Zanima me jeli netko zaradio neku lovu na pokeru onlline,ja sam sada počeo igrati poker pa ako se može šta zaradit bih i ja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A slušaj, može se zaraditi, ali se može i izgubiti, stoga oprez.
Odmakni se od toga
Ja bih neko vrijeme treniro igrat dok ne postanem profič a onda bih igrao za pare,tko zna možda budem živio od toga.
Ja bih neko vrijeme treniro igrat dok ne postanem profič a onda bih igrao za pare,tko zna možda budem živio od toga.
Bez uvrede, ali meni se nekako čini ko da ti *a*ebavaš sa ovim postom..? Kažem, bez uvrede...
Ti ne možeš samo tako reći da ćeš poker "trenirat" i odjednom postat profić. Da bi uopće postao kakti "profić" ili neki "semi-pro" igrač, ti moraš puno, puno, enormno puno vremena "ulagat" u poker i opet je pitanje vremena hoće li ti se isplatiti, hoćeš li odustati, itd. Ima mali milijun detalja, počevši od koncentracije, vođenje bilježaka o (češćim) igračima te samom čitanju igre dotičnih igrača pa sve do raznorazne kombinatorike i raznoraznih strategija. Kao što i sam znaš, poker (ako misliš na Texas Hold'em) je najjednostavnija vrsta pokera za naučit neka osnovna pravila i sl. Ti da bi postao bar mrvicu bolji igrač, ti moraš u glavi već znat xxx kombinacija karata s kojim ćeš ili nećeš krenuti u rundu, kakvi su ti omjeri sa tim kartama, odnosno, nakon što se pokažu ostale karte na stolu, a da ne govorim o profisionalizmu. Moraš znati i da se podosta razlikuje online poker igra od same uživo igre, ponavljam, ponajviše samo ponašanje. Od pokera se može živjeti, samo moraš biti spreman na DOSTA rizika i gubitaka, što utječe na samu tvoju psihu što dovodi do promjena tvojih reakcija koje naravno ostali igrači zapaze i odmah te rešetaju. U pokeru pogotovo vrijedi ona izreka: "Tko ne riskira, ne profitira". :)
Što se mene osobno tiče, ja igram poker već nekih 3.5, možda čak 4.god., podosta na internetu i imam neku svoju zalihu novaca koja mi je dostatna da uživam, ali i novac koji je posebno odvojen samo za online igranje.