Da li to važi za singleplayer i multiplayer?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hajde preporučite jednom minecraft gameru koji se dosauje neku adventure/survival/puzzle mapu (anything od tih pls)
Hajde preporučite jednom minecraft gameru koji se dosauje neku adventure/survival/puzzle mapu (anything od tih pls)
E pa baš ću ja pokušati napraviti neku adventure mapu :DD
EDIT: Još bolje evo ankete šta da uradim:
1 | Survival |
---|---|
15 | Adventure |
1 | Jumping |
Posto sam iz BIH kako da kupim Minecraft (nemam kreditnu karticu) ?
kupi od nekog,ovako preko bug-a recimo ,a ne preko offical site-a.
Imate li prijedlog za neku adventure ili survival mapu za MP(2 igrača). Napravio sam hamachi server za mene i frenda da igramo adventure mape i za sada smo prošli Escapecraft v2, ali nije baš za MP, ja sam prelazio, on pratio :(
OK glasanje do sutra ujutro :D.. Onda krećem.. Još da smilislim imena iiii trebao bi ako nije teško linkl za Spawn GUI (mislim da se tako zove) za monester spawnere!!!
Imate li prijedlog za neku adventure ili survival mapu za MP(2 igrača). Napravio sam hamachi server za mene i frenda da igramo adventure mape i za sada smo prošli Escapecraft v2, ali nije baš za MP, ja sam prelazio, on pratio :(
Probajte Survival Island!
OK glasanje do sutra ujutro :D.. Onda krećem.. Još da smilislim imena iiii trebao bi ako nije teško linkl za Spawn GUI (mislim da se tako zove) za monester spawnere!!!
survivallllll :D
To smo još davno igrali, kad smo tek počeli s MC
To smo još davno igrali, kad smo tek počeli s MC
Probajte možda super hostiles serije. Napominnjem: teške su ko sam vrag tako da znate ;)
Sry na duplom postu ali ako netko hoće da testira što budem napravio(survival ili adventure neznam) neka ako hoće neka me na pm ;)
Adventure definitivno.
Ja sam napravio svoj, i bilo je nad-prosječno, ali meni se osobno mapa nije sviđala pa sam ju mako i krenuo raditi drugu.
Taman kad sam sve smislio i sagradio (ogromni grad+dvorac) HD me udari šakom u nos i obriše sve.
Evo jedan VRLO KORISTAN savjet: Svako malo radi backupe, po mogućnosti ih uploadaj na internet/spremi na USB.
S mapama koje su bile u Yogscastu ne možete fulat.
evo vjerujem da ste svi culi za ovog novog moba endermen-a evo jedna slika koju sam nasao
te jedan koristan video koji sam pronasao tips n tricks
evo vjerujem da ste svi culi za ovog novog moba endermen-a evo jedna slika koju sam nasao
te jedan koristan video koji sam pronasao tips n tricks
Super video :) Tnx :)
Jel zna itko neki hrvatski server a da nije crocraft i da netrebaju prijave??
EDIT: Nemora biti hrvatski može biti bilo koji ;)
Na vecini postenih servera se trebas prijavit, zato sto se znaju nac grieferi. Al ako oce wrathminecraft ti je faction server i za prijavu trebas imat i koristit vent. A server na kojem igram dok me ne odbannuju na crocraft-u je trololcraft. Tamo trebas samo popunit neki formular i 100% te prime. Samo IGN, sta ces tam radit...
Bethesda (Elder Scrolls: Skyrim) tvrdi da Mojang krši autorska prava zbog imena nove igre (Scrolls)
http://kotaku.com/5828135/bethesdas-lawyers-object-to-name-of-minecraft-creators-next-game
http://notch.tumblr.com/post/8519901309/bethesda-are-suing-us-heres-the-full-story
Bethesda (Elder Scrolls: Skyrim) tvrdi da Mojang krši autorska prava zbog imena nove igre (Scrolls)
http://kotaku.com/5828135/bethesdas-lawyers-object-to-name-of-minecraft-creators-next-game
http://notch.tumblr.com/post/8519901309/bethesda-are-suing-us-heres-the-full-story
Gluposti, ne bih nikada povezao to dvoje
Moze me neko dodati na face nesto mi totalno nije jasno .... :/ Pm za ime i to :D
Moze me neko dodati na face nesto mi totalno nije jasno .... :/ Pm za ime i to :D
a sta ti treba?
btw, ime i prezime ti pise i na bug profilu... sad cu te dodat za frenda na facebooku
Mozeli se Minecraft kupiti Maestro karticom? :D
Mozeli se Minecraft kupiti Maestro karticom? :D
nemoze
Nakon par dana intenzivne igre moram reći da mi je postalo malo dosadno. Kad bolje pogledam, igra se svodi na strašno banalnu i repetitivnu foru - ruši/gradi. Nemam baš neki motiv nastaviti ovo igrati. Samo sam htio javiti dojmove, u nadi da mi netko uleti sa "ali to nije sve!" spikom, pa da vidim što još mogu u toj igri a da nije samo bezumno kopanje i gradnja.
redstone.