Šta je ovo,kako se ne može igrati liga,ima samo kup?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
al ga svejedno igram :D
Jel mi moze netko reci sto li sam napravio? Znaci, igram pes opusteno, zavrsi tekma, sve ok. Idem sljedecu utakmicu igrati, pocnem, dodam igracu i kada tipovi normalno hodaju, bez sprinta, samo pocnu nekakve trikove izvoditi, dribljaju loptu kao neki manijaci, ponekad ne mogu ni dodati niti ispucati zato sto su usred trika kojeg ja niti ne zelim izvesti, vise ne mogu niti normalno trcati s igracem bez da sprintam.. nemam pojma sto sam pritisnuo ili ukljucio, ali mi kvari sav PES, tako da vas molim za pomoc.
Hahaha,na joypadu ti se gljiva vjerovatno pomaknula,ili si ukljucio macro na njemu.. Probaj da iskljucis te gluposti na joypadu..
ne znam kako..sad sam skuzio da mi je sjebano zbog L2..kao da se zaglavilo, rekao mi je prijatelj da kada pritisnem L2 mogu za plasirani sut i dodavanja kako zelim a sada mi je sve sjebano a nisam nikakve postavke namjestao niti mjenjao u kontrolama ISTA, ovo me totalno rasp*zdi kada ne znam koji se k dogodio
Jesu ovi Pesedit patchovi samo za oriđiđi ili...?
Jesu ovi Pesedit patchovi samo za oriđiđi ili...?
Za sve.
Jel tko instalirao ovaj patch 1.2 nema mi ove druge engleske lige kad instaliram?? Treba li izbrisati stari patch ili??
Ja nisam jer ga nema na torrentu
Jel tko instalirao ovaj patch 1.2 nema mi ove druge engleske lige kad instaliram?? Treba li izbrisati stari patch ili??
Po defaultu dobivaš drugu bundesligu, a u selektoru prebaci na 2 englesku. start - programi - pesedit patch i selektor.
Imaš pp!
Po defaultu dobivaš drugu bundesligu, a u selektoru prebaci na 2 englesku. start - programi - pesedit patch i selektor.
Imaš pp!
Hvala ti kralju
Meni neradi ovaj 1.2 patch...kad god krene tekma samo me izbaci.......
Kod mene radi bez problema.
Kod mene radi bez problema.
Ja sve normalno uđem,namjestim i to,i kad krene tekma samo me izbaci...nez do ceg je
Jesi izbrisao kitserver13 folder prije instaliranja patcha? Pokušaj kao administrator igrati/pokrenuti.
Jesi izbrisao kitserver13 folder prije instaliranja patcha? Pokušaj kao administrator igrati/pokrenuti.
Nisam ni imao nikakav patch prije,a mozda sam trebao???...i pokrecem ga kao admin
Evo torrent tko hoce skinuti ja sam taj skinuo http://thepiratebay.se/torrent/7696452/PESEdit.com_2013_-_Patch_1.2
Znam da se treba preko selectora pokretati ali nema eng.championship ostalo sve ima stadioni,lopte, a transfere i dresove nisam ni gledao...
Nisam ni imao nikakav patch prije,a mozda sam trebao???
Ne, ne moraš imati stariji instaliran. Treba raditi odmah.
the walking dead
Hahaha pes omg
Cyber_Freak citam ja ali nije mi nista izbacilo za to , samo prvo kao da se nemoze konektovati sa serverom i sad stalno izbacuje competition not found vec 2 dana ne mogu igrati""
Pa tako je svima lool...Popravljaju taj match room ,moze se igrati samo quick match na MLO
Jel mi moze netko reci sto li sam napravio? Znaci, igram pes opusteno, zavrsi tekma, sve ok. Idem sljedecu utakmicu igrati, pocnem, dodam igracu i kada tipovi normalno hodaju, bez sprinta, samo pocnu nekakve trikove izvoditi, dribljaju loptu kao neki manijaci, ponekad ne mogu ni dodati niti ispucati zato sto su usred trika kojeg ja niti ne zelim izvesti, vise ne mogu niti normalno trcati s igracem bez da sprintam.. nemam pojma sto sam pritisnuo ili ukljucio, ali mi kvari sav PES, tako da vas molim za pomoc.
Hahaha,na joypadu ti se gljiva vjerovatno pomaknula,ili si ukljucio macro na njemu.. Probaj da iskljucis te gluposti na joypadu..
ne znam kako..sad sam skuzio da mi je sjebano zbog L2..kao da se zaglavilo, rekao mi je prijatelj da kada pritisnem L2 mogu za plasirani sut i dodavanja kako zelim a sada mi je sve sjebano a nisam nikakve postavke namjestao niti mjenjao u kontrolama ISTA, ovo me totalno rasp*zdi kada ne znam koji se k dogodio
Evo par postova iznad i ja sam napisao sto me muci...i meni se znalo crashat na slicnim dijelovima,al vecinom je to kad krenem igrat tekmu
Maporije sam postigo eurogol sam Bale-om iz slobodnjaka uf ide uskoro upload :)
Sta je s online igranjem? kako da to podesim?
Sta je s online igranjem? kako da to podesim?
kupio si org igricu?
Šta je ovo,kako se ne može igrati liga,ima samo kup?
?
Napravio sam 1. HNL za pes 2013, moram poraditi još samo na licima igrača i brojevima, sve ostalo napravljeno. Jel netko može napisati postupak izrade patch-a iz ovih saveova?
Jesi napravio switch u Pesedit.exe ?
Jesi napravio switch u Pesedit.exe ?
Sto tocno trebam napravit tam?