Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
The Unforgiven kaže...
jedino retardiranije od golmana u pesu su suci.. za sve puštaju prednost, makar polomio ovome obje noge, crveni karton se daje random a ako slučajno pukneš prije nego te neki manijak s leđa skrši s obje noge, o faulu nema ni riječi...

da ne kažem da je davanje kartona poslije ostvarene prednosti na prvom prekidu vanzemaljska tehnologija...

sve si tocno rekao...ja nekuzim sta im to znaci??u 2012 svaki dodir faul ovdje moras nekog iscakijat da bi bio faul..lik me ubije s leda kao zadnji igrac ja idem 1 na 1 pri vrhu njegovog kaznenog on dobije samo zuti...onda recimo ubije me kao kera u kaznenon ono ni govora o penalu....volim pes i igram ga oduvijek al polako gubim zivce...igraceve reakcije su katastrofa..moj igrac 0.5 m od odbijene lopte ali protivnik koji je udaljem 10 m prije stize do nje....golman il neizlazi iz peterca ili sam od sebe izljece na 30m od gola kad i netreba...u 2012 svaki golmanov izlet je da golman uvjek stigne i izbije loptu sto nema veze s vezom...ovdje opet svaki drugi izlet je da ispadne glup i da primis bzvz gol..online katastrofa...likovi sa rejtingom od 300 me redovno peglaju sto mi bas neide u glavu....chitanje naravno...povedes lika   u 80-oj minuti koji ima duplo veci rejting od tebe ono   kao iz vedra neba bas kad ja povedem pocne zatrzavat i izbaci nas i kao los signal i nikome nista..to im je najveca pogreska jer zbog toga necu vise nikad kupit original igricu jer sam ju uzeo samo zbog online igre..a barem mislim da nisam jedini...likovi tj konami je tezak lupam 500 miliona ili 2 milijarde nebitno...pa daj rijesite to i napravite da bude fairplay...hmmm...u 8 sansi 1 na 1 jedva da zabijem 2...nebi presao na fifu nikad ne sto nevalja nego sam oduvijek igrao ovo al prestat cu i sa pesom ako ovako nastave...zadnji pes koji je valjao je bio 2010...ovo dalje bar po meni koda je neka sprdnja....mogo bi nabrajat jos do besvijesti al mislim da sam dosta rekao..znaci ovo je samo moje misljenje koje sam morao iznijeti jer sam puko...ode spavat pola 4 je u mp3

12 godina
neaktivan

SVAKA CAST NA ZAKLJUCKU, JA SE NISAM SHVATIO DA JE BITNO DA JE U TOME FORA STO SE TICE RANKA U ONLINE TURNIRIMA :) ..MISLIO SAM DA ZAVISI SAMO OD JACINE TVOGA KLUBA I JACINE KLUBA PROTIV KOGA SI IGRAO I RANKA.. PA KAD IGRAS PROTIV JACIH VISE TI SE VREDNUJE POBEDA :) ..

IMAM PITANJE ZA TEBE AKO ZNAS JEL IGRAS PREKO SONY 3 ILI PREKO PC-A?? I KAD SE IGRA ONLINE JESU LI TU SVI ZAJEDNO IGRACI PC-A I PLAYSTATIONA, ILI JE TO POSEBNO ?? HVALA..

PFC RULES
13 godina
protjeran
picija21 kaže...

Zna li netko sta je ovo nemogu igrati online competition nikako,do sad sam igrao stalno sad nece , a isto mi izbaci i kad ocu uci u online master ligi u competition??

Picija jel ti citas obavijest od Konamija kad upalis igru? Ako i bude koje pojavi se preko cijelog ekrana... Jucer sto je bilo da su nesto smrdali sa competitions i da nece biti dok ne srede,da se izvinjavaju radi neugodnoati itd.. ;)
15 godina
neaktivan

Jel mi moze netko reci sto li sam napravio? Znaci, igram pes opusteno, zavrsi tekma, sve ok. Idem sljedecu utakmicu igrati, pocnem, dodam igracu i kada tipovi normalno hodaju, bez sprinta, samo pocnu nekakve trikove izvoditi, dribljaju loptu kao neki manijaci, ponekad ne mogu ni dodati niti ispucati zato sto su usred trika kojeg ja niti ne zelim izvesti, vise ne mogu niti normalno trcati s igracem bez da sprintam.. nemam pojma sto sam pritisnuo ili ukljucio, ali mi kvari sav PES, tako da vas molim za pomoc.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Shadyman kaže...

Jel mi moze netko reci sto li sam napravio? Znaci, igram pes opusteno, zavrsi tekma, sve ok. Idem sljedecu utakmicu igrati, pocnem, dodam igracu i kada tipovi normalno hodaju, bez sprinta, samo pocnu nekakve trikove izvoditi, dribljaju loptu kao neki manijaci, ponekad ne mogu ni dodati niti ispucati zato sto su usred trika kojeg ja niti ne zelim izvesti, vise ne mogu niti normalno trcati s igracem bez da sprintam.. nemam pojma sto sam pritisnuo ili ukljucio, ali mi kvari sav PES, tako da vas molim za pomoc.

Hahaha,na joypadu ti se gljiva vjerovatno pomaknula,ili si ukljucio macro na njemu.. Probaj da iskljucis te gluposti na joypadu..
12 godina
neaktivan

može li mi netko pomoći oko ovoga patcha?

14 godina

gdje je najeftinije kupit pes 2013?

13 godina
neaktivan

u 2012 sam znao recimo ja imam rejting 600...likovi izmedu 550-650...s njima bi se hrvo....a ispod 550 bi ladno pobjedivo...ovo sad nema nikakve veze..igram online na pc-u...a sto se tice ps3 ja mislim da je to odvojeno iako je i ovo moguce sto si rekao...probaj se s nekim ko igra na pc-u naci online..:)

15 godina
neaktivan

Izašao je PesEdit Patch 1.2

link

I http://www.pes-patch.com/

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:53 (mario1990).

7 0 hvala 0
17 godina
protjeran
barcafan12 kaže...
Prince-Artas kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Lolčina, igrač bio u zaleđu nekih...7-8 metara sudac nije reagirao... i primio sam gol.

Istina dogodilo se i meni 2 puta, doduše ne baš 7 metara.

Pa zasto i ne bi pogrijesili suci,i to je sastavni dio nogometa,...doduse moze i zeznuti stvar pa primis gol,izgubis i slicno...a opet daje jednu realnost igri

Zašto se ne bi desilo da ja pritisnem tipku za nabacit po zraku lopta igraču ne prođe preko noge i umjesto centaršuta dam eurogol. Zato što je to igra, ako će mi realnost bit pogreške sudca, onda neka budu česte kao u stvarnosti ili neka ih nema.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan

igra je jako dobra, sad prelazim cijeli onaj performance trening i free trening vježbam malo manual passove i šuteve, pokoja finta itd :)

što se tile MLO ide mi oke, ne stignem puno igrati, u onom rivali rankingu prvi lik je imao 250 utakmica u samo 7 dana dok sam ja imao jedva 25, malo nepravilno raspoređeno uz to on ima i super team, spammaju prokletu loptu između tvoje obrane, opet svi imaju igrače sa SM kartom, samo trče,trče i trče, nitko ne zna što znači taktika...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim da neki govore da pes ne valja a glavni argument im je neispravnost transfera,losi grbovi ekipa,dresovi i imena {#}

Sve to mozete popraviti patch-evima koji izlaze veoma cesto i popravljaju sve nedostatke u igri {#}

Love is in the air :)
15 godina
ajdin99 kaže...

Vidim da neki govore da pes ne valja a glavni argument im je neispravnost transfera,losi grbovi ekipa,dresovi i imena {#}

Sve to mozete popraviti patch-evima koji izlaze veoma cesto i popravljaju sve nedostatke u igri {#}

to uopće nije glavni argument, ustvari uopće nije ni bitan element u nogometnoj igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

Cyber_Freak  citam ja ali nije mi nista izbacilo za to , samo prvo kao da se nemoze konektovati sa serverom i sad stalno izbacuje competition not found vec 2 dana ne mogu igrati""

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ajdin99 kaže...

to uopće nije glavni argument, ustvari uopće nije ni bitan element u nogometnoj igri.

koliko sam ja vidio po tome su neki i donijeli odluku izmedju pes-a i fifa-e {#}

EDIT: jao kakav mi se BUG dogodio na igri znaci prakticno Joe Hart je iza gola i na liniju se vraca prodjavsi kroz sredinu mreze {#}

evo sad je obrada na youtube sad cu ubrzo upload omg

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 19:24 (ajdin99).
13 godina
neaktivan

E pa ne mogu da vjerujem..

sad mi se ovo desilo omG

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 19:33 (ajdin99).
13 godina

Sta se bunis, bar je fizika mreze na niovu :) :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta se bunis, bar je fizika mreze na niovu :) :) 

{#}

14 godina
ajdin99 kaže...

E pa ne mogu da vjerujem..

sad mi se ovo desilo omG

Ništa novo, već viđeno u prijašnjim nastavcima, najgore je kad dijelovi tijela igrača prolaze jedan kroz drugog, da ne govorim o lopti koja bar po 10 puta u utakmici prolazi ''kroz'' noge igrača. a to mi više nije smiješno, već frustrirajuće. Konami {#}

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Izašao je PesEdit Patch 1.2

link

I http://www.pes-patch.com/

javi kad dode na mediafire...

15 godina
neaktivan
15 godina
Cyber_Freak kaže...
picija21 kaže...

Zna li netko sta je ovo nemogu igrati online competition nikako,do sad sam igrao stalno sad nece , a isto mi izbaci i kad ocu uci u online master ligi u competition??

Picija jel ti citas obavijest od Konamija kad upalis igru? Ako i bude koje pojavi se preko cijelog ekrana... Jucer sto je bilo da su nesto smrdali sa competitions i da nece biti dok ne srede,da se izvinjavaju radi neugodnoati itd.. ;)

https://www.konami-pes2013.com/en/2012/10/notice-on-competitions-being-temporarily-unavailable/

12 godina
neaktivan

Gdje naći registracijski kod za master ligu online?{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U Game Shopu po 259 kn{#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako se mijenja jezik na kojem komentator prica? 

12 godina
neaktivan

Zna li tko mogu li igrati protiv nekog online ako ja igram na PC a on Na PS3 ??{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Zna li tko mogu li igrati protiv nekog online ako ja igram na PC a on Na PS3 ??{#}

ne moze se to, mora biti na istoj konzoli..

13 godina
neaktivan

za ovaj novi patch pise da prvo moras obrisati kitserver,ako obristem kitserver i istaliram novi patch oce mi ostati save od master lige ?

0 0 hvala 0
15 godina
dino_pes13 kaže...

za ovaj novi patch pise da prvo moras obrisati kitserver,ako obristem kitserver i istaliram novi patch oce mi ostati save od master lige ?

Kakve veze ima kitserver sa saveom? Sejvovi se nalaze u folderu konami u my documents.

13 godina
neaktivan

ajde netko ako je za partiju koju online neka se javi

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice