Greetings from Turnpike
You missed a flight, lol
infinity G35 ili mazda MX-5 ?
Mazda MX-5
Greetings from Turnpike
You missed a flight, lol
infinity G35 ili mazda MX-5 ?
Mazda MX-5
Sinoc propusti TH za 5 minuta zbog update-a ahhhhhhhh, samo jednom zbog interneta, ostalo sve zbog glupog odrzavanja i sada update, dosadilo vise...
Sinoc propusti TH za 5 minuta zbog update-a ahhhhhhhh, samo jednom zbog interneta, ostalo sve zbog glupog odrzavanja i sada update, dosadilo vise...
Ja odustajem kad dođem do dana 500 (50-tak dana još) sa sva 3 vozača... Dosadilo mi je svaki dan razmišljati da li ću pokupiti dijamante ili ne. Ili nekog moljakati da to napravi umjesto mene
Nije moguće da su sve ovo cheateri, ovo mora da je neki bug poslije zadnjeg patcha???
Ekipa za šta služi ovaj kod? Šta se dobije s njime?
BST5-BYFG-2BC4-CDXX upisao ga i prihvatio mi ga je no nikako da pronađem za šta je taj kod.
Ekipa za šta služi ovaj kod? Šta se dobije s njime?
BST5-BYFG-2BC4-CDXX upisao ga i prihvatio mi ga je no nikako da pronađem za šta je taj kod.
Probao sam ga ukucati i piše da je kod već iskorišten. Odakle ti kod? Prvi put ga vidim, a nema ga ni među grupama na fejsu. Trebalo bi pisati što si dobio.
Pogledaj među poklonima da nisi nešto dobio. A u slučaju da se radi o kodu za auto, moguće je da ti je auto već u garaži i košta 0 boosta.
A moguće je da je i za neku drugu igru Battlefield, Lord of Ultima... ali bi u tom slučaju kod bio univerzalan (za sve)
U mene pisalo "You have successfully redeemed your Thanks! code." kada sam ga ukucao
Meni ga je prihvatio...
Odakle ti taj kod ću i ja pitat?
Ja odustajem kad dođem do dana 500 (50-tak dana još) sa sva 3 vozača... Dosadilo mi je svaki dan razmišljati da li ću pokupiti dijamante ili ne. Ili nekog moljakati da to napravi umjesto mene
Ja kada napunim 365 dana onda odustajem.
Ja sam najvise bio na oko 240. danu i onda mi je pukao net i sve propalo
Šta se dešava s ovom igricom, jel vi primjetite nešta čudno?
Novi patch, što znači i novi IGC auti.
http://world.needforspeed.com/news/article/9012?utm_campaign=socom-nfsworld-a
Novi patch, što znači i novi IGC auti.
http://world.needforspeed.com/news/article/9012?utm_campaign=socom-nfsworld-a
Ispravak, novi patch stari auti
Jel ima ko bmw m3 gts nabrijan na 749 overala??? Tj. do kraja A klase?
Nemam, ali može biti. Što te zanima?
Nemam, ali može biti. Što te zanima?
Hvala ti na ekspeditivnosti, ma ništa strašno, nego danas sam kupio bmw-a pa mi sa svim mojim ultra dijelovima postiže tek max. 734 overala, znači ako može do 749 čekat ću da dobijem jače ultra dijelove...
Meni još 2 ultra parta i na 749 je M3 GTS no u S klasu ću ga odvest radi privatnih utrka jer sad su svi napravili nove profile i samo igramo s IGC autima,ja sam najbliže S klasi tako da ću gurat M3 u s klasu da mogu zvat te trke iz S klase.
Ovako, budući da sam ponovno počeo igrati NFS World (nakon skoro 6 mjeseci pauze), želio bi napraviti malu anketicu.
dakle zanime me na kojem serveru najčešće igrate:
(P.S.: Ako me netko hoće dodati na friend listu, neka me doda na Chicane- EU nick markotvz )
2 | Apex - US |
---|---|
11 | Apex - EU |
0 | Chicane - US |
3 | Chicane - EU |
Ovako, budući da sam ponovno počeo igrati NFS World (nakon skoro 6 mjeseci pauze), želio bi napraviti malu anketicu.
(P.S.: Ako me netko hoće dodati na friend listu, neka me doda na Chicane- EU nick markotvz )
Ja ću te dodat moj je nick nevencroatia pa da znaš... ;)
Hehe dobro da sam odradio današnji TH prije ovog mainteancea koji će noćas biti gotov :D
Nepotrebno.
Nakon zadnjeg patcha uvedene su karte u kojima se mogu dobiti auti. Promo cijena je 1400 boosta i garantiraju da će se svaki put dobiti auto sa slotom. Mogu se dobiti i dobre stvari (Lamborghini Sesto), ali i loše (Scirocco stock).
Nakon zadnjeg patcha uvedene su karte u kojima se mogu dobiti auti. Promo cijena je 1400 boosta i garantiraju da će se svaki put dobiti auto sa slotom. Mogu se dobiti i dobre stvari (Lamborghini Sesto), ali i loše (Scirocco stock).
Ovo i jest fazon... slabo iko ce dobiti dobro auto, pretezlo ce svi dobijati losa auta
Ovo i jest fazon... slabo iko ce dobiti dobro auto, pretezlo ce svi dobijati losa auta
Ovdje su auti koje su ljudi dobijali
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9310406.page
Ovo sam ja dobio:
Camero SS
Maxda MX-5
Scion blue juggernaut
Ford Shelby GT500 SuprSnake
Infinity G35
BMW 3.0 CLS Gr. 5
Camero SS
Maxda MX-5
Scion blue juggernaut
Ford Shelby GT500 SuprSnake
Infinity G35
BMW 3.0 CLS Gr. 5
Mozes ti... ti imas skoro unlimited boost :D
Mozes ti... ti imas skoro unlimited boost :D
Čak ni uz to, ovi paketi me nisu impresionirali, a navodno idući tjedan cijela se penje na 3000 boosta
Svidja mi se samo Nissan 350z Underground 2. Mislim da cu si ga i kupiti. Bacati booste na neke krame mi se ne isplati.
Čak ni uz to, ovi paketi me nisu impresionirali, a navodno idući tjedan cijela se penje na 3000 boosta
1400 boosta je to sada?
Uspio sam da sakupim 1403, znam da cu dobiti nesto fush, ali cu opet probati, 10 sam onih card packova po 60.000 IGC-a uzeo u proteklo vrijeme, cim se sabere 60.000 odmah ga kupim, dosta je bilo losih, ali i dobrih, po 20 Team emergency evade ili ono da popravim gume, a bilo mi nestalo skroz :D
Edit:
Evo i slike moje (ne)srece
Dobio jos 20x traffic magnet, 10x traffic magnet, 10x Nitrous i 10x Shield...
*ebo ih shield i traffic magnet