NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: NFS: Shift
luckyluke kaže...

Kod mene FPS varira izmedu 30-70 i u POTPUNOSTI se slazem s doxyjem da je ova igra itekako igriva

ne kaze nitko da nije igriva, nego da nvidia ima bolje performanse a ati dosta losije kotira na nfsu

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
luckyluke kaže...

Kod mene FPS varira izmedu 30-70 i u POTPUNOSTI se slazem s doxyjem da je ova igra itekako igriva

ne kaze nitko da nije igriva, nego da nvidia ima bolje performanse a ati dosta losije kotira na nfsu

Istina da trenutno nvidia ima bolje performanse od ATI-ja u NFS SHIFT-u , ali kada uspoređujemo kartice iste kategorije.... primjer : GTS250 bolje radi u shiftu od HD4850. Al nemozes sada ti doc i reci da jedna slabašna 9600GT ili 9500 radi bolje od HD4850 koja je dvije kategorije iznad po performansama.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
toxic kaže...
luckyluke kaže...

Istina da trenutno nvidia ima bolje performanse od ATI-ja u NFS SHIFT-u , ali kada uspoređujemo kartice iste kategorije.... primjer : GTS250 bolje radi u shiftu od HD4850. Al nemozes sada ti doc i reci da jedna slabašna 9600GT ili 9500 radi bolje od HD4850 koja je dvije kategorije iznad po performansama.

Nekuzim nikako, kako imas toliko fpsa u NFS Shift. Pogledaj moju konfu, ja sa njom imam sa kamerom izvana najvise 45 fpsa na 1680X1050, 2XAA i sve na najvece. A kad smanjim rezloluciju i sve meni se clini da mi isto radi.

16 godina
neaktivan
Ivan_99 kaže...
mtopol kaže...
toxic kaže...
luckyluke kaže...

Nekuzim nikako, kako imas toliko fpsa u NFS Shift. Pogledaj moju konfu, ja sa njom imam sa kamerom izvana najvise 45 fpsa na 1680X1050, 2XAA i sve na najvece. A kad smanjim rezloluciju i sve meni se clini da mi isto radi.

neznam ni ja, mozda zato jer imam brzi CPU i graficku sam vise OC-o , koje drivere koristis?

16 godina
neaktivan

Kao sto sam vec reko igra je strava a evo i jedan moj

(prvi gaming video nemojte se ljutit ak je los) naravno da je iz super shiftaCool

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD ak nisam tu na moru sam :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma to je onda sigurno zbog procesora, ali nekim likovnma i na HD 4890 ne radi dobro kao tebi. Stvarno neznam. Koristim 9,7 drivere ja mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli moram kupit original da bih igrao multiplayer protiv drugih ljudi ili mogu i kopiu jer mi se nekupuje original a igra mi se online

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Kao sto sam vec reko igra je strava a evo i jedan moj

(prvi gaming video nemojte se ljutit ak je los) naravno da je iz super shiftaCool

koje su to već taktike sa izbacivanjem protivnika na startu... hahaha

iskreno nemam volje se s tim zajebavat al da je fora je... ipak nekako mi je draže gentlemanski pobjedit u utrci...

16 godina
neaktivan
Ivan_99 kaže...

Ma to je onda sigurno zbog procesora, ali nekim likovnma i na HD 4890 ne radi dobro kao tebi. Stvarno neznam. Koristim 9,7 drivere ja mislim.

...tako i meni....nije mi sve na max AAx0 AFx0.....i cuka neznam zašto fps 23 jako malo...a valjda je igrica kriva, a što se tiče ATI grafičke ne vjerujen da je problem u njoj

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Vidim da se tu svadjate oko ATi kartica...

Imam 4870x2 i Q6600 @ 3.1Ghz...Ni ne igram na punoj rezi svog monitora nego na 1680x1050, sve je na max osim AA koji je na 4x...I nekad pri startu zna zatrzat (ono kad je guzva) i to primjetno zna zatrzat, isto ima nekih manjih zastajkivanja random. Al vecinu vremena sve radi kako treba i na zadovoljavajucem FPSu. No svejedno smatram da to ne bi trebalo uopce trzat na mojoj konfi...

et vjeruj mi ja imam slabiji procesor i graficku pa mi ne trza na startu.nekad u nekoj stazi trzne malo al je skoro pa neprimjetno.skini nove drivere za graficku.

17 godina
neaktivan
Ono je preseravanje. Veyrona je nemoguće kontrolirati.
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
toxic kaže...
mtopol kaže...
Burs kaže...
doktor1 kaže...
Koliko vidim u potpisu ima 9500 šta je lošije od 9600 grafičke i sigurno ne ide bolje od 4850  Osmijeh

Da, u pravu si, 9500 je losija od 9600 :)

Ali PhysX koci nase 4850-ke u toj mjeri kolko pogoduje toj losijoj Nvidii...

Stoga ne vjerujem da je 4850 bolja tolko kolko pise na papiru.

Kad naprave fix, onda ce se vidjet prava snaga ATI-ja.

Ma o cemu ti pricas ja vrtim NFS s HD4850 sve na high 8x AA 16x AF , prosjecno oko 60 FPS-a, to nemoze sigurno nijedna 9600 ili 9500

nemoj baljezgat gluposti, mozda igras na 640 x 480 i detalji off sa 8xaa i 16x af.. ostalo su price za malu djecu 60 fpsa pff..

rezolucija je 1280x1024 jer imam 19" monitor, AA je 8X , AF je 16X , sve ostalo na HIGH. evo slike za one koji nevjeruju .....

pa?ja imam slabiju graficku hd4550 512 ddr3 pa nastimam sve isto.nekad mi samo trzne na nekoj stazi ali je skoro neprimjetno.

15 godina
neaktivan

zasto se svi sikirate oko fpsa.ccc.pa ako vidis da ti radi igrica kako treba pusti sta pokazuje program za fps.al trebate svi skinuti nove drivere za graficku pa nece trzat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 16:09 (moRtal_ze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto kad ste se svi raspričali o tim FPS-ima, upalio i ja fraps da vidim kako se to meni vrti.

Igram na 17'' monitoru, pri rezoluciji 1280x1024Plač   pa je to vjerojatno i uzrok zašto mi igra ne lagga nimalo.

Postavke su sve maxed out,   AAx8, AFx16

Mali FPS drop se osjeti na startu trke, kad padne na 35, ali inače tijekom vožnje 90% vremena ne pada ispod 50, osim ponekad kad se izvrtim, sudarim, itd. kad padne na 35-40.

Sve u svemu ja sam jako zadovoljan.

Ali kako me samo živciraju ubogi amerikanci sa svojim stazama po kanjonu i pustinjama, baš su jadni....

Inače, jesam ja jedini koji preskače driftove ili?

Jer fakat mi se ne da još i s tim zezat.

I napokon sam skupio dovoljno koncentracije i živaca da pređem onaj Driver duel: Zonda vs CCX.

Naravno vozio sam Zondu R, i jedva sam se uspio obranit da me ne pretekne u onom zadnjem, ovalnom zavoju, jednostavno k'o da je na šinama vozi

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 16:23 (FlyBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo jedne recenzije Belji se

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa dajte već ste stvarno dosadni sa tim ko bolje igru vrti igru

ili igrate ili samo testirate grafiku vi teški grafičari Smijeh

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

nemoj baljezgat gluposti, mozda igras na 640 x 480 i detalji off sa 8xaa i 16x af.. ostalo su price za malu djecu 60 fpsa pff..

rezolucija je 1280x1024 jer imam 19" monitor, AA je 8X , AF je 16X , sve ostalo na HIGH. evo slike za one koji nevjeruju .....

pa?ja imam slabiju graficku hd4550 512 ddr3 pa nastimam sve isto.nekad mi samo trzne na nekoj stazi ali je skoro neprimjetno.

Ajde onda postaj sliku da vidimo... ako nepostas sliku znaci da lazes

15 godina
neaktivan

haha.svakakvih ljudi

16 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

haha.svakakvih ljudi

Da ima svakakvih ljudi ovdje, a ti si jedan od onih koji prica bez pokrica...

17 godina
protjeran

Jel mislis na onaj invitational event na nordschleife? Ja sam odustao od pokusavanja ono je presmijesno.

17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Jel mislis na onaj invitational event na nordschleife? Ja sam odustao od pokusavanja ono je presmijesno.

Potpisujem. Daj probajte tamo odvozit sa Veyronom na Pro skillu. Bez ikakavih assista i pomoci. Na Hard tezini. Apsurdno.

16 godina
neaktivan

ja sam jednu utrku sa ronom kayem igrao sat vremena na medium možete to vjerovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Potpisujem. Daj probajte tamo odvozit sa Veyronom na Pro skillu. Bez ikakavih assista i pomoci. Na Hard tezini. Apsurdno.

Da, komedija. Auto previše kliže i preteško je na tastaturi ne dati previše gasa.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 19:42 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Evo došla matična pa mogu i ja igrati, jako mi se sviđa igra i AI me zadivio za razliku od prijašnjih nastavaka, reflekcije, detalji kokpita-sve 5. Jedino mi je osjećaj u vožnji malo čudan ali naviknut ću se

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nakon isprobavanja dosta auta moram pohvaliti razlicito ponasanje istih na stazama, ali neki auti na nekim stazama su, barem meni, jednostavno neupravljivi. Ono sto me iznenadilo je recimo lakoca kojom se upravlja Corvette, to je mozda zadnji auto od kojeg sam ocekivao da vozi stazu poput Brands Hatcha k'o na sinama..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
moRtal_ze kaže...

haha.svakakvih ljudi

Da ima svakakvih ljudi ovdje, a ti si jedan od onih koji prica bez pokrica...

de decko suti.dosadan si.smaras.nisam ja rekao da imam 50 fps.samo sam rekao da mogu nastimati istu grafiku kao i ti.kontas

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 20:28 (moRtal_ze).
15 godina
neaktivan
Burs kaže...
PsychoticBaklava kaže...

istina, zato sam i reko da im nije trebao tier 4 jer  je već i tier 3 previše u pro modu na hard...

17 godina

Evo vam opaki šifteri, izgubljeni u grafičkim i ostalim reality prepirkama:

Shift patch

*LAN multiplayer

*Smanjen loading time za utrke

*Mogućnost navigacije s mišem

Očekujem hrpu hvalaCoolBelji se

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
7 0 hvala 9
15 godina
neaktivan

jeli se mora kupovat original da bih igrao multiplayer ili moze kopia 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dueli su stvarno nepošteno teški igrao sam preko ja mislim da 160 igara u svom životu prešao oko 80 sve odlicne ali nikada ama baš nikada nisam se susreo sa nečim tako teškim

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice