Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo moja kompilacija napokon gotova, neki su ljepši golovi neki malo manje, al mislim da sam odličan posao napravio

Dinamo živi vječno

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Evo moja kompilacija napokon gotova, neki su ljepši golovi neki malo manje, al mislim da sam odličan posao napravio

Daj od ove muzike me glava boli.

15 godina
protjeran
mitchell kaže...
Kora kaže...

Ma najjača je haha. A golovi?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
mitchell kaže...
Kora kaže...

Ma najjača je haha. A golovi?

Golovi su super.

16 godina
Kora kaže...

A stari muzike....

Pa di si ovo našao?

Golovi su dobri ali muzika kopa mozak. Viče

16 godina
moderator
Pro Evolution Soccer 11

Lol koja muzika,al golovi su odlični.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ma odlična je, baš primjerena kompilaciji haha

Dinamo živi vječno

0 8 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

a ono dobri su golovi i ja sam ih takve skoro sve zabio al najžeši je onaj lob oko 1. mnute. kad smo vec kod toga kako se loba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Oj

Kakav sam sada gol zabio

Iz slobodnog udarca

Blizina golu cca 34 metra

Cristiano Ronaldo

Pod same rašlje, da je milimetar gore ili lijevo išlo, bila bi prečka/stativa

Snimio sam ga, pa ću vam uploadovati

I dalje su mi usta otvorena 

Koji golčina čovječe Iznenađen

I see dead people

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Da i meni je taj oko minute jedan od dražih, a i onaj protiv Barce kak sam sjebo Valdeza

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Oj

Kakav sam sada gol zabio

Iz slobodnog udarca

Blizina golu cca 34 metra

Cristiano Ronaldo

Pod same rašlje, da je milimetar gore ili lijevo išlo, bila bi prečka/stativa

Snimio sam ga, pa ću vam uploadovati

I dalje su mi usta otvorena 

Koji golčina čovječe Iznenađen

imam takvih na tone...

meni je presmjesan ovaj PES sta se tice slobodnih...

slobodni unutar 30 metara sa CRom ide ravno...

nemoras nista gadat ni nista, samo zafelsat kako komp postavi i ronaldo sam gada, sta je gluparija...

na 09 si morao i jacinu i preciznost i gledat gadat preko najnizeg igraca itd...

sad idram PES ML i FIFA BGK

potpis :D
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Upravo sam sad odigrao prvu partiju pesa,dobar je ali mi se nesvida ono oko stimanja taktike....prekomplikovano....onaj fazon sa R2 i kocka,trokut za mjenjanje taktike vise neradi ili radi a ja neznamOsmijehMoze kakvi savjeta vezano za taktiku i slobodnjake(iako sa m dao gol u prvoj tekmi ali slucajno)??!!

U prvoj tekmi desi mi se ludiloOsmijehigram sa Arsenalom protiv Evertona i povedem sa 1:0 slobodnjakIznenađen,onda primi 2 gola i 90+ imam korner centriram opucam glavom kad gol,strijelac AlmuniaOsmijeh.Prvi gol sa golmanom otkako igram nogomente igre(neracunajuci penale)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 0:14 (Quilombo23).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Upravo sam sad odigrao prvu partiju pesa,dobar je ali mi se nesvida ono oko stimanja taktike....prekomplikovano....onaj fazon sa R2 i kocka,trokut za mjenjanje taktike vise neradi ili radi a ja neznamOsmijehMoze kakvi savjeta vezano za taktiku i slobodnjake(iako sa m dao gol u prvoj tekmi ali slucajno)??!!

U prvoj tekmi desi mi se ludiloOsmijehigram sa Arsenalom protiv Evertona i povedem sa 1:0 slobodnjakIznenađen,onda primi 2 gola i 90+ imam korner centriram opucam glavom kad gol,strijelac AlmuniaOsmijeh.Prvi gol sa golmanom otkako igram nogomente igre(neracunajuci penale)

taktika uvijek ista, mene uzasno smeta da je izbaceno kretanje pojedinog igraca strelicama, kao da to moderan nogomet nema. (presao sa 09 na 11)...

sta se tice slobodnjaka, nikad u zivotu nisam jednostavnije golove zabijao, sve unutar 30 metara se trpne, sto CR, sto Henry, Kranjcar mislim, kako kojem pukne tako ude... jedino ovisi visina igraca u zivom zidu...

sta se tice taktijek, ja igram duboku obranu, visoki napad sa pracenjem svih igraca prema naprijed, sa standard presingom i to je to...

potpis :D
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Trebali bi sljedće godine (možda malo pretjerujem) staviti u pes staviti koeficijente za klubove pa bi onda fino igrali pretkola iako se za sada igra samo 4. pretkolo za ligu prvaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Da i meni je taj oko minute jedan od dražih, a i onaj protiv Barce kak sam sjebo Valdeza

PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

malada
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 9:34 (malada).
15 godina
protjeran
malada kaže...
Kora kaže...

PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Šta je? Ne valja?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

fini golovi,a izbor muzike je epic Smijeh

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Kora kaže...

fini golovi,a izbor muzike je epic Smijeh

je EPIC FAIL

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ma savršeno pristaje........Smijeh

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
308gtsfan kaže...

Trebali bi sljedće godine (možda malo pretjerujem) staviti u pes staviti koeficijente za klubove pa bi onda fino igrali pretkola iako se za sada igra samo 4. pretkolo za ligu prvaka.

To nije 4 pretkolo, nego playoff za ulazak u Ligu Prvaka

Dinamo živi vječno
17 godina

Ja sam zabio gol sa Srnom. On je nabacio i nitko nije uspio dirati loptu, te je otišla u kut gola. Presmiješno!

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 11:14 (Pero).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zašto u BAL nemogu odabrati onak koji klub hocu da me gleda i prati? to sam jednom prošle sezone biro i sad više nemam nigdje to jest nemogu naci di je to

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...

S tom muzikom možeš komotno proči na seljačina festu.. i da pravi si Dinamovac

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 15:34 (ZDS).
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

pustite čovjeka na miru

on je pravio klip za svoju dušu,mogao je staviti muziku koju hoće

mislio sam da se to nikad neće dogoditi,ali evo,branim koru Smijeh

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
ZDS kaže...

pustite čovjeka na miru

on je pravio klip za svoju dušu,mogao je staviti muziku koju hoće

mislio sam da se to nikad neće dogoditi,ali evo,branim koru Smijeh

Ne samo sam ga pohvalio da je pravi Dinamovac, a sluša cajke, al dobro neda mi se sada oko toga jer za svaki takav ispad dobijem bzv. žuti karton.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Intelovac123 kaže...

Evo instaliro sam igru pokreno i onda razocaranje....

Ne sviđa mi se igra pogotovo komande grafika nije losa al neznam komande podesit..

Ocito da igras na tastaturu -.-

Igram...Plač

15 godina
protjeran
ZDS kaže...
Kora kaže...

Sad bih ti rekao gdje ti možeš proći s ttim kretenskim osobinama bahatosti, bezobrazluka i primitivizma...........

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kako da namjestim u configuraciji da bude bas ovako ....

D šut,A ubacivanje,S dodavanje,E brzo trcanje,D otimanje lopte....Barem to nek mi neko stavi sliku,please

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

odi u local disc c/program files/konami/pes 2011/settings onda imas keybord i namistis sta oces

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma to i hocu da mi neko stavi sliku kako to treba da izgleda kad se namjesti onako kako sam napiso

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice