igre koje se MORAJU bar jednom  uzivotu igrati su: Bomberman, Super Mario Bros, Tetris, i svi probajte PENTIX
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran
Bes7 kaže...
luxman kaže...

RE-5 se nemora bas odigrati, igre koje se MORAJU bar jednom  uzivotu igrati su: Bomberman, Super Mario Bros, Tetris, i svi probajte PENTIX
 Sve sam ih odigraoNeodlučanIzlanuo seSmijeh
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
16 godina
Resident evil 5

Evo vidim na gameplayu su promjenili datum, nadam se da je taj konačan. KLIK

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Kao sto sam naveo u drugoj temi,Capcom je najavio da igra izlazi do kraja godine.Prvobitno je trebalo u junu,ali zbog usavrsavanja zastite od piraterije i dodatnog poliranja igre za kompjutere treba jos da sacekamo.Ma nema veze bre,samo neka dodje Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
murasaki kaže...

Kao sto sam naveo u drugoj temi,Capcom je najavio da igra izlazi do kraja godine.Prvobitno je trebalo u junu,ali zbog usavrsavanja zastite od piraterije i dodatnog poliranja igre za kompjutere treba jos da sacekamo.Ma nema veze bre,samo neka dodje Osmijeh

Nece biti cracka par sedmica kao za Chronicles of Riddick  Assault on Dark Athena  i onda ce prosvirati na svim mogucim stranicama crack za RE5
Zivili pirati i piraterija
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:00 (luxman).
16 godina
neaktivan
luxman kaže...
murasaki kaže...

Nece biti cracka par sedmica kao za Chronicles of Riddick  Assault on Dark Athena  i onda ce prosvirati na svim mogucim stranicama crack za RE5
Zivili pirati i piraterija
 ja mislim da ćeš dobiti žuti zbog toga
16 godina
protjeran
Resident evil 5

Svejedno mi...Ovo je demokratija svako ima pravo na svoje misljenje mislim da nisam stavio nikakav link za skidanje kriticnog sadrzaja...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident evil 5

I jeli izasao

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ma ne,igra će izaći ili u 6 mjesecu,a ako ne izađe,onda je najava da će izaći tjekom godine.Nitko nezna točan datum jer ga nema,još nije službeno najavljen datum izdavanja za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

E pazite,ovo je sluzbeno obavestenje.Igra izlazi 13.jula 2009 za pc!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

E bok dečki i cure,ja sam novi član.

Ja vam imam Resident evil 5 na ps3.

Ali naravno htio bi da ga naprave za komp i to što prije.

Ako me netko želi pitati nešto o igrici slobodno nek pita.

Ja vam svakako mislim da se igra isplati kupit kad izađe.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aldex kaže...

E bok dečki i cure,ja sam novi član.

Ja vam imam Resident evil 5 na ps3.

Ali naravno htio bi da ga naprave za komp i to što prije.

Ako me netko želi pitati nešto o igrici slobodno nek pita.

Ja vam svakako mislim da se igra isplati kupit kad izađe.

Pa eto mozes u par recenica napraviti kratak presek igre,tvoje utiske i da li je u potpunosti ispunila tvoja ocekivanja......
Inace,jedan lik sto pravi kompresovane verzije igara na stranom forumu,na moje pitanje kad ce izaci R.Evil 5 za pc,rekao mi je da ce biti u novembru(11.mesec),da je neplanirano odlozeno zbog ispravljanja brojnih bagova i dodatnog poliranja! A trebalo je da izadje sad u junu za koji dan....Nadam se da ipak necemo tako dugo cekati....
16 godina
neaktivan

I ja se isto nadam.

Zato što je igra mrak,moramo je dobit za PC.

Igra počne kad Chris dođe u gradić Koyo u Africi,i tamo naravno upozna partnericu.

Nakon toga on i Sheva odu do mesara koji se zapravo agent BSAA-a i da im M92F Berretu,(dobar gun kad unaprijediš na maks ima 100 metaka).

Pa kasnije te napadne tip koji se zove exucution majini(onaj sa ogromnom sjekirom) i dosta ga je teško ubiti, ali ako odeš malo ravno pa iza tržnice tamo ti je VZ61 mrak strojnica.

U drugom chapteru te napadne uroboros,ali nije baš težak treba ga samo nagurati u spalionu i gotovo.

U a onda slijedi tip s motornom pilom,e a on je već malo teži al pucaj ga iz rifela u glavu,udaraj  i tak 6 puta i mrtav je.

Drugi chapteri su prilično slični samo ubijaš te majinie i gotovo.

A onda se pazi chaptera 3-1 tamo dolaze krokodili,nisam baš na easy imao problema s njima,ali na normal je to druga priča.A još na tom chapteru možeš pronaći rocket luncher i magnum.

U chapteru 3-2 dođu 3 tipa s motorkom,al koristi ovaj magnum i neće bit problem.

Pa kasnije odeš u neke špilje u chapteru 4-1,pa u tajni labaratorij,i NAPOKON brod od Weskera.

U chapteru 5-3 Chris pronađe Jill koja je pod Weskerovom kontrolom, ali je Chris spasi.

I tako na kraju Chris ubije Weskera ,pobjegne u helikopteru s Shevom i spasi Jill.

Ova igrica je svakako ispunila moja iščekivanja,jedva čekam da dođe na komp.

A i jedva čekam Resident evil 6

Aldex
17 godina
neaktivan
Aldex kaže...

I ja se isto nadam.

Zato što je igra mrak,moramo je dobit za PC.

Igra počne kad Chris dođe u gradić Koyo u Africi,i tamo naravno upozna partnericu.

Nakon toga on i Sheva odu do mesara koji se zapravo agent BSAA-a i da im M92F Berretu,(dobar gun kad unaprijediš na maks ima 100 metaka).

Pa kasnije te napadne tip koji se zove exucution majini(onaj sa ogromnom sjekirom) i dosta ga je teško ubiti, ali ako odeš malo ravno pa iza tržnice tamo ti je VZ61 mrak strojnica.

U drugom chapteru te napadne uroboros,ali nije baš težak treba ga samo nagurati u spalionu i gotovo.

U a onda slijedi tip s motornom pilom,e a on je već malo teži al pucaj ga iz rifela u glavu,udaraj  i tak 6 puta i mrtav je.

Drugi chapteri su prilično slični samo ubijaš te majinie i gotovo.

A onda se pazi chaptera 3-1 tamo dolaze krokodili,nisam baš na easy imao problema s njima,ali na normal je to druga priča.A još na tom chapteru možeš pronaći rocket luncher i magnum.

U chapteru 3-2 dođu 3 tipa s motorkom,al koristi ovaj magnum i neće bit problem.

Pa kasnije odeš u neke špilje u chapteru 4-1,pa u tajni labaratorij,i NAPOKON brod od Weskera.

U chapteru 5-3 Chris pronađe Jill koja je pod Weskerovom kontrolom, ali je Chris spasi.

I tako na kraju Chris ubije Weskera ,pobjegne u helikopteru s Shevom i spasi Jill.

Ova igrica je svakako ispunila moja iščekivanja,jedva čekam da dođe na komp.

A i jedva čekam Resident evil 6

ovo je veliki SPOILER!!!

ne mojte ćitati tko ne želi unaprijed znati!
Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

A čuj moral sam objasnit da znaju da kupuju mrak igruNamigiva.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 19:06 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

A imam još jednu dobru vijest iz igre,a to je da više nema onog merchanta.

Oružja se mogu naći kroz chapter, a kada chapter završi uđeš u BSAA shop i tamo prodaš,kupiš ili unaprijediš oružja.

Al bolje ih je nać naravno kroz chaptere.

Ak me netko hoće pitati gdje se koje nalazi samo neka pita.

Znam  sve lokacijeSmijeh.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:00 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

I kaj dečki igra ipak nije izašla 13.6Plač.

Aldex

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Pa najavljena je 26.06.2009.

Samo se nadam da je neće odgoditi opet.I iskreno se nadam da će se moći ugodno igrati sa mišom i tipkovnicom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toma kaže...

Pa najavljena je 26.06.2009.

Samo se nadam da je neće odgoditi opet.I iskreno se nadam da će se moći ugodno igrati sa mišom i tipkovnicom.

Moci ces sigurno,jer je igra inicijalno radjena za PC,ali je njen izlazak odlozen iz razloga koje sam ranije naveo....Sa  cetrvtim delom je bilo obrnuto,pa je zato bilo dosta primedbi na kontrole..
U opticaju su 2 datuma,26.06. ili 13.07. u zavisnosti sa kog sajta se uzimaju informacije....Vise od ovoga nece odlagati.Jos malo strpljenja...  Osmijeh
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

U pa to je dobra vijest.

Točno u sredini ljetnih praznikaNamigiva.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 18:32 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Evo uspio sam si kupiti beskonačne metke za AK-74 u igri,doista je pre dobra puška.

A beskonačni metci se mogu kupiti za sva oružja.(OSIM ZA GRENADE LUNCHER).

Aldex

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Opet su odgodili igru sad je najavljeno da će izaći 29.09.2009..Mršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A krasno,ništa od igre pod praznicimaPlač.

Koja štetaMršti se.

Aldex
16 godina
protjeran
Resident evil 5

Evo malo novih informacija.

http://www.gamespot.com/news/blogs/preview-blog/909185203/26961214/we-just-played-resident-evil-5-pc-now-in-3d-vision.html?om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;5

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident evil 5

doso je benchmark za skinutSmijehSmijeh

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:10 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident evil 5

evo kod mene ide sve na najjace na dx9 (ima i dx10) bez ikakvih problema evo ss

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail: