NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: NFS: Shift
hrvatskafarkasevec kaže...

evo upravo odigrao

po meni igra je genijalna ocjena 5/5 

stvarno su napravili dobar posao 

svaka cast 

Slazem se odigrao sam 5 min samo da probam i ugodno

se iznenadio, jedino sto me malo smeta kao da kasni

skretanje.

Uglavnom zakljucak je da igra uopce nije losa, naprotiv

jako je dobra, sutra cu jos malo proucit opcije pa napisat

jos par rijeci i naravno postat par ss-a

Mislim da je nfs napokon napravio dobar posao :)

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 0:49 (BORG).
16 godina
protjeran
BORG kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

evo upravo odigrao

po meni igra je genijalna ocjena 5/5 

stvarno su napravili dobar posao 

svaka cast 

Slazem se odigrao sam 5 min samo da probam i ugodno

se iznenadio, jedino sto me malo smeta kao da kasni

skretanje.

Uglavnom zakljucak je da igra uopce nije losa, naprotiv

jako je dobra, sutra cu jos malo proucit opcije pa napisat

jos par rijeci i naravno postat par ss-a

Mislim da je nfs napokon napravio dobar posao :)

mozes riktat skretanja...ja sam si slozio gamepad i super je nista ne kasni....samo se treba priviknut na malo teze skretanje neg u prijasnjim nastavcima

:D be happy i da treba delat
15 godina
neaktivan

sta mislite kako ce meni ici igrica

cpu:amd dual core 2.7

ram:ddr2  3gb  800 mhz

vga:sapphire hd4550 512mb  ddr3

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 1:12 (moRtal_ze).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo će ući u knijge povijesne. da je EA napravila nfs koji valja nakon svih onih propalih slučajeva.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zamolio bih Vas nekoliko koji ste probali igru, da objasne malo bolje handling/tj fiziku? Da li je Shift po vama postao izazov i ljubiteljima simulacija? Bila bi super usporedba izmedju NFS Shifta i npr  Gran Turisma, ili GTR2. Pozdrav :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti fakat zajebavaš.

EA možda u zadnej vrijem je ...... ali engini su ima tako dobri(isključiimo NFS Undervocer)  a usto i nezahtjevni.

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan

meni se "već" skinio 2.2% i "jurca" čak 4 kb/s!!!

IRebic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
IRebic kaže...

meni 8-10 :p

17 godina
loky4i4 kaže...
IRebic kaže...

meni 8-10 :p

Meni kolega s posla sad donio, pa nista jos do 4 dok ne dođem doma :(

Mislim da ce bit oko 12: "sefe, moram gibat ranije, imam nesto vazno za obavit" lol

17 godina
ado83 kaže...

Zamolio bih Vas nekoliko koji ste probali igru, da objasne malo bolje handling/tj fiziku? Da li je Shift po vama postao izazov i ljubiteljima simulacija? Bila bi super usporedba izmedju NFS Shifta i npr  Gran Turisma, ili GTR2. Pozdrav :D

Evo probal malo sinoć, nije bilo više vremena jer smo imali trening u GTR 2.

Prvi dojmovi o igri - fenomenalno!

Shift je veliki odmak/pomak u NFS serijalu, najave su se ovaj put obistinile.

Sam vozni model vrlo je dobar, fizika izgleda isto dobra iako je rano da o tome sudim.

No svakako tome pridonosi i činjenica da sam igral s G25, kojeg igra uredno prepoznaje čak u 2 verzije, s kombiniranim i odvojenim pedalama.

Da bi bilo još bolje, voziti s njim u Shiftu pravi je užitak, za razliku od noćnih mora u GRID-u!

Zvuk je ekstremno važan faktor kod igre, a to je još jedan dokaz da itekako teži s simulaciji.

Naime, igral sam na Pro, sve pomoću isključene i ručno mjenjanje brzina; sa stišanim zvučnicima čovjek se jednostavno gubi, dok sa pojačavanjem dolaze predivni zvukovi motora i mjenjača do izražaja.

To je obdje naravno bitno, govorim to jer ste pojedine NFS-e mogli voziti i "žmirečki", a kamoli tek bez zvuka...

Priča, da Shit ima priču - i to priču predstavljenu na način sličan onim najljepšim iz Toce i Gran Turisma, da Shift je fenomenalna igra!

Onaj prikaz auta, joj, srce me stegne jer pomislim na Gran Turismo!

Joe Cavallo kaže...

ovo će ući u knijge povijesne. da je EA napravila nfs koji valja nakon svih onih propalih slučajeva.

Apsolutno!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina

Joooj kako lijepo zborite o ShiftuCoolKada cujem da kazete "Igra je fenomenalna"odma mi pocne biti tako zao sto cu tek najranije sutra zaigrati ovu predivnu igruPlač

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Upravo sam probao NFS Shift i mogu reći da je igra fenomenalna. Odličan su posao napravili momci iz SMS-a. Svaka im čast.

Iako igram na tipkovnici, mogu osjetiti kao auto proklizuje, njegovu masu (dakle nije isto vozio Murcielaga ili RX-8 !!!) i ono fenomenalno ubrzavanje. Kasnije idem probat s volanom.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Plizz neka netko kaze s kojom konfiguracijom igra i na kojim detaljima(ako moze neka da screenshot gdje se namijestaju postavke)...

da znam jeli ova moja HD3850 dovoljna za max na 1680x1050 ...unaprijed hvala.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Penryn kaže...

Plizz neka netko kaze s kojom konfiguracijom igra i na kojim detaljima(ako moze neka da screenshot gdje se namijestaju postavke)...

da znam jeli ova moja HD3850 dovoljna za max na 1680x1050 ...unaprijed hvala.Osmijeh

Ja ti sa svojom konfom tjeram na 1280x1024 sve max + 8MSAA i 16AF s uključenim v-syncom. Imam od 30 do 60 FPS-a. (varira)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Penryn kaže...

Ja ti sa svojom konfom tjeram na 1280x1024 sve max + 8MSAA i 16AF s uključenim v-syncom. Imam od 30 do 60 FPS-a. (varira)

Da , ti imas duplo jacu grafu a ja veću rezoluciju...hehIzlanuo se

Izgleda treba nova grafaIznenađen...iskljuci v-sync pa ti nece bit blokada na 60fps-a...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 9:44 (Penryn).
16 godina

jel mozda netko znam hoce li izaci patch za shader 2.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo par ss-a.

Jedino što me mući je taj lag kod skretanja, to neznam namjestit inaće igra je savršena.

Damage sistem je solidan (kod grid-a je ipak napredniji).

U opcijama se da namjestiti da se auto samo vizualno oštećuje ili vizualno i mehanički.

Osjećaj kod mjenjanja brzina je odličan, mora se malo otpustiti gas da bi se brzina glatko

promjenila. Malo mi je glupo što auto sam koči tj. ograniči okretaje, no to jos pogledat

vjerovatno se i to da namjestiti u opcijama.

Svi vi koji ste mislili da će ova igra biti sranje pogriješili ste kao i ja.

Svakako preporučam svima da probaju ovu igruCool

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 10:07 (BORG).
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
BORG kaže...

Evo par ss-a.

Jedino što me mući je taj lag kod skretanja, to neznam namjestit inaće igra je savršena.

U opcijama se da namjestiti da se auto samo vizualno oštećuje ili vizualno i mehanički.

Osjećaj kod mjenjanja brzina je odličan, mora se malo otpustiti gas da bi se brzina glatko

promjenila. Malo mi je glupo što auto sam koči tj. ograniči okretaje, no to jos pogledat

Za lag kod skretanja odi u opcije, pa kontrole i negdje tamo namjesti za steering deadzone.

U opcijama, pa gameplay možeš namještati pomoć pri vožnji. Expirenced i pro nemaju nikakve pomoći kočenja i skretanja.

17 godina
neaktivan

Ajde, drago mi je da čujem pozitivne komentare o NFS..i to nakon 5-6 godina...Namigiva Ja sam isto stavio da mi se skida preko torrenta, ali ne kužim, što nije zabranjeno pričati o skidanju igara/filmova/programa na forumu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...
BORG kaže...

Evo par ss-a.

Za lag kod skretanja odi u opcije, pa kontrole i negdje tamo namjesti za steering deadzone.

U opcijama, pa gameplay možeš namještati pomoć pri vožnji. Expirenced i pro nemaju nikakve pomoći kočenja i skretanja.

istu stvar pri kocenju je imao ProstreetCoolSve se da u opcijama rijesitiBelji se

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

Za sve prave pirate: igra ima super zaštitu: usred vožnje sam koči, daje gas, vrti kameru... :)) Baš zakon.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...
BORG kaže...

Evo par ss-a.

Hvala, to mi je trebalo, sad kad to postelam igra će mi biti savršena.

P.S. Xfire ju prepoznaje ali neradi chat u igri, niti se nemože napraviti ss.

17 godina
Armor kaže...
Shift je veliki odmak/pomak u NFS serijalu, najave su se ovaj put obistinile.

Eh, to sam i ja rekao jednom svom prijatelju jos u 5. mjesecu :)

Drugi razlog je bio i DiRT 2, al na to cu ga podsjetiti jos u 12. mjesecu...

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Evo par ss-a.

Koji k#rac su ovi zeleni pokazivači pravca na asfaltu... Eh,stvarno svašta,opet bude manji osjećaj realnosti u vožnji...

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Za sve prave pirate: igra ima super zaštitu: usred vožnje sam koči, daje gas, vrti kameru... :)) Baš zakon.

e sada poceo si na pamet govorit, ILI pak imas krivi crack, ako oces ja ti upload Belji se

jer kod mene toga nema, a sta se tice auto kocenja i sl. dogada se ako stavis pod slabiju jacinu igre odnosno amater a kod pro je sve manualno...

16 godina
neaktivan

znam tulav sam ali kako da isključim physx na RADEONU HD4850

kojeg uopće ni nemam!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 11:06 (Zdravko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nemaš u opcijam od igre onda ga isključiš u Nvidia Control Panelu .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

upravo instalirao i igrao... jel ko zna zašto imam oko 20fps-a u igri a imam komp (pogledaj pod moj pc)... nezz moji prvi dojmovi i nisu nešto, najvjerovatnije slijedi uninstall...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
extrem spammer kaže...
naxeem kaže...

e sada poceo si na pamet govorit, ILI pak imas krivi crack, ako oces ja ti upload Belji se

jer kod mene toga nema, a sta se tice auto kocenja i sl. dogada se ako stavis pod slabiju jacinu igre odnosno amater a kod pro je sve manualno...

Vidjet ćeš :)

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
Bugy kaže...

Koji k#rac su ovi zeleni pokazivači pravca na asfaltu... Eh,stvarno svašta,opet bude manji osjećaj realnosti u vožnji...

Da, to je malo glupo ali ja sam se privikao ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice