Poker onlline

poruka: 7
|
čitano: 1.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Poker onlline

Zanima me jeli netko zaradio neku lovu na pokeru onlline,ja sam sada počeo igrati poker pa ako se može šta zaradit bih i ja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poker onlline

A slušaj, može se zaraditi, ali se može i izgubiti, stoga oprez.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poker onlline

Odmakni se od toga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Poker onlline

Ja bih neko vrijeme treniro igrat dok ne postanem profič a onda bih igrao za pare,tko zna možda budem živio od toga.

17 godina
neaktivan
Naravno da se moze zaraditi.Ja osobno igram poker sa prijateljima ( naravno za pare ) i lokalnim turnirima, nista pretjerano, no jos se nisam odlucio za cash online poker.. Ako hoces mozes poceti sa unibet.com ( ide sa tekucim racunom - 2,5Kn po trensakciji - puno hrvata i srba ) ) ili pokerstars.com ili fulltiltpoker.com. Uplatis i grindas po 0,5/0,10 dolara, polako napredujes ako zaradujes i pocinjes igrati vece blindove. Ono sto je bitno napomenuti jest da online poker zahtjeva ogromnu kolicinu vremena koju ces morati potrositi za zaslonom kompa, ali sa pravilnom taktikom i strpljivoscu moze se zaraditi. Tom Dwan i mnogi drugi ( Gus Hansen ) zaradili su doslovce mlijune dolara online.
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
15 godina
neaktivan
Poker onlline

Može se zaraditi. Neki i žive od toga.

Recimo ovi: http://www.pokerpro.com.hr/team/

www.pokerpro.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Ja bih neko vrijeme treniro igrat dok ne postanem profič a onda bih igrao za pare,tko zna možda budem živio od toga.

Bez uvrede, ali meni se nekako čini ko da ti *a*ebavaš sa ovim postom..? Kažem, bez uvrede...

Ti ne možeš samo tako reći da ćeš poker "trenirat" i odjednom postat profić. Da bi uopće postao kakti "profić" ili neki "semi-pro" igrač, ti moraš puno, puno, enormno puno vremena "ulagat" u poker i opet je pitanje vremena hoće li ti se isplatiti, hoćeš li odustati, itd. Ima mali milijun detalja, počevši od koncentracije, vođenje bilježaka o (češćim) igračima te samom čitanju igre dotičnih igrača pa sve do raznorazne kombinatorike i raznoraznih strategija. Kao što i sam znaš, poker (ako misliš na Texas Hold'em) je najjednostavnija vrsta pokera za naučit neka osnovna pravila i sl. Ti da bi postao bar mrvicu bolji igrač, ti moraš u glavi već znat xxx kombinacija karata s kojim ćeš ili nećeš krenuti u rundu, kakvi su ti omjeri sa tim kartama, odnosno, nakon što se pokažu ostale karte na stolu, a da ne govorim o profisionalizmu. Moraš znati i da se podosta razlikuje online poker igra od same uživo igre, ponavljam, ponajviše samo ponašanje. Od pokera se može živjeti, samo moraš biti spreman na DOSTA rizika i gubitaka, što utječe na samu tvoju psihu što dovodi do promjena tvojih reakcija koje naravno ostali igrači zapaze i odmah te rešetaju. U pokeru pogotovo vrijedi ona izreka: "Tko ne riskira, ne profitira". :)

Što se mene osobno tiče, ja igram poker već nekih 3.5, možda čak 4.god., podosta na internetu i imam neku svoju zalihu novaca koja mi je dostatna da uživam, ali i novac koji je posebno odvojen samo za online igranje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice