Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Project CARS

vidjeli su da ovakav način financiranja šljaka i krenuli su odmah dalje. kaj drugo može bit?

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Project CARS
turbojc kaže...
Koji je razlog da već sada kreću pripreme za PC2, dok je PC1 aktivan i igra se, dobivaju se zakrpe, i sl?

http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?32673-(FAQ)-PCars2-quot-For-Dummies-quot

SMS has announced that they are planning to begin development on Project CARS 2. They have set up a WMD funding site with information as well as membership levels. Note that this is an announcement of development, not that a game is going to drop within months. Many game studios do not announce anywhere close to this early in the development cycle. However, since SMS is being different by allowing the public to assist in the game's development through the WMD portal, an announcement needs to be made this early to give the public a chance to get it from the very beginning. Think of this as less of a "we're going to release PCars2" and more of a "PCars has been enough of a success for us to want to make a sequel".

Q: PCars2 already? PCars1 was just released!

A: Believe it or not, this is actually how game development works. Whether it be SMS with PCars, MS with the Forza series, even games like Call of Duty and Grand Theft Auto start the next installment of the series soon after the release of the previous game (sometimes even before).

PCars 1 is finished from a production standpoint. Additional content and bugfixes will continue to be released. SMS has a team of roughly 40 people working on PCars 1 still correcting issues and prepping/finishing DLC content. In fact, since Project Cars 2 was announced, SMS has also announced Project CARS patch 3.0 containing over 75 over 140 fixes, adjustments and additions across all platforms.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 11:16 (Fanu).
14 godina
Piše da postoji 5 paketa za kupiti?
Kakvi su to, tj. imaš kakav dodatni info?
Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
Project CARS

http://www.wmdportal.com/projects/project-cars-2/

skrolaj dolje

objasnjen ti je svaki paket

po meni su cijene previsoke (ulozio sam 25€ u pcars1 funding..) - ali ako se netko odluci dati novce za pcars2 development nece ostati razocaran

pcars1 sam igrao 2g prije izlaska same igre i bilo je vise od 900 buildova do samog izlaska..

dobije se dobar insight u to kako se razvija igra posto su developeri konstantno visili na forumima zajedno sa igracima/testerima

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 12:01 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Project CARS

izasao je novi dlc i free car 3.

ameri su ga dobili dok eu jos ne(ps4)

"Soon, US PSN got it yesterday, Steam probably today, and EU PSN tomorrow, maybe today"

August DLC is Old vs New, it includes 2 BMW's

BMW 2002 Turbo
BMW 320i WTCC
Ford Mustang 2+2 Fastback
Ford Mustang GT 2015
RUF Yellowbird
RUF RT12R

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 13:56 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na PC1 su radili 4 godine, vjerojatno će trebat dosta dok završe PC2, nema razloga da čekaju.

Osim toga i drugi developeri kreću raditi na nastavcima čim izbace prvi, samo nitko tome ne pridaje pažnju inače.

I PC2 se već može igrat, s tim da ima ja mislim 4 auta i par nedovršenih staza.

11 godina
Project CARS

Pc1 je fantastican barem meni. Jedino jos to i igram na ps4 😄

0 0 hvala 0
14 godina
PC2 ima novi engine?
Je li se zna barem kakve bi novosti moglo biti, ili je još prerano?
12 godina
turbojc kaže...
PC2 ima novi engine?
Je li se zna barem kakve bi novosti moglo biti, ili je još prerano?

nema novi vec nadogradjuju postojeci iz pcars1

od novosti ce dodati rally, hillclimb, touge voznju - dinamicko vrijeme + doba dana u rallyu ce biti predobro (a mozes igrati i kao co-driver), bas me zanima kakva ce igra biti u usporedbi sa dirt rally 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 22:31 (Fanu).
14 godina
Mislim da bi u međuvremenu moglo par naslova izađi, otkad izađe DiRT Rally, i PC2, i mislim da bi mogao biti veliki razmak između te 2 igre.
Ali baš me zanima kako će ići ovo Co-driver, hehe.
Svakako TU za touge vožnju, malo je monotono samo krugove voziti.
Nadam se da će i više automobila biti.
11 godina
Project CARS

Dal vama broji taj online reputation meni je odpocetka na 0 a mogu rec da dosta vozim

Edit ispricavam se sto je slika naopako neznam zasto

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 17:31 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

ne mogu na nadjem old vc new dlc u steam nema ga , je li besplatan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

http://store.steampowered.com/app/334774/ imam ga i samo cu reci da je 1987 yellowbird bolestan auto - bolje ubrzava od WTCC BMWa..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

zbog cega ne pise porše nego RUF, jel to neko drugo ime poršea. Pretpostavljam nije zbog licence jer i u mnogim drugim igrama ne pise porše već RUF

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fele08 kaže...

zbog cega ne pise porše nego RUF, jel to neko drugo ime poršea. Pretpostavljam nije zbog licence jer i u mnogim drugim igrama ne pise porše već RUF

lol https://en.wikipedia.org/wiki/Ruf_Automobile

EA ima exkluzivnu licencu za porsche, tako da se samo u njihovim igrama moze koristiti

ostale igre to zaobilaze kupovanjem RUF licence - jer ionako koriste iste sasije kao i porsche

11 godina
neaktivan
Project CARS

zaista je career lose uradjen i bez nekog smisla, totalno zbrkano. PRimjer: odvozio sam sezonu renault clio cup, na kraju sezone dobio invite da vozim caterham ali mi je onda renault clio cup nestao, nisam mogao obnoviti ugovor jednostavno nestao sa kalendara. Vozim negdje do pola sezone caterham(na kalendaru je datum 23.11) i dobijam invite za M1 procar da vozim koji se odrzava 4.11( znaci vec prosao i ne mogu ga izabrat na kalendaru). zavrsim sezonu u caterham i dobijam contract da vozim formula gulf  koji prihvatam i sada je datum 11.9 . Mislim, wtf.... totalni shit od carrer...bas jadno

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Project CARS

Šta će ti Carter igraj multi tu je zabava vozit protiv pravih ljudi

0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Malo sam igrao time trial Mustang GT na Nordschleife stage 1 pa ko želi još da se malo takmičimo.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Šta će ti Carter igraj multi tu je zabava vozit protiv pravih ljudi

pa nervira me sto je preglupo uradjeno, dobijem invite za utrku koja je vec prosla, career nema nikavog smisla, ne zaradjujes novac, ne mozes aute tunirat osim ono malo gluposti sto su ubacili ko eto neki setup, boju ne mozes promjenit, felge itd. , vec je cjeli career random utrke

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 14:40 (Fele08).
12 godina
protjeran
Project CARS

jel netko igrao s ocolus riftom ili nekim drugim vr setom pcars?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Malo sam igrao time trial Mustang GT na Nordschleife stage 1 pa ko želi još da se malo takmičimo.

igras na volanu vidim.

kako to da meni na gamepadu nikad nece toliko okrenut volan.niti priblizno

12 godina
Kill Frenzy kaže...
Soldier977 kaže...

igras na volanu vidim.

Tako je. Logitech G27. 

Veze ti nemam za gamepad. Vjerojatno da podesiš deadzone.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Soldier977 kaže...

igras na volanu vidim.

moras ovo povecati 50% je za digitaliju premalo...

lp

11 godina
neaktivan
Project CARS

killer franzy i fanu cemu TD na moj post jesam nesta slagao sto se tice career mode, najlosije je uradjen od svih racing igara dosad

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fele08 kaže...

killer franzy i fanu cemu TD na moj post jesam nesta slagao sto se tice career mode, najlosije je uradjen od svih racing igara dosad

td oznacuje da se ne slazem s tobom. ne znaci da te mrzim ili da ti lazes.

osim ako ti ne mislis da se svi moramo slagat s tobom!?

edit:i onda on meni bubne td na post koji je formuliran kao pitanje da mi se osveti

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 19:57 (Kill Frenzy).
12 godina
Fele08 kaže...

career mode su izglasali sami backeri igre - i sami developeri su se slozili da izbace bilo kakav novac ili grind za aute i staze

da ne moras ko budala voziti fiću, pa volkswagena i ostale aute koji te ne zanimaju da bi onda 3 utrke odvozio s autom koji ti se svidja..

zato je lijepo cijeli career mode otvoren i mozes ako hoces poceti odmah sa formulama

igra je ionako vise multiplayer orijentirana i botovi su tu tek toliko

spominjes tuniranje, mjenjanje felgi i ostalog sto pripada u arkadama - project cars developeri su od samog pocetka rekli da je pCARS simulacija i kao takva nece dozvoljavati takve stvari posto njih nema na profesionalnim utrkama

mozes downloadati i sam praviti svoje boje za aute (ne unutar same igre) i to je to - ide se na realizam

kazes da je trenutni setup auta glupost - rijetko koja trkaca igra ima toliko detaljan setup auta i stvari koje se mogu podesavati (i tu opet dolazi taj simulacijski aspekt u prvi plan a ne estetika auta i razni spojleri koji veze nemaju)

sto se tice invajtova i datuma utrkivanja u career modu, u to nisam upucen ali imas na netu objasnjeno kako i to funkcionira (tj na koju shemu dobivas invajtove i koliko traju odredjeni eventovi)

morat ces pricekati forzu da dodje na PCove jer ocito vise tom stilu igre naginjes 

12 godina
protjeran
Project CARS

stoji sto si napisao no brate igra je dosada ziva bas zbog toga, odustao davnih dana! replay value joj je na razini poluproizvoda iz EA!

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Project CARS

ne vidim da se ljudi zale oko tih stvari u assetto corsi, iracing i ostalima a opet te igre dizu u nebesa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Fele08 kaže...

sto se tice invajtova i datuma utrkivanja u career modu, u to nisam upucen ali imas na netu objasnjeno kako i to funkcionira (tj na koju shemu dobivas invajtove i koliko traju odredjeni eventovi)

morat ces pricekati forzu da dodje na PCove jer ocito vise tom stilu igre naginjes 

ne naginjem ja forzi, volim simulaciju, to sto nema tuninga, felge i to mi nije toliko bitno, vec sam razocaran career modom a najvise me nerivra ovaj invite sistem, jer nema svrhe dobit invite za event koji je davno prosao,  a inace igra je graficki prelijepa i ostali aspekti igre su odlicni, samo eto da su zanimljiviji career mode napravili

12 godina
protjeran
Fanu kaže...

ne vidim da se ljudi zale oko tih stvari u assetto corsi, iracing i ostalima a opet te igre dizu u nebesa..

iracing nisam nesto igrao pa necu komentirati, asseto corsa je bolja igra sto se tice osjecaja voznje pa se valjda zato i ljudima svida(barem hc ekipi koja je zedna takvih igara), ovdje u pcarsu osjecaj je trom na volanu i ff efekata kao da ima svega 5, samo se ponavljaju, koliko god ja divljao s autom, nije to,to! nema onog adrenalina kao u rbr ili rfactoru koji te tjera da sve brze vozis, tamo sam jbte mogao da osjetim yebeni downforce sto sam brze vozio to je auto vise zaljepljen za cestu! toga ovdje nema...cini mi se da je marketing uspio progurati pcars kao nekakvu simulaciju jer su to toliko puta ponavljali da bi i gluh "upio", simulacija je, slazem se! no rbr i rfactoru nemre prismrditi sto se tice osjecaja voznje i komunikacije izmedu mojih pokreta, volana i onoga sto se poradi toga desava ispred mene na ekranu! pcars je toliko dobra da su nakon mjesec dana najavili dvojku(wtf?)! mozda ja lose vozim, mozda auti nevaljaju, mozda g27 nije ustiman, mozda me 15g iskustva u auto simulacijama vara, mozda sam ostario pa i slabo vidim! mislim da ne, ljudi se zale na sve nabrojano no nemamo previse izbora u ovom zanru pa onda igraju sve po malo jer ni jedna ne nudi kompletno racing iskustvo!LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 23:25 (Stjepanj).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice