Preporuka igre

poruka: 15
|
čitano: 3.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka igre

Za Božić sam dobio volan.
Pa bi me zanimala neka dobra simulacija auto utrka.Usput grafa mi je dosta slaba nvidia geforce 7600 gt.

Zamolio bih vas za vašu preporuku.Po mogučnosti da igra ima multiplayer.Hvala

Ps: Sretan Božić

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka igre

Richard Burns Rally, najbolja simulacija relija

16 godina
neaktivan
Preporuka igre

Hvala.Ima još tko kakvu preporuku?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka igre

GTR 2 i naravno Richard Burns Rally

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrazySmoke kaže...

Hvala.Ima još tko kakvu preporuku?

Stari,,GTR EVLOUTION,,nema boljeg,,

16 godina
neaktivan
Preporuka igre

jel zna netko neku dobru horor pucačinu?barem nešto novije?molim savjet.Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ice-cube kaže...

jel zna netko neku dobru horor pucačinu?barem nešto novije?molim savjet.Iznenađen

Fear,, ma pogledaj temu pod nazivom STRAH ZA VRIJEME IGRANJA,,mislim da se zove tak tema, imaš igrica kolko očeš, i to horor
16 godina
neaktivan
Preporuka igre

Ma fear je stara ali dobra stvar,jedva čekam project orgin u veljači,a tko ima kakav savjet za neku noviju?(po mogučnosti horor)Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka igre

Silent Hill 1,2,3,4,, Forbidden Siren, The Suffering, Fatal Frame 2, Resident Evil (pogotovo noviji nastavci). Probaj,,odlične igirce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka igre

Bila je jedna tema gdje je tip tražio isto preporuku igre i neki mu je tip napiso ono.

FPS......

Rpg.....

RTS......

.......

Pa bi i je zamolio da mineko preporuči određeni tip igre ali da nije jakos tara ( dobra grafika )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka igre

Ovo sam ja bio preporucio:

RPG: Fallout3, Witcher, Neverwinter Nights 2 + add on
FPS: Crysis, far Cry2, Bioshock, COD4, COD5 i F.E.A.R. (fenomenalna atmosfera), S.T.A.L.K.E.R. (oba dva)
Simulacije: GTR2
Strategije: Sins of solar empire, Copmany Of Heroes + COH Opossing Fronts, C&C: Tiberium wars

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala .

17 godina
Preporuka igre

Pozdrav!

Možete li mi preporučiti neku zanimljivu strategiju gdje ima pomorskih bitaka uz one kopnene (II. svjetski rat)?

Može i nešto drugo, samo treba biti dovoljno zanimljivo da me zadrži pred kompom. Osmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 21:56 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka igre

Company Of Heroes + Opossing Fronts - odlična strategija, II sv. rat (nema pomorskih bitaka), ali ako  nisi odigro obavezno ako voliš strategije, jer nije tank rush princip igre!!! Meni najbolja strategija u posljednje vrijeme. Puno bolja i od World in Conflict-a kojeg isto možeš odigrat, dobra igra.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka igre

World in Conflict

frantz
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: