da ne kažem da je davanje kartona poslije ostvarene prednosti na prvom prekidu vanzemaljska tehnologija...
sve si tocno rekao...ja nekuzim sta im to znaci??u 2012 svaki dodir faul ovdje moras nekog iscakijat da bi bio faul..lik me ubije s leda kao zadnji igrac ja idem 1 na 1 pri vrhu njegovog kaznenog on dobije samo zuti...onda recimo ubije me kao kera u kaznenon ono ni govora o penalu....volim pes i igram ga oduvijek al polako gubim zivce...igraceve reakcije su katastrofa..moj igrac 0.5 m od odbijene lopte ali protivnik koji je udaljem 10 m prije stize do nje....golman il neizlazi iz peterca ili sam od sebe izljece na 30m od gola kad i netreba...u 2012 svaki golmanov izlet je da golman uvjek stigne i izbije loptu sto nema veze s vezom...ovdje opet svaki drugi izlet je da ispadne glup i da primis bzvz gol..online katastrofa...likovi sa rejtingom od 300 me redovno peglaju sto mi bas neide u glavu....chitanje naravno...povedes lika u 80-oj minuti koji ima duplo veci rejting od tebe ono kao iz vedra neba bas kad ja povedem pocne zatrzavat i izbaci nas i kao los signal i nikome nista..to im je najveca pogreska jer zbog toga necu vise nikad kupit original igricu jer sam ju uzeo samo zbog online igre..a barem mislim da nisam jedini...likovi tj konami je tezak lupam 500 miliona ili 2 milijarde nebitno...pa daj rijesite to i napravite da bude fairplay...hmmm...u 8 sansi 1 na 1 jedva da zabijem 2...nebi presao na fifu nikad ne sto nevalja nego sam oduvijek igrao ovo al prestat cu i sa pesom ako ovako nastave...zadnji pes koji je valjao je bio 2010...ovo dalje bar po meni koda je neka sprdnja....mogo bi nabrajat jos do besvijesti al mislim da sam dosta rekao..znaci ovo je samo moje misljenje koje sam morao iznijeti jer sam puko...ode spavat pola 4 je u mp3