Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.022.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
frenky17 kaže...

Ma obe igre su tu i tamo, nijedna savrsena, ali ono sto ce Pesa zbacit je broj klubova u fifi, kako sam nacuo do sada najvecu bazu igraca ce imati...

PS: pesovac sam ako koga zanima, fifu prije ovog dema nisam igrao bar 5 godina...

PS2: hocel biti bundesliga na pes 2011? Ako ponove gresku i nebude  lige koja je najzanimljivija poslije Engleske premijer lige onda ni ne zasluzuju visoku prodaju...

neće biti jer EA ima neki ugovor sa bundesligom

zato ju Konami nemože stavit

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
16 godina
neaktivan

koji vam je najdrazi i najbolji pes do sad?

15 godina
protjeran
danexxx kaže...

Meni PES 5 i 6 sve kasnije je išlo prema istome i gorem inače u PES-u mi se nikad nije sviđala Master liga ja nekužim zakaj ne naprave ligu ko fifa stvarno nekužim koja je fora da meni u npr englesku ligu uđu turski klubovi.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 1:43 (ZDS).
16 godina
neaktivan

ti si preso na fifu s tobom nepricam hahaha....meni je najbolji bio iss pro evolution 2 s mocnom hrvatskom, s kopackama u boji ,s nenadjebivim mbomom i hadjiem..

15 godina
neaktivan
danexxx kaže...

onda si definitivno kupujem igru,malo se naviko i cist mi je ok nadam se da ce onaj bug s centarsutom rijesit i ostale malo doradit,neko je spominjo da je dosadna igra,pa takav je i stvarni nogomet znaci jako realno a zbog toga smo svi i poceli igrat pes jos davnih dana na ps1

http://game.gamesplanet.com/

Ja sam odavde uzeo, 200 kn, sutra navece ti salju linkove i key i mozes odmah online sto je po meni odlicno a ne da cekam 2 tjedna da mi dodje.

I da ak te zanimaju neke organizirane lige, pogledaj moj potpis. Trenutacno najorganiziraniji site na balkanu s preko 50 aktivnih igraca, u PES 11 vjerujem da ce se i povecat. Lige pocinju oko 11 mjeseca. Eto, mala reklama :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
15 godina
protjeran
danexxx kaže...

ti si preso na fifu s tobom nepricam hahaha....meni je najbolji bio iss pro evolution 2 s mocnom hrvatskom, s kopackama u boji ,s nenadjebivim mbomom i hadjiem..

Bio sam odan koliko sam mogao mnogi su prešli na fifu ipak je fifa proglašena najboljom sportskom igrom prošle i pretprošle godine to sve govori, a PES 10 je bio pri samom dnu vjerovatno će i 11. Mene nije impresionirao sve je to uglavnom ostalo isto sa pokojim novim detaljom ja sam objektivnog mišljenja i mislim da sam u pravu.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Da je FIFA bolja, istina. Da je PES ostao isti, nije istina. Ove godine PES je napravio radikalne promjene i prakticki nema nista zajednicko s PES 10, barem ja ne vidim. Ovo je tek kamen temeljac za nadolazece PES-ove.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Hacker-ri kaže...
frenky17 kaže...

Ma obe igre su tu i tamo, nijedna savrsena, ali ono sto ce Pesa zbacit je broj klubova u fifi, kako sam nacuo do sada najvecu bazu igraca ce imati...

PS: pesovac sam ako koga zanima, fifu prije ovog dema nisam igrao bar 5 godina...

PS2: hocel biti bundesliga na pes 2011? Ako ponove gresku i nebude  lige koja je najzanimljivija poslije Engleske premijer lige onda ni ne zasluzuju visoku prodaju...

kao da je bitno?! ionako igras sa jednim od top 10 klubova u svijetu i sa 4 repke...

sta ce mi tamo neka 5 divizija i 2. lige kad ce se rjetki s tim zaj...

pobjedit ce fluidnost i prirodni polozaj igraca, igrivost i zabava..

dok ne probamo obje necemo znat...

ja cekam full igre da vidim koja je bolja, ali 450 kuna... EJJJJJJJJJ i onda da smo pirati....

stavi igru za 250,300 pa da vidis prometa

A vidi, ja svaki vikend jedino sto pratim kompletno je bundesliga (od ostatka svijeta je jedino obavezno Real Madrid Smijeh) i sigurno da mi je bezveze sto nema bundeslige, znam mnogi ce reci da ce biti razni editi, ali nije to TO...

I sigurno gube fanove sa manjkom klubova, to su cinjenice, jer ako bude recimo hrvatska liga u fifi 11(nisam bas u toku, pa ne znam jel je ima, znam da se nesto pricalo), onda ce sigurno neki torcidas uzet fifu i razvaljivat sa hajdukom upravo zato sto su ga sami proizvođaci igre tu stavili, a ne zbog nekih edita sa strane...

16 godina
neaktivan

moja grafa nemre vrtit fifu tak da me nece "zet"... :)

15 godina
ZDS kaže...
danexxx kaže...

Bio sam odan koliko sam mogao mnogi su prešli na fifu ipak je fifa proglašena najboljom sportskom igrom prošle i pretprošle godine to sve govori, a PES 10 je bio pri samom dnu vjerovatno će i 11. Mene nije impresionirao sve je to uglavnom ostalo isto sa pokojim novim detaljom ja sam objektivnog mišljenja i mislim da sam u pravu.

Pa de, pričaš gluposti. PES se dosta na bolje promjenio ove godine...

uostalom trenutno ima 83/100 na metacriticu (za usporedbu, FIFA ima 89/100)

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
15 godina
protjeran
frenky17 kaže...
Hacker-ri kaže...
frenky17 kaže...

kao da je bitno?! ionako igras sa jednim od top 10 klubova u svijetu i sa 4 repke...

ja cekam full igre da vidim koja je bolja, ali 450 kuna... EJJJJJJJJJ i onda da smo pirati....

A vidi, ja svaki vikend jedino sto pratim kompletno je bundesliga (od ostatka svijeta je jedino obavezno Real Madrid Smijeh) i sigurno da mi je bezveze sto nema bundeslige, znam mnogi ce reci da ce biti razni editi, ali nije to TO...

I sigurno gube fanove sa manjkom klubova, to su cinjenice, jer ako bude recimo hrvatska liga u fifi 11(nisam bas u toku, pa ne znam jel je ima, znam da se nesto pricalo), onda ce sigurno neki torcidas uzet fifu i razvaljivat sa hajdukom upravo zato sto su ga sami proizvođaci igre tu stavili, a ne zbog nekih edita sa strane...

Ajde ti meni reci po čemu NIJE TO TO?! Dečki iz PES Edita se muče kao Isusi da bi najveći fanovi dobili ono što žele, to KONAMI i zna, zato i ne diraju modere jer znaju da će im oni sami podići prodaju. Što nije TO: Dobiješ sve: igrače, njihove ocjene, njihove face, originalna imena i grbove klubova, originalne dresove, posljednje transfere itd itd i koliko još sitnica. I po čemu NIJE TO TO?

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
danexxx kaže...

Meni PES 5 i 6 sve kasnije je išlo prema istome i gorem inače u PES-u mi se nikad nije sviđala Master liga ja nekužim zakaj ne naprave ligu ko fifa stvarno nekužim koja je fora da meni u npr englesku ligu uđu turski klubovi.

Licence čovječe, skupe su ko sam vrag

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...
frenky17 kaže...
Hacker-ri kaže...
frenky17 kaže...

Ajde ti meni reci po čemu NIJE TO TO?! Dečki iz PES Edita se muče kao Isusi da bi najveći fanovi dobili ono što žele, to KONAMI i zna, zato i ne diraju modere jer znaju da će im oni sami podići prodaju. Što nije TO: Dobiješ sve: igrače, njihove ocjene, njihove face, originalna imena i grbove klubova, originalne dresove, posljednje transfere itd itd i koliko još sitnica. I po čemu NIJE TO TO?

A mozda zato sto me je par puta nakon ubacivanja nekih edita znalo izbacivat iz igre?

Ili mozda zato sto je ipak bolje uzeti (ukrasti- kupiti nama ionako nije vazno) gotov proizvod gdje imas sve vec sređeno, zasto bi se zafrkavao sa nekim editima, pogotovo ako si/sam jedan od onih koji ce kupiti igru ?

15 godina
protjeran
frenky17 kaže...
Kora kaže...
frenky17 kaže...

A mozda zato sto me je par puta nakon ubacivanja nekih edita znalo izbacivat iz igre?

Ili mozda zato sto je ipak bolje uzeti (ukrasti- kupiti nama ionako nije vazno) gotov proizvod gdje imas sve vec sređeno, zasto bi se zafrkavao sa nekim editima, pogotovo ako si/sam jedan od onih koji ce kupiti igru ?

lol, mislim da si jedan od malobojnih, mene apsolutno NIKADA niti jednom ni zbog jednog patcha nije izbacilo iz igre. Ovo drugo, mogu se kladiti da KONAMI zapravo financijski podupire dečke iz PESedita, jer KONAMI tako ušteđuje masne pare na nekupovanju licenci i sveg ostalog bullshita koji dolazi uz patcheve, a ljudi će ipak kupovati igru jer znaju da će sasvim sigurno izaći patch koji će zadovoljiti njihove prohtjeve i poboljšati toliko voljeni PES (a to sve strane zadovoljava, i ništa nije ilegalno), a ne žele prijeći na nepoznatu, ozloglašenu FIFA-u samo zbog licenci, dok ju PES u svemu ostalome gazi.

btw, evo baš sammalo gledao info našeg najdražeg komentatora iz PES-a. Gledao sam i nekoliko njegovih utakmica Premier Lige koje je komentirao.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Champion

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 3:53 (Kora).
16 godina

Što se tiče PES-ovih komentatora daleko najjači mi je

iz japanskih verzija igre (Winning Eleven).

Stariju ekipu bi mogla uhvatit nostalgija zbog ovog videa, što zbog komentatora, što zbog legendarnih zvukova dodavanja i pucanja.. kao da nekom šamarčinu okineš.

Trying is the first step towards failure.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Imam jedan "mali" problem.Skinuo sam pes 2011 demo i instalirao ga i sad kad stisnem da pokrene igru nista nece da pokrene .....Sta da radim...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Imam jedan "mali" problem.Skinuo sam pes 2011 demo i instalirao ga i sad kad stisnem da pokrene igru nista nece da pokrene .....Sta da radim...

Niko????

16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Niko????

Kranjcar????

15 godina
Suvre kaže...
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Niko????

Kranjcar????

Kovač?

15 godina
neaktivan
Kora kaže...
ZDS kaže...
danexxx kaže...

Licence čovječe, skupe su ko sam vrag

Pa zašt se onda upuštaju u izradu nogometne igre ako nemaju pare za licence?

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nije to da su skupe nego EA ima ekskluzivne ugovore za sve te lige do 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Nije istina, brutalno su skupe i to je jedini razlog, pa nije ti to prijenos tekme pa da samo jedna televizija u državi smije prenositi dotičnu.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ige kaže...

Nije istina, brutalno su skupe i to je jedini razlog, pa nije ti to prijenos tekme pa da samo jedna televizija u državi smije prenositi dotičnu.

istina je, bundesliga meni se čini je na ekskluzivnom ugovoru s ea

jaffa, kal shree
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ige kaže...

Znači KONAMI je sirotinja, pa nek i ostane. Igrao bi PES da ima licencirane lige petice, ali ako nebude imao igrat ću FIFU. I neželim uopće pričat o glupim pečevima jer se i FIFA može moddat.

Potpis
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

zašto se uopće bavite tim licencama.i ovako će se pojavit sve to za tjedan dva.

evo instaliram igru pa javim dojmove

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 18:07 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Ige kaže...

Upravo to. Ali zbog jednog razloga Konami bi morao npr za engleze otkupljivati licence posebno od svakog kluba, dok EA radi svog ugovora otkupi automatski sve. Samo jedan primjer kod licenca koliko su skupe je taj da su Partizan ili Zvezda za licencu tražili 50 000 € i to je svota koju nitko normalan neće platiti..

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

hehe.imam švapske komentatore i ništa ih nekužim ali likovi nonstop nešto se.ru

čini mi se da je nekako fluidnije nego u demou i da je šut lakši

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

glupo je što se imena igrača vide samo ako su iznad glava.

mislio sam da će u cijeloj igri bit drugih mogućnosti alio ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

zašto se uopće bavite tim licencama.i ovako će se pojavit sve to za tjedan dva.

evo instaliram igru pa javim dojmove

šta to piše oko grba dinama?

16 godina

jel ima za skinut PES otkud već ili?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice