Problem: battlefield Bad Company 2

poruka: 4
|
čitano: 1.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield Bad Company 2 problem sa konekcijom

Moj problemčić nema nikakve veze sa kvalitetom igre nego je stvar u konekciji. Imam problema u konekciji sa serverima, evo npr. uđem u server i igram desetak minuta, nekad i više, i odejdnom se ja krećem slobodno po mapi, a da drugi ništa ne rade. I to je znak da sam disconnectan, ali zašto? Bad Company 2 je jedan od rijetkih shootera koje ja istinski volim. Nemam problema s internetom nego igra ima problema s konekcijom, kakvih? Molim savjete i moguće popravke za to i unaprijed hvala. I ako igrate Bad Company 2 molim vas da date nickove jer rijetko nalazim hrvatske servere ili sunarodnjake. {#} Ja svoj nick ne mogu napisati jer sadrži vulgarne izraze {#}.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 22:35 (therock56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem: battlefield Bad Company 2

Nitko ne igra Bad Company 2 više ili... Nek se tema slobodno zatvori jer mislim da sam našao riješenje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem: battlefield Bad Company 2
therock56 kaže...

Nitko ne igra Bad Company 2 više ili... Nek se tema slobodno zatvori jer mislim da sam našao riješenje!

Bio bi red da ga napišeš, možda posluži nekome s istim problemom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Re: Problem: battlefield Bad Company 2

Tek sam ga danas riješio. Evo link: 

. Ako ovo izaziva neke probleme neka mi kaže jer nisam siguran što sam točno napravio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice