Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Šta je ovo,kako se ne može igrati liga,ima samo kup?{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
sve sportske simulacije zajedno ne mogu opisati razinu frustracije koju doživljavam dok igram pes..

al ga svejedno igram :D
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Shadyman kaže...

Jel mi moze netko reci sto li sam napravio? Znaci, igram pes opusteno, zavrsi tekma, sve ok. Idem sljedecu utakmicu igrati, pocnem, dodam igracu i kada tipovi normalno hodaju, bez sprinta, samo pocnu nekakve trikove izvoditi, dribljaju loptu kao neki manijaci, ponekad ne mogu ni dodati niti ispucati zato sto su usred trika kojeg ja niti ne zelim izvesti, vise ne mogu niti normalno trcati s igracem bez da sprintam.. nemam pojma sto sam pritisnuo ili ukljucio, ali mi kvari sav PES, tako da vas molim za pomoc.

Hahaha,na joypadu ti se gljiva vjerovatno pomaknula,ili si ukljucio macro na njemu.. Probaj da iskljucis te gluposti na joypadu..

ne znam kako..sad sam skuzio da mi je sjebano zbog L2..kao da se zaglavilo, rekao mi je prijatelj da kada pritisnem L2 mogu za plasirani sut i dodavanja kako zelim a sada mi je sve sjebano a nisam nikakve postavke namjestao niti mjenjao u kontrolama ISTA, ovo me totalno rasp*zdi kada ne znam koji se k dogodio

13 godina
neaktivan

Jesu ovi Pesedit patchovi samo za oriđiđi ili...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Jesu ovi Pesedit patchovi samo za oriđiđi ili...?

Za sve. {#}

De gustibus non est disputandum.
12 godina
neaktivan

Jel tko instalirao ovaj patch 1.2 nema mi ove druge engleske lige kad instaliram?? Treba li izbrisati stari patch ili?? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja nisam jer ga nema na torrentu

Love is in the air :)
15 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Jel tko instalirao ovaj patch 1.2 nema mi ove druge engleske lige kad instaliram?? Treba li izbrisati stari patch ili?? {#}

Po defaultu dobivaš drugu bundesligu, a u selektoru prebaci na 2 englesku. start - programi - pesedit patch i selektor.

ajdin99 kaže...

Imaš pp! 

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
picija21 kaže...

Po defaultu dobivaš drugu bundesligu, a u selektoru prebaci na 2 englesku. start - programi - pesedit patch i selektor.

ajdin99 kaže...

Imaš pp! 

Hvala ti kralju {#}

13 godina
neaktivan

Meni neradi ovaj 1.2 patch...kad god krene tekma samo me izbaci.......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene radi bez problema.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Kod mene radi bez problema.

Ja sve normalno uđem,namjestim i to,i kad krene tekma samo me izbaci...nez do ceg je

15 godina
neaktivan

Jesi izbrisao kitserver13 folder prije instaliranja patcha? Pokušaj kao administrator igrati/pokrenuti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Jesi izbrisao kitserver13 folder prije instaliranja patcha? Pokušaj kao administrator igrati/pokrenuti.

Nisam ni imao nikakav patch prije,a mozda sam trebao???...i pokrecem ga kao admin

12 godina
neaktivan

Evo torrent tko hoce skinuti ja sam taj skinuo   http://thepiratebay.se/torrent/7696452/PESEdit.com_2013_-_Patch_1.2 {#}

Znam da se treba preko selectora pokretati ali nema eng.championship ostalo sve ima stadioni,lopte, a transfere i dresove nisam ni gledao...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam ni imao nikakav patch prije,a mozda sam trebao???

Ne, ne moraš imati stariji instaliran. Treba raditi odmah.

14 godina
neaktivan

the walking dead 

wayne rooney wayne rooney
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

the walking dead 

Hahaha pes omg

13 godina
protjeran
picija21 kaže...

Cyber_Freak  citam ja ali nije mi nista izbacilo za to , samo prvo kao da se nemoze konektovati sa serverom i sad stalno izbacuje competition not found vec 2 dana ne mogu igrati""

Pa tako je svima lool...Popravljaju taj match room ,moze se igrati samo quick match na MLO
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Shadyman kaže...

Jel mi moze netko reci sto li sam napravio? Znaci, igram pes opusteno, zavrsi tekma, sve ok. Idem sljedecu utakmicu igrati, pocnem, dodam igracu i kada tipovi normalno hodaju, bez sprinta, samo pocnu nekakve trikove izvoditi, dribljaju loptu kao neki manijaci, ponekad ne mogu ni dodati niti ispucati zato sto su usred trika kojeg ja niti ne zelim izvesti, vise ne mogu niti normalno trcati s igracem bez da sprintam.. nemam pojma sto sam pritisnuo ili ukljucio, ali mi kvari sav PES, tako da vas molim za pomoc.

Hahaha,na joypadu ti se gljiva vjerovatno pomaknula,ili si ukljucio macro na njemu.. Probaj da iskljucis te gluposti na joypadu..

ne znam kako..sad sam skuzio da mi je sjebano zbog L2..kao da se zaglavilo, rekao mi je prijatelj da kada pritisnem L2 mogu za plasirani sut i dodavanja kako zelim a sada mi je sve sjebano a nisam nikakve postavke namjestao niti mjenjao u kontrolama ISTA, ovo me totalno rasp*zdi kada ne znam koji se k dogodio

15 godina
Igram Master league, i svaki put kad stisnem na list of targets u transferima igra se crasha. PESEdit patch 1.2 je u pitanju ako ima veze kakve.. jel ima netko sa sličnim problemom?
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Igram Master league, i svaki put kad stisnem na list of targets u transferima igra se crasha. PESEdit patch 1.2 je u pitanju ako ima veze kakve.. jel ima netko sa sličnim problemom?

Evo par postova iznad i ja sam napisao sto me muci...i meni se znalo crashat na slicnim dijelovima,al vecinom je to kad krenem igrat tekmu

12 godina
neaktivan

Evo par screenova od mene {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Maporije sam postigo eurogol sam Bale-om iz slobodnjaka uf ide uskoro upload :)

14 godina
neaktivan

Sta je s online igranjem? kako da to podesim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

Sta je s online igranjem? kako da to podesim?

kupio si org igricu?

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Šta je ovo,kako se ne može igrati liga,ima samo kup?{#}

?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
13 godina
neaktivan

Napravio sam 1. HNL za pes 2013, moram poraditi još samo na licima igrača i brojevima, sve ostalo napravljeno. Jel netko može napisati postupak izrade patch-a iz ovih saveova?

bla bla
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Jesi napravio switch u Pesedit.exe ?

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
The Unforgiven kaže...

Jesi napravio switch u Pesedit.exe ?

Sto tocno trebam napravit tam?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice