Moze li mi neko preporučiti igru u kojoj sam ja drot i gonjam ''zlikovce'' - jurnjava, pojačanja, i td.
Posto jos nisam popunio moj PC:
proc - 2,4 GHz
RAM - 512 DDR
grafička - RADEON 9250
Nemojte samo reći - UKRADI POLICIJSKO AUTO U GTA....
Moze li mi neko preporučiti igru u kojoj sam ja drot i gonjam ''zlikovce'' - jurnjava, pojačanja, i td.
Posto jos nisam popunio moj PC:
proc - 2,4 GHz
RAM - 512 DDR
grafička - RADEON 9250
Nemojte samo reći - UKRADI POLICIJSKO AUTO U GTA....
Probaj S.W.A.T. 4
Taktička pucačina iz prvog lica u kojem vodiš svoj tim u akcijama spašavanja talaca i slično..
A baš neku "policijsku simulaciju" neznam..
Neću ti reći ukradi auto u gta ali ću ti preporučit True crime Los Angeles i New York . u toj igri si policajac i igraš misije ili briješ po gradu, pretražuješ ljude, uhićuješ. ili se voziš po gradu i imaš dojave iz stanice pa isto tako imš potjere i sl. probaj.
Imaš i Driver serijal ali tu si undercover policajac. Pa ako ti odgovara.......
Probaj S.W.A.T. 4
Taktička pucačina iz prvog lica u kojem vodiš svoj tim u akcijama spašavanja talaca i slično..
A baš neku "policijsku simulaciju" neznam..
Prešao sam svaku verziju...
Neću ti reći ukradi auto u gta ali ću ti preporučit True crime Los Angeles i New York . u toj igri si policajac i igraš misije ili briješ po gradu, pretražuješ ljude, uhićuješ. ili se voziš po gradu i imaš dojave iz stanice pa isto tako imš potjere i sl. probaj.
Imaš i Driver serijal ali tu si undercover policajac. Pa ako ti odgovara.......
Mogu li ove dvije na moju konfu?
Ima li više iko kakvu ideju?
Ovaj true crime prvi dio ćeš igrat bez beda (glatko) a nastavak bi ti isto trebalo biti ok. možda će ti koji put malo zaštekat.
Ovaj true crime prvi dio ćeš igrat bez beda (glatko) a nastavak bi ti isto trebalo biti ok. možda će ti koji put malo zaštekat.
nečeja na istojkonfi prešao oba nastavka
ali odi na GTA: Legend i ukradi policijski auto
Šta ne čitaš šta je napisao u prvom postu? da se ne spominje gta i uzimanje policijskog auta.
Imaš igru Police Simulator
Vudim da je tema stara, ali za one koji budu trazili, X-Files je zakon igra!