Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11

evo poceo sam i ja trpat izvana cak dva gola vec,haha al i dalje mislim da je to najslabiji dio igre,nego imam problem s kojimse vama  timovima ovaj patch smrzne?

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja imam problem sa penalima

odigrao sam jedno 10 tekmi nisam imao nijedan, ali sam jednu tekmu krsio sve u svom 16tercu da vidim kako ga obranit...

6 komada meni se golman nije ni pomaknuo...probao sam i kocku i kruzic, i prije i stalno stiskajuc i u momentu kad ovaj puca ali golman ostaje ukopan?

mi moze tko pokazati? jos bolje, uploadat video ?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

odigrao sam jedno 10 tekmi nisam imao nijedan, ali sam jednu tekmu krsio sve u svom 16tercu da vidim kako ga obranit...

6 komada meni se golman nije ni pomaknuo...probao sam i kocku i kruzic, i prije i stalno stiskajuc i u momentu kad ovaj puca ali golman ostaje ukopan?

u istom trenutku stisneš strelicu (smjer u kojem ćeš se baciti) i kocku (mislim)

barem ja tako radim i branim sasvim ok,čak i previše

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Hacker-ri kaže...

u istom trenutku stisneš strelicu (smjer u kojem ćeš se baciti) i kocku (mislim)

barem ja tako radim i branim sasvim ok,čak i previše

u isto vrijeme stisnem strelicu (gore dole ili lijevo desno) i kockicu (tj sut u igri)?

ili stisnem u trenutku kad igrac puca penal?

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
u isto vrijeme stisnem strelicu (gore dole ili lijevo desno) i kockicu (tj sut u igri)?

ili stisnem u trenutku kad igrac puca penal?

stisneš u trenutku kad se želiš baciti

ne mogu ti točno objasniti,ja to radim napamet,tj. refleksno

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja drzim strelicu na koju stranu se hocu bacit i stišćem tipku za pucanje dok se ne baci

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

ja drzim strelicu na koju stranu se hocu bacit i stišćem tipku za pucanje dok se ne baci

dali je strelica gore dole ili lijevo desno?

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Danas opucam s Olićem na Barcin gol i Valdes uhvati loptu u ruke. I nije je izbijao sve do kraja poluvremena, samo je drzi u rukama... SmijehSmijeh

A Villu su katastrofa napravili... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Danas opucam s Olićem na Barcin gol i Valdes uhvati loptu u ruke. I nije je izbijao sve do kraja poluvremena, samo je drzi u rukama... SmijehSmijeh

A Villu su katastrofa napravili... 

ja sam imao situaciju gdje je nije izbio nakon gol auta, a jednom je nisu izveli sa centra punih 5 minuta (tad sam resetirao) :p

ali igrace su neke strasno napravili, ali mi se svida, jer je puno teze probit bokove, treba koristit finte,i teze je doc do suta

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Zamislite da 2K napravi Soccer video igru, pa nebi mu ni PES ni FIFA bili ni do koljena, pogledajte malo samo šta dolazi u novom NBA-u. Potukao bi i PESa i FIFAu do nogu neki potencijalni 2K soccer.

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Zamislite da 2K napravi Soccer video igru, pa nebi mu ni PES ni FIFA bili ni do koljena, pogledajte malo samo šta dolazi u novom NBA-u. Potukao bi i PESa i FIFAu do nogu neki potencijalni 2K soccer.

imaš neki link u kojem mogu vidjeti promjene u novom nba 2k11 ??

inače sam veliki fan nba 2k serijala,nba 2k10 me držala više od pola godine

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

imaš neki link u kojem mogu vidjeti promjene u novom nba 2k11 ??

inače sam veliki fan nba 2k serijala,nba 2k10 me držala više od pola godine

Ja ju igram od koad je izašla redovito, obožavam NBA, al ovo sam vidio na http://en.wikipedia.org/wiki/NBA_2K11, dok vjerojatno na jutubu ima milijunčić videa, novi NBA dolazi za malo više od 2 tjedna, točnije 8 oktobra , no sad smo zašli u off topic

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

I što vi kažete? Po vašem mišljenju kakav bi bio potencijalni 2K nogomet? Malo je off topic, ali čini mi se besmisleno otvarati temu samo zbog mišljenja......

edit- sorry zbog duplog posta

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 23:06 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

I što vi kažete? Po vašem mišljenju kakav bi bio potencijalni 2K nogomet? Malo je off topic, ali čini mi se besmisleno otvarati temu samo zbog mišljenja......

ako bi je napravili kvalitetnu kao i košarku onda bi bila odlična

iako ne vjerujem da bi odmah mogli napraviti igru bolju od pesa i fife,ipak su oni već dugo na tržištu i uče na pogreškama

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

ako bi je napravili kvalitetnu kao i košarku onda bi bila odlična

iako ne vjerujem da bi odmah mogli napraviti igru bolju od pesa i fife,ipak su oni već dugo na tržištu i uče na pogreškama

Da možda tek u drugom potezu, nakon godine iskustva, al uvjeren sam da bi bili num 1 na tržištu

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Da možda tek u drugom potezu, nakon godine iskustva, al uvjeren sam da bi bili num 1 na tržištu

ma fifa je u ovoj generaciji konzola nedodirljiva

ja se već neko vrijeme potajno nadam da će 2k izbaciti nogometnu igru

ali onda bi morali puno para iskeširat za licence, treba im kvalitetan game engine itd...

aj, valjda ćemo jednog dana imati troboj u nogometnim simulacijama :)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...

ma fifa je u ovoj generaciji konzola nedodirljiva

ja se već neko vrijeme potajno nadam da će 2k izbaciti nogometnu igru

ali onda bi morali puno para iskeširat za licence, treba im kvalitetan game engine itd...

aj, valjda ćemo jednog dana imati troboj u nogometnim simulacijama :)

To je samo pitanje vremena, ali puno para su iskeširali oni i za NBA i MLB, apsolutno sve je ondje licencirano, nebi oni krenili u pothvat takve magnitude bez svih licenci to je sigurno, 2K Sports je preprofesionalan za takvo nešto. Nije to KONAMI da se oslanja na patcheve fanova (koji su odlični), dok FIFA po meni jedino briljira s licencama.

Dinamo živi vječno
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ako nekog zanima povoljniji gamepad koji podrzava xinput, a kao i ja nije odusevljen dizajnom xbox kontrolera, preporucam Logitech Gamepad F310 koji je dizajnom gotovo isti kao Dual action.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 0:18 (z1k4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo 1 gol . Putanja lopte je prebolesna , al nažalost nije previše očita iz videaSmijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jebo igru koja te nemoze toliko zabavit... a to je PES 2011

dal zato jer je meni jako tesko zabit gol, ili nesto drugo neznam...

ali sam poceo gledat sta me to toliko nervira...

trcim bokom i kas odlucim stat i okrenut se, protivnicki igrac stane prije nego sta ja stanem, u trenu kad ja dam joy unazad on je vec stao...

kad igras sa barcelonom ni messi ni ibrahimovic ni villa ne rade razliku a bayern je poznat po supljoj obrani ali opet nemozes ni probit sa fintom niti bok probit pa ubacit jer te ovaj kao "procita"

kad igram sa barcelonom iniesta nemoze dobit nijedan duel u igri, ili napravi faul ili mu uzmu loptu, ali kad komp igra sa barcelonom iniesta je glavni igrac, messi voza sve u 16 i brz je za pop... a ibrahimovic trpa sve sta padne na glavu...

apsolutno mi igra nije jasna jer ima dvostruka mjerila

kad igra player s njima nema razlike, a kad igra komp onda je to brutala razlika?!

wtf?

se to meni samo cini ili?

koliko vidim po gamplayu na netu tamo messi i ibrahimovic igraju sami, a kad istu fintu ja prodam igracima onda je ili faul ili mu uzmu loptu...

da se razumijemo, nisam ja master pro, ali se mogu smatrat boljim igracem prijasnjih pesova (po zabavama i turnirima)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Iako mi je PES jedna od drazih igara nisam bas pratio previse toga o PES11 pa jel bi mi neko mogao reći kad dolazi PES11 i hoće li biti cijela Bundesliga ili samo Bayern??

Signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
_rApida_ kaže...

Iako mi je PES jedna od drazih igara nisam bas pratio previse toga o PES11 pa jel bi mi neko mogao reći kad dolazi PES11 i hoće li biti cijela Bundesliga ili samo Bayern??

izlazi za 5-6 dana, bit će bayern i werder

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
_rApida_ kaže...

Biće SVE kad dečki iz PESedita krenu na posao hehe

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
ph3nom_gamer kaže...
_rApida_ kaže...

Biće SVE kad dečki iz PESedita krenu na posao hehe

Već su najavili 0.1 verziju patcha ! :)

14 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

treba i shalke stavit ipak tamo igraju rakitic i raul xDD jedva cekam igru

Signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Patch imaš temu NBA2K11

Pogledaj si tamo što donosi Smijeh

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja sam vec u fazi izrade za patch :p

bit ce zanimljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo vidim pes izlazi i za ps2, pa sta mislite koliko ce biti slican pes-u na nekoj novijoj konzoli ili pc-u ? Znam da ce grafika biti kao od prije mozda 2-3 god, ali sta mislite o ostalim segmentima ?

dore 2 cuo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Evo vidim pes izlazi i za ps2, pa sta mislite koliko ce biti slican pes-u na nekoj novijoj konzoli ili pc-u ? Znam da ce grafika biti kao od prije mozda 2-3 god, ali sta mislite o ostalim segmentima ?

ahah..bit ce isti kao i pes 2010 za ps2 s licenciranim kluboima..itd..rađe ti igraj na pc-u i ps3..;)

15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

neće samo grafika biti ista.

sve će ti biti isto što se tiče gameplaya.

jedino što možeš očekivati su novi rosteri (tj.napravljeni transferi za ovu godinu) i možda promijenjene menije i master ligu

gameplay će ostati isti

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 11:08 (patch123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice