Za Božić sam dobio volan.
Pa bi me zanimala neka dobra simulacija auto utrka.Usput grafa mi je dosta slaba nvidia geforce 7600 gt.
Zamolio bih vas za vašu preporuku.Po mogučnosti da igra ima multiplayer.Hvala
Ps: Sretan Božić
Za Božić sam dobio volan.
Pa bi me zanimala neka dobra simulacija auto utrka.Usput grafa mi je dosta slaba nvidia geforce 7600 gt.
Zamolio bih vas za vašu preporuku.Po mogučnosti da igra ima multiplayer.Hvala
Ps: Sretan Božić
Richard Burns Rally, najbolja simulacija relija
Hvala.Ima još tko kakvu preporuku?
GTR 2 i naravno Richard Burns Rally
jel zna netko neku dobru horor pucačinu?barem nešto novije?molim savjet.
jel zna netko neku dobru horor pucačinu?barem nešto novije?molim savjet.
Ma fear je stara ali dobra stvar,jedva čekam project orgin u veljači,a tko ima kakav savjet za neku noviju?(po mogučnosti horor)
Silent Hill 1,2,3,4,, Forbidden Siren, The Suffering, Fatal Frame 2, Resident Evil (pogotovo noviji nastavci). Probaj,,odlične igirce
Bila je jedna tema gdje je tip tražio isto preporuku igre i neki mu je tip napiso ono.
FPS......
Rpg.....
RTS......
.......
Pa bi i je zamolio da mineko preporuči određeni tip igre ali da nije jakos tara ( dobra grafika )
Ovo sam ja bio preporucio:
RPG: Fallout3, Witcher, Neverwinter Nights 2 + add on
FPS: Crysis, far Cry2, Bioshock, COD4, COD5 i F.E.A.R. (fenomenalna atmosfera), S.T.A.L.K.E.R. (oba dva)
Simulacije: GTR2
Strategije: Sins of solar empire, Copmany Of Heroes + COH Opossing Fronts, C&C: Tiberium wars
Hvala .
Pozdrav!
Možete li mi preporučiti neku zanimljivu strategiju gdje ima pomorskih bitaka uz one kopnene (II. svjetski rat)?
Može i nešto drugo, samo treba biti dovoljno zanimljivo da me zadrži pred kompom.
Company Of Heroes + Opossing Fronts - odlična strategija, II sv. rat (nema pomorskih bitaka), ali ako nisi odigro obavezno ako voliš strategije, jer nije tank rush princip igre!!! Meni najbolja strategija u posljednje vrijeme. Puno bolja i od World in Conflict-a kojeg isto možeš odigrat, dobra igra.
World in Conflict