Preporuka RPG-a

poruka: 12
|
čitano: 1.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Preporuka RPG-a

Pozz ekipa, selim se u novi stan za 2 dana tako da necu imati neta par dana pa mi treba nesto da ubijem vrijeme navece, jer nema sanse da se zaspe prije 2-3 ujutro. Treba mi nesto tipa TES IV, Gothic III, znaci fin RPG sa finim quest lineom i ono da je pravljen u posljednjih par godina jer mi se bas nesto i ne igraju old skul hitovi.. Eventualno moze i nesto poput Dreamfalla: The longest journeya, znam nije rpg ali eto neka akcijska avanturica, hvala lijepo. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka RPG-a

Jesi probao Witcher 2 ?

Znam da je malo stariji, ali TES III, to jest Morrowind je fenomenalan RPG :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka RPG-a
CoLdPlay kaže...

Jesi probao Witcher 2 ?

Znam da je malo stariji, ali TES III, to jest Morrowind je fenomenalan RPG :D

Jesam, ali me je razocarao sa tezinom na pocetku i neoptimizovanoscu tako da je ubrzo izbrisan, hvala u svakom slucaju..

16 godina
Preporuka RPG-a

Mass Effect 1 probaj obavezno ako nisi,dok Mass Effect 2 ne preporucujem jer je on osiromasena verzija jedinica,ali opet,dapace odlicna igra.

Probaj TES IV : Nehrim,to je nesluzbena ekspanzija Obliviona i totalni overhaul Obliviona,u biti to je nova igra sa potpuno drugom pricom,mjestom radnje,NPC-evima,questovima,dungeonima,novi nacin borbe,grafika,samo sto se zasniva na Oblivonovome engineu ( koji je u potpunosti doradjen i "nabijen" teksturama,efektima itd... ).

Ako se sjetim jos editiram post :)

Skinut' ću zvijezde s neba za tebe.... sam' pošalji torrent.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka RPG-a

Diablo II ili cekaj da izadje Diablo III

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka RPG-a

Ako voliš Hack&Slash RPG,onda Torchlight i Deathspank I&II

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka RPG-a

Mass Effect 2 sam odigrao 3 puta, i to je bolja stvar koju sam igrao u posljednjih par godina. Ali mi je nekako glupo bilo da se vracam na prvi dio jer sam se vec u drugom upoznao sa pricom i vidio i kraj i sve. Ali evo poslusacu, ide ME na download. Diablo mi je vec malo van mog ukusa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Mass Effect 2 sam odigrao 3 puta, i to je bolja stvar koju sam igrao u posljednjih par godina. Ali mi je nekako glupo bilo da se vracam na prvi dio jer sam se vec u drugom upoznao sa pricom i vidio i kraj i sve. Ali evo poslusacu, ide ME na download. Diablo mi je vec malo van mog ukusa..

Sacekaj trojku jako ce dobra biti :D

14 godina
neaktivan
Rodić kaže...
anabolicaa kaže...

Sacekaj trojku jako ce dobra biti :D

To cekam jos od kako sam zavrsio dvojku.. Taman je tad nekad i pusten bio prvi trailer za ME3

14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Rodić kaže...
anabolicaa kaže...

To cekam jos od kako sam zavrsio dvojku.. Taman je tad nekad i pusten bio prvi trailer za ME3

Jesi igrao MP ili single??ja sam ti igrac Diabla

14 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novi topic, dajte mi jos neki dobar RPG da ubijam jos ovih 20ak dana do pocetka predavanja {#}

Znaci da nabrojim otprilike sta sam odigrao od poznatih serijala:

- Mass Effect 1 & 2

- TES: Oblivion

- The Witcher 1 & 2

Probao sam i Gothic 3, Two Worlds II, Fallout, Risen.. 

Jedino sto nisam probao od ovog sto se obicno preporucuje je Dragon Age serijal ali mi nikako ne lezi ta neka tematika tako da me bas i ne privlaci..

Pomagajte cime da ubijem vrijeme, samo znaci da nije neki materijal star 10 godina.. Ono, relase iz nekih posljednjih 4-5 godina.

16 godina
neaktivan
Preporuka RPG-a

dungeon siege 2 i novopridošla trojka

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice