Nesto kao apb

poruka: 6
|
čitano: 1.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nesto kao apb
Zanimaju me neke igre kao All Points Bulletin.znam da ce ta igra izaci tek na ljeto ali ja i frend bi igrali nesto kao to pa da mi date neki prijedlog?! Tako neke mmo igre.
Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nesto kao apb
vidikovac kaže...
Zanimaju me neke igre kao All Points Bulletin.znam da ce ta igra izaci tek na ljeto ali ja i frend bi igrali nesto kao to pa da mi date neki prijedlog?! Tako neke mmo igre.

Problem je što je tona MMOa fantasy a ovi je smješten u nekakvu kvazi stvarnost, ne pada mi ni jedan na pamet, a jel ti tražiš free MMO ili one koji se naplaćuju?

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
17 godina
neaktivan
Ma znam da su free mmo gluposti.neka malo bolja da ima private server ili ako je ful dobra cu i platit.
17 godina
Nesto kao apb

Ako ćeš bilo šta igrat izbjegavaj samo igre sa item mall-om, ispadne uvijek loše, barem u mom iskustvu - fakle free to play, no subscription i ostale trikove preskoči, uz iznimku Guild Wars.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe gle igram WoW vec 4 godine tako da ne trazim takvu vrstu igre. Nego ja i frend bi igrali nesto kao GTA ali online. da imamo svoju bandu itd

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

hehe gle igram WoW vec 4 godine tako da ne trazim takvu vrstu igre. Nego ja i frend bi igrali nesto kao GTA ali online. da imamo svoju bandu itd

Koliko god ovo glupo zvučalo sada mi na pamet padaju samo GTA 4 i GTA SA multiplayeri, jednostavno se strpi do izlaska igre a dotle guštaj u WOWu.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice