Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 294.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
16 godina
Rainbow Six Siege

Evo od sad dostupna i Starter edition verzija igra koja će koštati 15€, ali će trebati duže da se unlockaju novi operatori nego kod standard editiona.

http://rainbow6.ubi.com/siege/en-CA/news/detail.aspx?c=tcm:164-253088-16&ct=tcm:148-76770-32

FAQ

Kupiti ju možete na steamu ili uplayu

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 18:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Re: Rainbow Six Siege
Jack Sparrow kaže...

Evo od sad dostupna i Starter edition verzija igra koja će koštati 15€, ali će trebati duže da se unlockaju novi operatori nego kod standard editiona.

http://rainbow6.ubi.com/siege/en-CA/news/detail.aspx?c=tcm:164-253088-16&ct=tcm:148-76770-32

FAQ

Kupiti ju možete na steamu ili uplayu

da je 10 ili 5 bilo bi ok, ovak dodas jos kojih 7 dolara i kupis normalnu verziju

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Uzeo sam igru i vrlo je zabavna igra. Tehnicki je malo gruba, ali je igrivost odlicna. Na pocetku se osjecas malo retardirano dok ne pohvatas konce, ali onda je igra cista zabava. Preporuka.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Kuky jede gov**!

Ni ne proba pomoći, odmah kukavica da petama vjetra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

Kuky jede gov**!

Ni ne proba pomoći, odmah kukavica da petama vjetra...

Ma išao sam igrati War Thunder sa Perom. Izgubili bi i onako, a kad me ovaj iz nekog glitch ubio odmah mi prisjela igra.

15 godina
Rainbow Six Siege

Zadnji patch usrao matchmake.

I kad dođeš na gold i aksnije platinum, samo igraš protiv čitera više manje, nitko ne može tako gađati pa makar bio i pro igrač. Gledam serentiya pa ni on nema nekad miran aim, ali ekipa skida hedare bez jebem ti.

Šteta, baš sam mislio da su složili nekakav anticheat.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

I kad dođeš na gold i aksnije platinum, samo igraš protiv čitera više manje, nitko ne može tako gađati pa makar bio i pro igrač. Gledam serentiya pa ni on nema nekad miran aim, ali ekipa skida hedare bez jebem ti.

Stize jos jedan patch, ja sam na zlatnom i nisam jos naletio na citera...

16 godina
Rainbow Six Siege

Ma ima ih i to u casualu čak.  Neki dan lik rank 2 i ima 15-1, a svi drugi u njegovom timu jedan kill sveukupno.

Vidio sam na redditu post sa posjetima na nekom čiterskom forumu. Dakle BF4, COD, Overwatch imaju neki raspon od 2000-5000 klikova, a Rainbow Six ima 22000 klikova. Jednostavno se dešava ono što je pisao jedan lik, tolko je community postao istraumatiziran da sad i ovi koji su pošteni kupuju hackove jer zašto nebi oni koristili kad mogu i ovi drugi.

Desilo nam se par puta da imam 3-0 u ranked i onda ekipa bez imalo srama nas pohaksa i to ubija preko zidova.

Pa na turnirima ESLa koji se snimaju se vidjelo kako lik ubija sumnjivo. Okrene se u pravom trenutku kad mu dolaz s leđa i baš na dobar prozor. Čak i komentator na streamu je rekao nešto tipa: Ovo je bilo profesionalno čulo. Komedija u glavnom.

Ali potvrdio community managed na redditu da već duže rade na novom anti cheat programu kojeg misle uskoro uvesti. Dobro je što barem sad autoamtski banira ekipu, a ne po nekom postepenom sistemu kao do sad. Nadam se da će ovo poboljšati stvari jer stvarno je igra dobra, ali ju uništava gamad koji iskorištava što je ubisoft preblag prema njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dado16 kaže...
fila2208 kaže...

Stize jos jedan patch, ja sam na zlatnom i nisam jos naletio na citera...

A nezz evo, nisam ni ja dok nisam došao na platinum, onda se miješaju goldeni i platinumi. DAkle 3:'0 deremo likove, pale se takvi očiti wh i aimboti da nas dignu na 4:4 ako se dobro sjećam, na kraju smo morali ozljedit hostagea i leć uzt njega da nas proba ubit kroz zid i ubije hostagea.

Dal je do toga došlo da moram smišljat takve takitke da zajebem čitere?

Evo baš ušao u game, ranked krenem, ubaci me u game koji je 0-2, nas 4 protiv 5 likova, neki HD klan, svih 5 ima wh, kreću i na avionu tuku kroz zidove, odmah, dakle pa da je to spalo na tu razinu?
Ubaci me u dead game, di neam šanse da me haker siluje? ne razumijem kako oni to vide ili odlučuuju ignorirati... nakon zadnjeg pactha igra užas!

evo, defitinitvno zadnji game večeras i na neko vrijeme, neizdrživo, pa u par dana igrajući s paltinuma sam pao na gold 2, partije u kojima možda i vodimo, ljudi okrenu nevjerojatno da imaju killstreak od 10 komada.

SAd smo igrali protiiv lika, 24lvl, gold 4 je kao, kad je def, ide outside i sve nas pobije, mene ne heada jer imam blackbearda ali ima frenda koji izađe na drugi prozor i ubije me.

Ne znam ali ovo je po meni uvreda igrati koliko god mi igra bila fantasična neću živce gubiti na ovo. Odoh naći nešto drugo za halati, ali ovo je sramota na što je igra spala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 22:53 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...
blabla...

Neznam sto se opterecujete sa rankovima. Bitno da se igra :)

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ali potvrdio community managed na redditu da već duže rade na novom anti cheat programu kojeg misle uskoro uvesti. Dobro je što barem sad autoamtski banira ekipu, a ne po nekom postepenom sistemu kao do sad. Nadam se da će ovo poboljšati stvari jer stvarno je igra dobra, ali ju uništava gamad koji iskorištava što je ubisoft preblag prema njima.

A valjda će to biti brzo, jer kako ljeto dolazi, sve će manje ekipe biti zainteresirano za igru.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
dado16 kaže...
fila2208 kaže...
blabla...

Neznam sto se opterecujete sa rankovima. Bitno da se igra :)

Nije meni bitan rank, bmk, pa prošle sezone sam bio bronza nebitno, neogo igram kako igram, ali kad se rank upaš do ovih boljih igrača toliko je čiterske stoke da izgubim volju..

17 godina
Rainbow Six Siege

http://forums.ubi.com/showthread.php/1461980-Update-3-3-Patch-Notes

Novi patch stigao promjene na kapkanu i mute, sitnij fixevi na operatorima i mapama na zalost nema jos novog anti cheat :/
Sad Uplay nudi opcju dodavanja autentifikatora, odmah ju aktivirao! :D

Odigrao 2 partije casual (6 rundi) da rjesim questove. Kapkan definitivno BUFF, u to rundi 4 lika zaginula od trapa. Nema vise onog glupog siljka da je ocito kako je postavljen trap, sam laser je prilicno proziran i s obzirom da se sad bira pozicija klopke prozori su viable kao opcija.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 0:35 (D3ViL).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Odličan buff za ova dva operatora, još sad treba Tachanku malo možda mu staviti da ne krepa od jednog metka u glavu nego da barem 2 izdrži, mislim pošto ima onu ogromu kacigu.

Strašno me nerviralo što su mi mutov gadget svi bez problem preskočili ili što kad su ga stavio na velika vrata nije pokrio sve nego su dronovi mogli proći sa strane ili pak što nije pokrio cijeli zid nego je thermite mogao postaviti svoj charge u kut.

Za kapkana ne treba uopće govoriti. Previše stvario je odavalo njegove mine, onaj klin s druge strane je bio najgori, i to još pola metra stoji van. Dobro je i što postavljaš na visinu koju želiš, a ne da staviš na centar prozora pa svi vide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

U utorak 2.8 dolazi novi dlc sa Brazilcima i favela mapom.

Službeni trailer:

Gameplay:

Promjenili su hud, loading meni i sad vidimo šta tko nosi u borbu i još dosta toga.

Više LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

r6 siege se moze kupiti sa UK VPN za 9e (standard) ili 16e (gold) preko njihovoh shopa, samo treba staviti u kosaricu i onda umjesto 50% popusta ispadne 75%.

ja sam upravo kupio gold verziju.

postoji mogucnost da jos samo kratko vrijeme radi, posto je free weekend pa se popust na to gleda...

info

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rainbow Six Siege

Crnjo je dobar ali ova zenska mi nije bas legla. Ima OP shotgun i to je super, vec je nekoliko Blackbearda plakalo radi toga ali njen special abbility sam se nadao da ce zgrabit za vrat lika kao shield i vuc ga okolo a ne oborit ga na pod. Nije bas "korisno" kao ability od nekih drugih operatora.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nije ability da nekog obori na pod, nego da ispita tog oborenog. Poslije toga vidiš napadače isto kako oni tebe vide kad si defender i izađeš van. Wallhack samo takav :)
16 godina
Arabarran kaže...
Nije ability da nekog obori na pod, nego da ispita tog oborenog. Poslije toga vidiš napadače isto kako oni tebe vide kad si defender i izađeš van. Wallhack samo takav :)

Zapravo dva su Abilitya. Jedan da se šuljaš, a drugi da ispitaš likove. Dobro je što možeš to napraviti na bilo kojem liku koji je injuran.

Ovo šuljanje isto nekako bezveze jer imaš samo pištolj i ne možeš ciljati kad je aktivan ability.

Ali barem zato ima dobar smg i sačmu koja jako dobro kontrira blackbeardu.

Ovaj drugi se čini ok jer jučer neki lik na presidental plane mapi sa tim istjerao likove iz sobe i kutova u kojema inače čekaju i bez beda dobili rundu radi toga.

Dobar su dodatak ali Thermite, Thatcher, Blackbeard i Rook, Pulse, Valkyrie, Bandit ili Mute i dalje ostaju bitniji jer znaju često odlučiti rundu sa svojim gadgetima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 18:49 (Jack Sparrow).
15 godina
Rainbow Six Siege

Jesu riješili čitere da se vratim u igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Nazalost mislim da ne, nema ih vise u tom intervalu al sad kak je ranked resetiran kad sam bio u jednom matchu lik je imao iq-a, i pratio me kroz zid bas naciljao i pratio do prozora i ubio, nije koristio gadget ili nest slicno.....tak da ocito ih jos ima

16 godina
fila2208 kaže...

Pa dodali su client side anti- cheat, battleye koji izgleda radi dosta dobro jer nisam vidi čistog čitera do sad. Zapravo i prije toga ih nisam dugo. 

Ali opet obično se vrate kad dođe novi DLC.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Pa dodali su client side anti- cheat, battleye koji izgleda radi dosta dobro jer nisam vidi čistog čitera do sad. Zapravo i prije toga ih nisam dugo. 

Nisi jer nisi došao do goldena visoko ili platine u rankedu, to nije istina šta su radili i to jasno ko dan bez imalo srama, ko defenderi trčali van i oneshotali sve. Zato mi se zgadila igra, ali vratio bih se možda na casual da skupim pointe za nove operatore.

16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Nisi jer nisi došao do goldena visoko ili platine u rankedu, to nije istina šta su radili i to jasno ko dan bez imalo srama, ko defenderi trčali van i oneshotali sve. Zato mi se zgadila igra, ali vratio bih se možda na casual da skupim pointe za nove operatore.

dajte mjesec dva da se malo rasciste rankovi i sve, najcesce popusti broj cheatera na kraju.... a i sad je bolja zastita vald ce biti bolje :), na casualu jos nisam naletio na cheatera

16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Bio sam gold 3 prije toga.

15 godina
Rainbow Six Siege

Ja sam u jednom trenutku svaki drugi gejm naletio na nekog...većinom su bili high platinum ili diamond. Nema igrača na visokom levelima pa igra nekad daje i puno veće level da nađe match.

Ali budem se vratio vidjeti kakvo je stanje. kad se resetiraju rankovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ja sam u jednom trenutku svaki drugi gejm naletio na nekog...većinom su bili high platinum ili diamond. Nema igrača na visokom levelima pa igra nekad daje i puno veće level da nađe match.

Ali budem se vratio vidjeti kakvo je stanje. kad se resetiraju rankovi?

Pa već jesu pošto je DLC izašao.

Ovo sa cheaterima se meni najviše dešavalo nakon resetiranja ranka, pa kad smo svi bili niski rank i igrali jedni s drugima. Sad se kasnije to smirilo jer su ovi cheateri otišli u platinum.

Prema statistikama Ubisofta najviše ljudi je imalo silver rank, nakon toga gold. Sve kasnije jako slabo.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa već jesu pošto je DLC izašao.

Ovo sa cheaterima se meni najviše dešavalo nakon resetiranja ranka, pa kad smo svi bili niski rank i igrali jedni s drugima. Sad se kasnije to smirilo jer su ovi cheateri otišli u platinum.

Prema statistikama Ubisofta najviše ljudi je imalo silver rank, nakon toga gold. Sve kasnije jako slabo.

I sad prema tim statistikama ja ne bih smio bih platinum i sresti te čitere? Kažem ti da su me otjerali iz igre, ranked je bio fantazija neko vrijeme, ali kad priđeš platinumu i onda te počnu silovati govnri odsutaneš.

Budem kad uhvatim vremea navratio igrati, vi imate onaj tim, pero vam je capitao jel? 

16 godina
fila2208 kaže...

I sad prema tim statistikama ja ne bih smio bih platinum i sresti te čitere? Kažem ti da su me otjerali iz igre, ranked je bio fantazija neko vrijeme, ali kad priđeš platinumu i onda te počnu silovati govnri odsutaneš.

Budem kad uhvatim vremea navratio igrati, vi imate onaj tim, pero vam je capitao jel? 

Ne, one je blackbeard obično, ja sam thermite, a Pirat je Capitao i ovaj drugi pošto jedini ima season pass.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Ne, one je blackbeard obično, ja sam thermite, a Pirat je Capitao i ovaj drugi pošto jedini ima season pass.

Nisi ko obično skužio. Mislio sam da je pero kapetan, onaj što ide srat u sred runde.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice