Više ne palim ovaj pes do sljedećeg defintivno. Nevjerovatno je koliko je igra skriptirano smeće. Da se razumijemo, pes fanboy sam i igram pes od iss pro, al što je previše previše je.
Ako 2013 ne bude bolji, ostavljam se virtuanog nogomet sigurno.
Više ne palim ovaj pes do sljedećeg defintivno. Nevjerovatno je koliko je igra skriptirano smeće. Da se razumijemo, pes fanboy sam i igram pes od iss pro, al što je previše previše je.
Ako 2013 ne bude bolji, ostavljam se virtuanog nogomet sigurno.
Moj drug igra pes 12 na medium (800*600) rezoluciji sa ovom konfom
amd sempron 1.8 ghz
1,5 gb ram
nvidia geforce 9400gt 512mb
pes nije zahtijevan !
Moj drug igra pes 12 na medium (800*600) rezoluciji sa ovom konfom
amd sempron 1.8 ghz
1,5 gb ram
nvidia geforce 9400gt 512mb
pes nije zahtijevan !
Koliko ja znam zahtjevnost se gleda na maxed out postavkama a ne na low.. nebi ti na 800x600 rezi igro nema sanse..
Jel mogu ja igrati PES2012 ?
ako moze na kojim postavkama,rez itd. :D
Hvala,,
Možeš, pes nije zahtjevan.
ovako zanima me jel ima ko za prodat key za pes 2012?
Ako neko hoce kupiti Pes 2012 box edition sa cd keyem neka mi se javi na pm. Cijena je 100 kn.
ovako zanima me jel ima ko za prodat key za pes 2012?
Ako neko hoce kupiti Pes 2012 box edition sa cd keyem neka mi se javi na pm. Cijena je 100 kn.
jel mi može neko reć kako da mijenjam taktiku u igri i master ligi
Zna netko dali je samo pesedit patch kompaktibilan s online igranjem ?
Znam da malo kasnim al hebiga :D kako mogu igrat s normalnim igračima u master league? :)
moraš imat 100 gp i otključat master league 3 u extra content
moraš imat 100 gp i otključat master league 3 u extra content
tnx, ali naso vec odavno haha :D
Imam jedan problem.
Imam 2 jojstika spojena na računalo i sada ja i prijatelj želuimo igrati Europsko prvenstvo, znači odemo pod kup i odaberemo Euro i stavimo 2 users, on na svom jojstiku odabere momčad i sada kad ja trebam odabrati svoju momčad ne mogu sa svog jojstika već mogu samo s njegovim i onda se igra sve sa njegovim.
Kako napraviti da ja sa svojom momčadi igram na svom jojstiku a on na svom jojstiku i ako se u četvrtfinalu sastanemo da ja igram protiv njega, ja na svom jojstiku on na svom?
Hvala!
Pozz...može li mi netko poslat link za patch za pes 12,već sam ih par skinuo i ili ga nemogu extrachtat ili mi ošteti igric pa nemogu igrat i moram ga brisat...
Koji patch tražiš?
pozdrav jel moze zamjena za bad compani 2 ili homefront acund
Ma nezz...da su mi klubovi normalni...npr North london-Arsenal!!
Ma nezz...da su mi klubovi normalni...npr North london-Arsenal!!
http://pes2008editing.blogspot.com/2012/05/peseditcom-2012-patch-34-coming-soon.html
Prodajem pes2012 key tj cijeli acc.Cijena 70 kn.Javite se na PM.
Hvala,ali kad sam skinuo sva 3 dijela,idem installer.exe i kad dođe do 95% instalacije piše:"you need to have following voluen to continue extraction"
bok ljudi!
mene zanima dali mogu igrat PES12 online, ako neam org. igricu.....??? nisam prije to pokusavo pa me zanima...
ako se moze, volio bih znati kako....
:D
Nemože nikako. Samo PES 5 I 6 se mogu bez orginala
PES 2012 je dobra i nezahtijevna igra ! :) Ja je igram maxed out (najveca rezolucija i high)
E,mozete li mi preporucit neki najbolji patch za PES 2012 ? Da su novi igraci,novi dresovi,nova lica,nove lige (updejtane) i eto tako to :)
E,mozete li mi preporucit neki najbolji patch za PES 2012 ? Da su novi igraci,novi dresovi,nova lica,nove lige (updejtane) i eto tako to :)
PesEdit??
http://pes2008editing.blogspot.com/2012/05/peseditcom-2012-patch-34-coming-soon.html
PES 2012 je dobra i nezahtijevna igra ! :) Ja je igram maxed out (najveca rezolucija i high)
Guglaj Firepatch, regaj se i skidaj (verzija sa euro modom 2.3.1 ), a imaš ga i na partisu kao torrent. Igra je sa ovim patchem No.1 .
Moje tople preporuke.
Nasao sam na torrentu evo skidam
Imam jedno pitanje,jel u igri postoji Lev Yashin,njegov face ili bilo sto slicno...??