Zelim znati koje su vama najbolje igrice za pc i koje igrice najvise trenutno igrate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zelim znati koje su vama najbolje igrice za pc i koje igrice najvise trenutno igrate.
Reci koji žanr, koja godina izdanja, multiplayer ili singleplayer naslovi, kada bi ovako krenuli nabrajati bilo bi tu previše materijala.
Ili samo tražiš bilo što dobro za zabaviti se?
Ne starije igre od 2005 godine akciske igre u singleplayeru
Probaj Assassin's Creed 2, Just Cause 2, GTA4, itd.
EDIT: X-man origins Wolverine, Mercenaries 2 World in Flames, Godfather 2, Prototype...
Probaj Assassin's Creed 2, Just Cause 2, GTA4, itd.
EDIT: X-man origins Wolverine, Mercenaries 2 World in Flames, Godfather 2, Prototype...
elder scrolls oblivion
metro2033, oblivion, fallout3, stalker sva 3 djela...
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 4,Call of Duty MW2,Wheelman isto odlična igra,Tom Clancy's HAWX,Assasin Creed 2,Battlefield Bad Company,Wolfenstein (novi),GTA4,STALKER Cal of Pripyat...a joooj ima tu puuuuno materijalaaa
Ljudi, Ja neznam sta da igram .
Neznam sta da instaliram (a imam dosta igri ) pa da li mi vi mozete predlozit sta, ako moze akcijske ili voznju, a moze i FPS ??
Ljudi, Ja neznam sta da igram .
Neznam sta da instaliram (a imam dosta igri ) pa da li mi vi mozete predlozit sta, ako moze akcijske ili voznju, a moze i FPS ??
ovo sve sto ti predlazu su uglavnom FPS, avanture ili slicno
e da kakav je ovaj Wolfenstein? Gledam ga već duže vrijeme al nikako da ga isprobam
e da kakav je ovaj Wolfenstein? Gledam ga već duže vrijeme al nikako da ga isprobam
Nije nešto, mada nije ni loš, Sci-fi FPS, ako si odigrao RTCW i svidio ti se, odigraj ovo, ako nisi, nemogu ti ga baš preporučiti.
Evo ti IGN review.
Nije nešto, mada nije ni loš, Sci-fi FPS, ako si odigrao RTCW i svidio ti se, odigraj ovo, ako nisi, nemogu ti ga baš preporučiti.
Evo ti IGN review.
molim te MOLIM TE reci mi da nije nimalo sličan onom smeću od Metroa 2033
Evo ti IGN review.
molim te MOLIM TE reci mi da nije nimalo sličan onom smeću od Metroa 2033
Sad bi se dalo raspravljat jel metro smeće, al eto, stvar ukusa, šutit ću...
Ne, nije sličan, ustvari, kad bolje razmislim, nemaju skoro nikakvu sličnost.
Assassins creed 2,Just cause 2,Resident evil 5,Prototipe,Serious sam HD(moze se igrati ka tps pritiskom tipke H),Crysis
Mass Effect 2.