- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lol koja muzika,al golovi su odlični.
Ma odlična je, baš primjerena kompilaciji haha
a ono dobri su golovi i ja sam ih takve skoro sve zabio al najžeši je onaj lob oko 1. mnute. kad smo vec kod toga kako se loba?
Oj
Kakav sam sada gol zabio
Iz slobodnog udarca
Blizina golu cca 34 metra
Cristiano Ronaldo
Pod same rašlje, da je milimetar gore ili lijevo išlo, bila bi prečka/stativa
Snimio sam ga, pa ću vam uploadovati
I dalje su mi usta otvorena
Koji golčina čovječe
Da i meni je taj oko minute jedan od dražih, a i onaj protiv Barce kak sam sjebo Valdeza
Oj
Kakav sam sada gol zabio
Iz slobodnog udarca
Blizina golu cca 34 metra
Cristiano Ronaldo
Pod same rašlje, da je milimetar gore ili lijevo išlo, bila bi prečka/stativa
Snimio sam ga, pa ću vam uploadovati
I dalje su mi usta otvorena
Koji golčina čovječe
imam takvih na tone...
meni je presmjesan ovaj PES sta se tice slobodnih...
slobodni unutar 30 metara sa CRom ide ravno...
nemoras nista gadat ni nista, samo zafelsat kako komp postavi i ronaldo sam gada, sta je gluparija...
na 09 si morao i jacinu i preciznost i gledat gadat preko najnizeg igraca itd...
sad idram PES ML i FIFA BGK
Upravo sam sad odigrao prvu partiju pesa,dobar je ali mi se nesvida ono oko stimanja taktike....prekomplikovano....onaj fazon sa R2 i kocka,trokut za mjenjanje taktike vise neradi ili radi a ja neznamMoze kakvi savjeta vezano za taktiku i slobodnjake(iako sa m dao gol u prvoj tekmi ali slucajno)??!!
U prvoj tekmi desi mi se ludiloigram sa Arsenalom protiv Evertona i povedem sa 1:0 slobodnjak
,onda primi 2 gola i 90+ imam korner centriram opucam glavom kad gol,strijelac Almunia
.Prvi gol sa golmanom otkako igram nogomente igre(neracunajuci penale)
Upravo sam sad odigrao prvu partiju pesa,dobar je ali mi se nesvida ono oko stimanja taktike....prekomplikovano....onaj fazon sa R2 i kocka,trokut za mjenjanje taktike vise neradi ili radi a ja neznamMoze kakvi savjeta vezano za taktiku i slobodnjake(iako sa m dao gol u prvoj tekmi ali slucajno)??!!
U prvoj tekmi desi mi se ludiloigram sa Arsenalom protiv Evertona i povedem sa 1:0 slobodnjak
,onda primi 2 gola i 90+ imam korner centriram opucam glavom kad gol,strijelac Almunia
.Prvi gol sa golmanom otkako igram nogomente igre(neracunajuci penale)
taktika uvijek ista, mene uzasno smeta da je izbaceno kretanje pojedinog igraca strelicama, kao da to moderan nogomet nema. (presao sa 09 na 11)...
sta se tice slobodnjaka, nikad u zivotu nisam jednostavnije golove zabijao, sve unutar 30 metara se trpne, sto CR, sto Henry, Kranjcar mislim, kako kojem pukne tako ude... jedino ovisi visina igraca u zivom zidu...
sta se tice taktijek, ja igram duboku obranu, visoki napad sa pracenjem svih igraca prema naprijed, sa standard presingom i to je to...
Trebali bi sljedće godine (možda malo pretjerujem) staviti u pes staviti koeficijente za klubove pa bi onda fino igrali pretkola iako se za sada igra samo 4. pretkolo za ligu prvaka.
Da i meni je taj oko minute jedan od dražih, a i onaj protiv Barce kak sam sjebo Valdeza
Šta je? Ne valja?
Ma savršeno pristaje........
Trebali bi sljedće godine (možda malo pretjerujem) staviti u pes staviti koeficijente za klubove pa bi onda fino igrali pretkola iako se za sada igra samo 4. pretkolo za ligu prvaka.
To nije 4 pretkolo, nego playoff za ulazak u Ligu Prvaka
Ja sam zabio gol sa Srnom. On je nabacio i nitko nije uspio dirati loptu, te je otišla u kut gola. Presmiješno!
Zašto u BAL nemogu odabrati onak koji klub hocu da me gleda i prati? to sam jednom prošle sezone biro i sad više nemam nigdje to jest nemogu naci di je to
pustite čovjeka na miru
on je pravio klip za svoju dušu,mogao je staviti muziku koju hoće
mislio sam da se to nikad neće dogoditi,ali evo,branim koru
pustite čovjeka na miru
on je pravio klip za svoju dušu,mogao je staviti muziku koju hoće
mislio sam da se to nikad neće dogoditi,ali evo,branim koru
Ne samo sam ga pohvalio da je pravi Dinamovac, a sluša cajke, al dobro neda mi se sada oko toga jer za svaki takav ispad dobijem bzv. žuti karton.
Evo instaliro sam igru pokreno i onda razocaranje....
Ne sviđa mi se igra pogotovo komande grafika nije losa al neznam komande podesit..
Ocito da igras na tastaturu -.-
Igram...
Sad bih ti rekao gdje ti možeš proći s ttim kretenskim osobinama bahatosti, bezobrazluka i primitivizma...........
Kako da namjestim u configuraciji da bude bas ovako ....
D šut,A ubacivanje,S dodavanje,E brzo trcanje,D otimanje lopte....Barem to nek mi neko stavi sliku,please
odi u local disc c/program files/konami/pes 2011/settings onda imas keybord i namistis sta oces
ma to i hocu da mi neko stavi sliku kako to treba da izgleda kad se namjesti onako kako sam napiso