Ne znam koliko ima i ima li uopće zainteresiranih da se okušaju i na mašinama od soma i više konja! U svakom slučaju, Renault Truck Racing je besplatna igra i možete ju skinuti sa ovog linka.
Za solo igranje nije se potrebno registrirati a da bi upogonili multiplayer u gejmu, dovoljno je kliknuti registriranje igre na sajtu ili u gejmu i na mail će vam doći "key" kojega u gejmu upišete/pejstate. Hardverski zahtjevi su nezahtjevni (LOL), a grafički, gejm je čista petica! Uostalom, poklonjenom konju se ne gleda u zube, no ovaj ih ima i dobre i zdrave!
Obzirom da je igra besplatna, ne vidim razloga da se 300-tinjak MB ne deponira na hard (ako ima mjesta, od silne prnjave
)! Igra dolazi sa četiri staze/piste. Podržava i TrackIR i volane ali se odlično vozi i samo sa tipkovnicom. Jako dobro je simulirano driftanje i općenito fizika vozila. Dobar je gušt je kada složimo 15 protivnika i čekamo zeleno svjetlo na semaforu. Najs! Mala zamjerka bila bi jedino na zvuk škripanja guma. Ostalo, sve 5!
Da, postoji opcija za u(ne)rediti svoj kamion bojama, teksturama i naljepnicama po vlastitom izboru a oni vještiji ( poput mene
) mogu se poigrati u nekom graf. programu pa složiti custom natpise i naljke! Evo i moje pikčr, tu dolje. Vozim kamion u duhu BUG-ovca, hrvatski "nakockan" i pod pseudonimom...khhmmm....otkrijte sami! 
Ako odaberete "score" opciju utrke, vaš se rezultat uploada i svrstavate se u tablicu rezultata...Ja sam u "nečemu" 134. Nadam se da nas nema samo 134!
Prijedlog BUG-ovcima: Ako je dozvoljena distribucija, mogli bi gejm puknuti na slijedeći DVD za one koji su ovaj mjesec ispucali 'promet'.
UŽIVAJTE!
AddOn (opet su mi nestale slike!!! malo prije su bile ovdje!
..Ajd', idem ponovo staviti...Po treći puta!!)
Evo kako me rasturaju drajveri!