Path of Exile

poruka: 856
|
čitano: 238.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Path of Exile
Splićo kaže...

ja san igra discharge templara dok nisu sjebali cooldown gemova tj više nemožeš imat više istih gemova jer šeraju cooldown (masno platija 5 link Searing Touch a oni mi sjebali build nakon samo par dana)

ja guram ovaj build. e sad ja sam gledao taj build i cini mi se skroz ok. inace to je tank build jer sam na to i isao. samo mislio sam da ce bit vise govora o energy shield-u al izgleda da je to rezervirano sa klase koju su dosta squishy tipa witch

jos nesto. da li se difficulty povecava kad sa nekim drugim igras co-op? imam osjecaj da je, medutim volio bih da mi to netko potvrdi.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

ja guram ovaj build. e sad ja sam gledao taj build i cini mi se skroz ok. inace to je tank build jer sam na to i isao. samo mislio sam da ce bit vise govora o energy shield-u al izgleda da je to rezervirano sa klase koju su dosta squishy tipa witch

jos nesto. da li se difficulty povecava kad sa nekim drugim igras co-op? imam osjecaj da je, medutim volio bih da mi to netko potvrdi.

Zanimljiv build, bit ce ti jako dobar u end gameu, tj. bit ce te tesko ubit, a opet imat ces nesto dmga.. Koje skilove koristis?

O ESu nema puno govora jer ovo je build za pocetnike i za one koji nemaju "love", a ES buildovi su skupi.. Jako skupi..

I da, sa svakim party memberom se povecava HP i DMG mobova, ali i sansa da dobijete bolje iteme.. :)

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
17 godina

za sada derem po mace sa heavy strike za single target i ground slam za aoe. od ostalih stvari nekako najvise koristim shield charge i enduring cry kad sam u party-ju.

e sad iman glacial hammer i lightning strike ali to ne koristim buduci da sam vecinu vremena igrao u party-ju sa aoe witch. 

sto se tice support gemmova imam weapon elemental dmg, aditional accuracy (ali on ide vanka kad dobijem resolute technique), melee splash za malo aoe (i on bi trib ic ca kad dobijem resolute technique, ali vidit cemo) i to je to. nisam imao prilike da dobijem nesto vise tih supporta. voli bih nac tempest shield jer mi se cini kao dobar dps increase i cleave da mogu koristit i sword i axe, medutim cini mi se da je mace najbolji

imam i masu ovih crafting materijala ali ne koristim bas toliko osim kad kupujem stvari od vendora, jer ne pada mi bas puno stvari koje mi trebaju a da imaju armor, hp increase i resistance

14 godina
Obi Wan kaže...
Splićo kaže...

ja san igra discharge templara dok nisu sjebali cooldown gemova tj više nemožeš imat više istih gemova jer šeraju cooldown (masno platija 5 link Searing Touch a oni mi sjebali build nakon samo par dana)

Od svih buildova za tempa taj mi je najvise sija problem tempesta ti je sta ti rezervira 60% mane i onda mana ispari za sekund obavezno s njim reduce mana gem.Sve ti ovisi kakav ti je drop early mozes imat super drop pa ce ti bit pice of cake a mozes doc do acta 3 sa plavim itemima :D .Svakako igra tek pocinje od merc dif pa nadalje normal je nesto kao tutorial :D

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 18:25 (Cakija_ST).
17 godina

da, normal je dosta lagan, nije to neka velika sila. samo da su dropovi bolji, to je ono sta mi triba...

jos jedno pitanje... kad zavrsim igru na normal, nagadam da prenosim lika na sljedeci difficulty. medutim, prijatelj mi je ponovno poceo na normal jer nije zadovoljan sa likom. pa me interesira dal ja mogu s njim igrat na normal ili jednom kad zavrsim to je to?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 20:55 (Obi Wan).
14 godina

Mozete igrat u partyu samo morate bit ista liga nije bitno jel normal crule ili merc .... Nebi bilo zanimljivo da ti na normalu dropa ludilo iteme iako to nije pravilo meni u "Fellshrine ruins" na normalu dropalo 2H hrimnor hymn mace sa 200% inc phyz dmg http://pathofexile.gamepedia.com/Hrimnor's_Hymn prakticki ako igras maurr klasu  do kraja normala ti netriba bolji mace ... Ekipa se pali na ove unique iteme a nekad dropa puno bolji rare item moj savjet za normal hp i rezist fokusiraj se na to a sta se tice oruzija 1H fast sta brzi to ce ti dps bi veci ... P.S  ja i kolega taman stali na Brutu u HC Cruel strah nas bilo dominusa na HC normal  al prosli smo ga vise manje bez ikakvog problema ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 22:48 (Cakija_ST).
17 godina

ma ne zamaram se sa tim legendary itemima, niti sa kupovanjem na trade-u... nisam ni normal zavrsio tako da cu o tom brinut kad dodem na veci difficulty.

al ovo sa dva igraca na razlicitom difficulty-ju... racunam da onaj koji ima nizi difficulty ulazi prvi u area da bi to normalno radilo?

15 godina
Obi Wan kaže...

al ovo sa dva igraca na razlicitom difficulty-ju... racunam da onaj koji ima nizi difficulty ulazi prvi u area da bi to normalno radilo?

Ma nebitno, ti mozes bilo kad otic na waypoint na bilo kojoj tezini..

Btw: dodajte me ign: Strongtoni

Mogu vam pomoc s questovima ili pitanjima ako treba..

14 godina
neaktivan
Path of Exile

Ja sam done normal sa Marauder-om lvl 38 sam , build mi je samo dmg koristim 2H-AXE i mogu reci da ide ko podmazano , imam samo 640HP lol ali zato param ko lud

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
swon kaže...

Ja sam done normal sa Marauder-om lvl 38 sam , build mi je samo dmg koristim 2H-AXE i mogu reci da ide ko podmazano , imam samo 640HP lol ali zato param ko lud

Nažalost mislim da ćeš raditi novog lika ubrzo.. Vrlo brzo ćeš shvatiti zašto.

14 godina
GuitarMaster kaže...
swon kaže...

Nažalost mislim da ćeš raditi novog lika ubrzo.. Vrlo brzo ćeš shvatiti zašto.

{#}

14 godina
neaktivan
Path of Exile

lvl 41 - 2k helta :) ( ali moras na hardcore jbg )

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

dominus bitka... smijesno... lvl 40 templar i ne mogu mu nista, vecinom me ubije jednim udarcem...

doduse moram priznat da mi gear nije nesto, ali jbg... nista dobro niti ne pada...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 20:11 (Obi Wan).
15 godina
Obi Wan kaže...

dominus bitka... smijesno... lvl 40 templar i ne mogu mu nista, vecinom me ubije jednim udarcem...

doduse moram priznat da mi gear nije nesto, ali jbg... nista dobro niti ne pada...

Resisti, hp, armor, dmg? Ako ga nemres na normalu ubit onda nesto ne valja s tvojim charom.. Vjerojatno je neka sitna stvar koju si mozda previdio..

Inace moj predlog je 6 man party.. sigurno ima jedan il 2 partya koji idu na Doma.. Puno je lakse tak makar je on tad jaci.. Ili me uhvati online pa cu ti ga ja rijest..

17 godina

a potrazio sam odmah party za njega i rijesija sam to

stvar je u tome sta sam ja reka da necu uopce koristit trade. znaci sta padne, padne.

medutim, los drop rate (jer igram solo templara), manjak potrebnih support gemova i ne previse dobar resist je stvar koja mi fali. 

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mogu samo ponovit ovo sta je kolega vec napisa.....ak imas problema na normal tezini nesto tu prilično škripi. Rado bi ti donira nešto bolje ali baš san kratak sa one-hand oruzjem

17 godina
Splićo kaže...
Obi Wan kaže...

mogu samo ponovit ovo sta je kolega vec napisa.....ak imas problema na normal tezini nesto tu prilično škripi. Rado bi ti donira nešto bolje ali baš san kratak sa one-hand oruzjem

jedino sta sam imao problem je bio dominus i to je sve... znaci ja sam dosao do njega, sve ocistio bez problema... gear je problem, neke stvari nisam dugo mijenjao. a build je sasvim ok. samo je previse orijentiran na support gemmove. i naravno cim je tu puno support stvari treba i multi-link itema itd... poceo sam cruel pa cemo vidit, mozda nesto i ispadne da prominim iteme koje nisam duze vremena mijenjao.

a drugi lik, 2H blood magic marauder je zbilja zabavan i dobar build, a jos svi gemmovi koji mi tribaju su quest rewards.

sad mozda nac nesto sa scionom da je interesantno, ali svi se baziraju na spectral throw, a nisam bas ljubitelj castera. 

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Splićo kaže...
Obi Wan kaže...

jedino sta sam imao problem je bio dominus i to je sve... znaci ja sam dosao do njega, sve ocistio bez problema... gear je problem, neke stvari nisam dugo mijenjao. a build je sasvim ok. samo je previse orijentiran na support gemmove. i naravno cim je tu puno support stvari treba i multi-link itema itd... poceo sam cruel pa cemo vidit, mozda nesto i ispadne da prominim iteme koje nisam duze vremena mijenjao.

a drugi lik, 2H blood magic marauder je zbilja zabavan i dobar build, a jos svi gemmovi koji mi tribaju su quest rewards.

sad mozda nac nesto sa scionom da je interesantno, ali svi se baziraju na spectral throw, a nisam bas ljubitelj castera. 

Spectral throw nije "caster" skill.

I nemoj tako sigurno reći "a build je sasvim ok" jer očito nije ako imaš problema na normalu. :)

Mislim ok, ne trebamo ti sad sve govoriti jer ćeš sam vidjeti, na cruel-u i mercilessu..

Samo ti igraj, najbolje je da sam sve iskusiš. Prvi lik ni ne može biti baš uspješan u ovoj igri, to je normalno. :)

17 godina

mogu sigurno rec da je build sasvim ok kad ga pratim od prvog dana po ovoj stranici. nisam ja usao u igru bezglavo jer mi nije u interesu svako malo radit novog lika.

15 godina

Evo jedan odlican video od ZiggyD-a koji moze pomoc tebi, a i drugima.. Ima on jos odlicnih videa u vezi PoEa tak ak vam se da, pogledajte koji, korisni su..

13 godina
protjeran
Path of Exile

Poceo sam igrati prije par dana :D zovem se SyndraTheIceWitch dodajte me :),moze li mi tko dati ice spell gemove ako ih ima viska,njub sam pa ne znam kako da ih dobijem u igri.. lvl 32 sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 18:13 (kexzoR).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

a ovo sa craftanjem je lutrija... mozes dobit sta zelis, a mozes skrsit masu crafting materijala i na kraju dobit jedno veliko nista

ja bi vise isao na jedan dobar drop i na njemu minjao linkove i socket color. ionako mi orbs of alterations samo stoje u stashu pa cu ih minjat za jeweller's orbs ili chromatic orb

15 godina
kexzoR kaže...

Poceo sam igrati prije par dana :D zovem se SyndraTheIceWitch dodajte me :),moze li mi tko dati ice spell gemove ako ih ima viska,njub sam pa ne znam kako da ih dobijem u igri.. lvl 32 sam

32. lvl si i jos nisi nista skuzio?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
Path of Exile
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

najlakse je pljuvati po drugima...

13 godina
protjeran

e hvala ti puno

13 godina
neaktivan
Path of Exile

Ova igra je jedino zanimljiva hard core. 

lvl 69 summoner bitch pls :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Path of Exile

Pas ma***. Nemesis, ranger lvl 27, kraj drugog acta, ide sve ko po špagi, itemi sasvim solidni, build ok, bez problema rješavam i mobove i bossove. I onda naletim na jednog žutog minibosa, bez problema mu skidam hp, on meni nije ni trećinu skinuo, i onda kad sam ga ubio lik je ekslodirao i 'povuko' me za sobom. Aaaaaaaa. 

Najgore kad se opustim i nastradam od nekog običnog. Zato uvijek pazite protiv koga se borite da nebi bilo {#}.

Baš mi je žao što sam umro pogotovo na tako glup način, a tješi me jedino to što bi vjerojatno kad-tad umro zbog laga koji se dogodi s vremena na vrijeme i sigurno bi se dogodio nekad i u krivi trenutak.

Sad u standardu uopće nije neki gušt igrat kad nema te opasnosti, a i žuti itemi sad nebi ispali da ga je***.

Uglavnom, igra je sasvim ok. Nadam se da će takva i ostati.

0 0 hvala 0
17 godina

lag i delay u igri su ocajni. bilo je par puta da mi je to dobro diglo zivce. a interesantno kad igram sa prijateljem to se nikad ne dogada.

inace ja igram domination al to je isto kao standard samo su ti shrine-ovi i to je to. i da, zuti itemi odbijaju ispast. 

sto se tice umiranja, sad sam u cruel pa to mi toliko i ne smeta, uvik mogu otic u neki area i nafarmat to sto sam izgubio. ali sad u cruel sam imao cc-a 4-5 smrti i to najvise zbog laga. 

valjda cu do merciless uspit dobit nekakav pristojan gear i vecinu support gemova da build napokon proradi kako bog zapovida.

14 godina
neaktivan
Path of Exile

dobro pa.....znate da mozete craftat gear ? cekat da igra baci nes super-dobro se ne isplati kad se moze napravit i oruzje i oprema...

ps; ima neko da bi coop-a u hardcore ligi ? kolega je umra pa san osta solo a to je pomalo dosadno....ako treba mogu i ispocetka sa novim charom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice