PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.539.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

8bg rama stvara problem kresa, tako sam bar negdje procitao.. Cak fraps ako imas/te upaljen stvara isti problem.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

To samo na testom onda ? Pošto mi live verzija normalno radi.

Imam samo shadow play uključen.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
Dudu kaže...

8bg rama stvara problem kresa, tako sam bar negdje procitao.. Cak fraps ako imas/te upaljen stvara isti problem.

Meni se test uredno ruši i sa 16GB RAM-a... Live je uglavnom radio dobro i sa 8GB.

8 godina
neaktivan

Ruši se i sa ssd-om i 16gb brzog rama i gtx1080... Odustao sam dok ne dođe 1.0 pa ćemo vidjeti da li će bit napredka kakvog s optimizacijom...

Senior IT Consultant
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam, tako sam procitao.. no nigdje nije potvrdjeno. Meni osobno radi perfekt, kresala mi je samo jednom i to bez ikakvog errora, samo me bacilo na desktop, dalje je sve radilo kako treba.

Igram sa par kolega sa diskorda i ts-a, jednom kresa cim pocne matchmaking i ne moze nikako startat game, uvijek mu tamo kresa. Drugom liku kresa usred igre i tkao svaki put se mora rekonektat, trecem opet laguje citav gejm, baca ga po mapi.. baca ga nazad u djetinjstvo kako mu laguje itd. Dok meni eto, radi ko main server. 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zadnje sta sam igro je prije dobrih 2mj, na laptopu iz potpisa. Ulovio cak jednu piletinu. Tako da, ako radi na mom laptopu, radi i na vasim kompovima. Koliko citam optimizirano je dosta, cekam live update sa novom mapom pa ide ponovno na skidanje.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

To samo na testom onda ? Pošto mi live verzija normalno radi.

Imam samo shadow play uključen.

Da samo test serveri imaju taj pocetni rubber banding a iskreno ne mozemo im za to prigovarati.., test server nije da se mi ugodno igramo vec da testiramo i primjetimo koji glitch. Live radi OK samo sto je optimizacijski losiji nedostaje nova mapa i ono najvaznije VAULTING! No brzo ce 20ti

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS - Early Access Highlights Week 36-38

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...
Dudu kaže...

Meni se test uredno ruši i sa 16GB RAM-a... Live je uglavnom radio dobro i sa 8GB.

Sruši se igra nekad i na 16GB i na 32GB :) Isprobano.

It is always darkest just before the dawn.
11 godina

Evo video kako igra radi na 8 godina starom CPU i skoro 5 god staroj grafi (pod moj PC). Uzmite u obzir da Amd relive snimanje skine koji fps.

S obzirom da sam casual gamer i da su mi ok i very low postavke ja zadovoljan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Danasnji updejt 2.1gb test servera ubacio je staru mapu, koja sad radi odlicno. Ni na novoj mapi nisam primjetio rubberbanding, ali ima jedna losa vijest - najgora idiotarija po meni do sad u pubg-u - mape su random i nakon jedno sedam pokusaja ulovio sam Miramar. Nadam se da ovog nece bit u finalu, jer je apsolutna glupost!

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
14 godina
Super64 kaže...

Danasnji updejt 2.1gb test servera ubacio je staru mapu, koja sad radi odlicno. Ni na novoj mapi nisam primjetio rubberbanding, ali ima jedna losa vijest - najgora idiotarija po meni do sad u pubg-u - mape su random i nakon jedno sedam pokusaja ulovio sam Miramar. Nadam se da ovog nece bit u finalu, jer je apsolutna glupost!

Likovi su....bože sačuvaj. Koji k... idu stavljat random da budu mape?! Ako bude to tako i u finalnoj verziji onda ce na pocetku gamea po 10-20 ljudi izaci instantno (pogotovo ako bude magla ili kiša). Glupo skroz...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.12.2017 12:31 (Baldurion).
11 godina
Baldurion kaže...

Likovi su....bože sačuvaj. Koji k... idu stavljat random da budu mape?! Ako bude to tako i u finalnoj verziji onda ce na pocetku gamea po 10-20 ljudi izaci instantno (pogotovo ako bude magla ili kiša). Glupo skroz...

Imam takav bad osjecaj da ce 3 milje igraca izgubit u tjedan dana. A onda ce ili napravit sta se napravit mora i dat igracima na izbor ili cemo pubg pamtit kao najveci fijasko u povijesti gaminga.

مرګ ژوبله
11 godina
Super64 kaže...
Baldurion kaže...

Imam takav bad osjecaj da ce 3 milje igraca izgubit u tjedan dana. A onda ce ili napravit sta se napravit mora i dat igracima na izbor ili cemo pubg pamtit kao najveci fijasko u povijesti gaminga.

Da sutra zatvore sve servere i ugase igru ne bi bili fijasko nego financijski uspjeh. 

17 godina

To sranje sa random mapama imate u SVIM igrama, tocnije receno u SVIM igrama.
Bilo bi dobro da dopuste da black listas kaj neces igrat ili da si queue radis na mapu koja te zanima a ne da siluju random. Mrzim te randome debilane gdi me gura da se igram nekaj kaj necu. Tak dugo dok ne sankcioniraju izlaske iz partije mogu me sanjat da igram po kisi ili mapu koju necu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.12.2017 13:27 (NEW_MAN).
8 godina
protjeran

Ja volim random mape i kisu i fog i sve. Ali trebali bi staviti mogucnost da ljudi biraju sto hoce da igraju, kada imaju ovoliki player base que ce ionako da bude instant, a i da se ceka 1-2 minute nije strasno.

Eye In The Sky
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bome na Xboxu (za sad, ocekivano) jako lose radi

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
NEW_MAN kaže...

Tak dugo dok ne sankcioniraju izlaske iz partije mogu me sanjat da igram po kisi ili mapu koju necu.

Ma da mi daju ne znam kakvu kaznu neću igrati ono što ja ne želim. Neka malo odj*bu sa oproštenjem :) Ako niš drugo, uvijek ima opcija uninstall. Imam preko 500h gameplaya tako da i sada prestanem igrati, opravdala je igra uloženih 200kn u nju (makar s mojeg gledišta). 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.12.2017 14:16 (Baldurion).
13 godina

Upravo vidio na netu 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 2 hvala 0
17 godina

Nova mapa je pravo osvjezenje za igru. Posto je jos nova cini mi se da nema nekih podrucja gdje pada veci broj ljudi, kao recimo na staroj mapi skola ili vojna baza. Tako da sam vecinu vremena sam na mapi i jedva sam uspio skupiti nekoliko killova.

Optimizacija je odlicna na test serveru, sve radi puno brze, makar uz poneki lag ili pad fps ali rijetko.

Jedini minus nove mape je sto se na njoj puno vise ocitava losa grafika igre, trenutno imam sve na low pa je mozda i zbog tog, ali stara mapa je bolje skrivala graficke nedostatke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mi smo jucer zaigrali i nakon prvih par fail partija smo imali dvije gdi sam ubral 7 pa onda 8 kilova. Nakon toga sam isel spat. Meni je ok.
11 godina
NEW_MAN kaže...

U SVIM igrama tipa bf? Ne nema kao glavna i jedina opcija.

مرګ ژوبله
8 godina
protjeran

Stara mapa mi sada izgleda manja nakon sto sam igrao dosta ovu novu. Danas na test serveru igra radi odlicno, neka ostane ovako i ja prezadovoljan. Sada auta puno brze trose gorivo, odlicna promjena, nema vise vozikanja do besvjesti i jedan savjet kada smo vec kod voznje, na novoj mapi se drzite ceste.

Eye In The Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Super64 kaže...
NEW_MAN kaže...

U SVIM igrama tipa bf? Ne nema kao glavna i jedina opcija.

Nema jer BF radi na principu privatnih servera gdi si ljudi sami slazu i biraju kaj im se igra. Tak dugo dok nema private servera ko u WOT ili Overwatch, tak dugo nema biranja nego te drkaju sa random debilanom.

Sve igre sa server browserom imaju opciju biranja kaj se oces igrat, a sve igre gdi stisnes play i nist vise te maltretira sa random.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.12.2017 15:28 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan

Na Miramaru mi ne idu fpsi ispod 60, što je odlično za ovu R9 380 od 2GB koju imam. Na staroj mapi Yasnaya i jos par dijelova su bili katastrofa, dropovi i do 35 fpsa. U svakom slučaju, ja zadovoljan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, ima li netko problem da mu na testu nova mapa ne radi, a kada rendom odabir odabere onu staru sve normalno radi? 

0 0 hvala 0
14 godina
ivca8650 kaže...

Pozdrav ekipa, ima li netko problem da mu na testu nova mapa ne radi, a kada rendom odabir odabere onu staru sve normalno radi? 

Mi smo jučer cepali i radilo super.
Nekih pola/pola je bio random rate pojavljivanja mapa.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
12 godina
neaktivan

Oke to, ali ja imam slučaj da kad na random izabere novu mapu odmah dobim crash report, a kad odabere staru normalno uđe u igru...

10 godina

mater i kinezima,japancima,korejancima šta god da jesu. Znaci u zadnjih par dana sam u nekoliko navrata bilo na pocetku ili pred kraj runde teamkillan od strane tih žutiih š#%=ka zato jer sam nznm imao bolje oružje od nekog od njih. 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
9 od 10 partija su chitercine iz azije na EU serverima. Koji kurac im dopustaju igri na nasim serverima!
Mi smo jucer igrali na azijski serverima i pobjedili 4 od 4 partije. Zadnju partiju je bil squad sa aimbotom i njih smo ubili jer su morali trcat u zonu pa nisu pucali=dobili su metak. Ono ekipa trci stane, isprazni okvir i noka nas troje kilometar od njega sve headshot u jednoj sekundi. Digel nas je cetvrti pa smo pazljivo cekali da krenu trcat da pucamo. Cigani chiterski.
Sad imam ukupno sest partija na azijskim serverima i pet pobjeda. Ekipa je mentalno zaostala onak na najjace.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice