Pise da nisam na whitelisti ..... Tvoja il moja greška.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi se mozete logirat na minecraft? Ja ne mogu.
Gdje da se prijavim, na forumu ili?
Imas gore ti pise a odgovori dole
Oprosti ali gdje točno?
Vi se mozete logirat na minecraft? Ja ne mogu.
Opet je down. Malo-malo danas.
Gdje da se prijavim, na forumu ili?
Imas gore ti pise a odgovori dole
Oprosti ali gdje točno?
I meni je trebalo malo da shvatim, samo postaj tu na forumu slike nekih tvojih tvorevina i zašto želiš bit dio servera, i naravno username na minecraftu...
Ja još držim palčeve da me prime...
Čujte ekipa...
Buraz mi ima dosta doar komp, pa bi on mogo možda hostat, naravno nadoknadimo mu taj račun za struju...
Samo kažete kako?
Čujte ekipa...
Buraz mi ima dosta doar komp, pa bi on mogo možda hostat, naravno nadoknadimo mu taj račun za struju...
Samo kažete kako?
Ako nema dobru vezu tj. dobar upload onda ništa... Najvažnija je veza, koju on ima?
Čujte ekipa...
Samo kažete kako?
Ako nema dobru vezu tj. dobar upload onda ništa... Najvažnija je veza, koju on ima?
ADSL?
Ili misliš na neš drugo?
kak češ mu nadoknadit račun za struju jedino da svatko malo uplati na paypal, ali tak mozete i rentat server da svatko malo uplati na paypal.
Čujte ekipa...
Samo kažete kako?
pa potrebno ti je i rama
Čujte ekipa...
Samo kažete kako?
pa potrebno ti je i rama
ima 3gb DDR2
EDIT: Dovoljno?
a moglo bi bit ali nije
a moglo bi bit ali nije
Kolko bi igrača moglo igrat otprilke?
Čujte ekipa...
Samo kažete kako?
pa potrebno ti je i rama
Ja imam 4 gb pa je onoliko štekalo Glupi T-com-ov upload...
stavi 12 gb pa ce mozda ic glatko
Nije bas tolko dobar komp....
Nego koliko bi igrača moglo igrat s 3GB?
Možda Gdje ti hostaš? Imaš server ili?
a neznam tocno
a neznam tocno
Dvojica?
Možda Gdje ti hostaš? Imaš server ili?
evo imam upravo server ukljucen al nemogu igrat
Sele na novi server, kažu da ovaj više ne može izdržat navalu
Once again, minecraft.net is more popular than the poor old server can keep up with, so we’re upgrading. I’m not quite sure how long it will take to get done as it’s mostly Tobias doing the work (thank you, sir!). We’ve got a huge amazon cloud server which we’re moving the main server to. We’ll be able to replicate this as demand grows, and we’ll have a load balancer set up in front of it all. Skin downloads will almost certainly be migrated to S3 downloads instead of going through resin as it does now, and we’ll have a separate server just to handle game logins and auth requests.
In other news, we spent the day today out of the office in various cafés, as the floor was getting fixed. And we got the Machinima.com IGA awards! They’re pretty!
If you want to see some pics from the office and Mojang in general, Carl has a photo album here. It gets updated every now and then.
For Minecraft development, we’re working on the new file format, and a new game launcher. The file format is still in early testing, but it’s looking somewhat promising, except for it taking up a bit too much space. It’s faster, though.
The new Launcher will be a bit prettier, will show release notes and other news, will send login requests over https (finally), and will ask if the user wants to update to the latest version or not. In the future, we’ll add support for playing the previous installed version (after warning the player that there might be unexpected bugs) and the ability to choose what work directly to save the level files, but that’s not coming in this version.
We’ve got a meeting planned for tomorrow with some community members to discuss how to best implement the modding.
Ekipa ak je neko online probajte se spojit pliz...
93.136.118.169
Ako neradi stavite 25565 za port.
Ekipa ak je neko online probajte se spojit pliz...
93.136.118.169
Ako neradi stavite 25565 za port.
Dok je minecraft.net down, nitko ne može igrati multiplayer...
Heh. Morat će Notch nešto sredit za originalne Ali vjerujem da će sad bit bolje kad prijeđu na novi server.
Zašto mi niste rekli da ima paukova????
Usro sam se!!!
Ja gradim svoju kuću kad najednom leteći pauk.
Priđem mu da ga pogladim, a on ksssss ode meni health...
Počeo sam bježati po ledu, pa sam se okrenuo dal me još prati, pa sam pao u vodu,
Zaronio sam duboko, kad vidim on ode...
Vratim se iz vode i SAD SU DVOJICA!!!!
Imao sam nešto mramora pa sam ih ogradio, ali oni se nedaju...
Ubili su me 5 puta, krenuo sam na peaceful mod...
KAKO DA NAPRAVIM MITRALJEZ DA IH SVE KOKNEM????
Je li se jos uvijek samo preko paypala moze uzeti?
Zašto mi niste rekli da ima paukova????
Usro sam se!!!
Ja gradim svoju kuću kad najednom leteći pauk.
Priđem mu da ga pogladim, a on ksssss ode meni health...
Počeo sam bježati po ledu, pa sam se okrenuo dal me još prati, pa sam pao u vodu,
Zaronio sam duboko, kad vidim on ode...
Vratim se iz vode i SAD SU DVOJICA!!!!
Imao sam nešto mramora pa sam ih ogradio, ali oni se nedaju...
Ubili su me 5 puta, krenuo sam na peaceful mod...
KAKO DA NAPRAVIM MITRALJEZ DA IH SVE KOKNEM????
Sad konačno izgradim kuću...
Padne mrak...
Izađem iz kuće i neki skeleton me počne gađati strelicama, sakrijem se u kuću, pričekam malo, izađem van i vidim neki zombi ide prema meni...
Mislim si: pa šta sve neću nač ovdje...
Sakrijem se ja u kuću... oni nemogu unutra, gledam ih kroz prozor...
Kad najednom neki zeleni dođe i gleda me 3 sekunde i onda mi digne kuću u zrak...
Je li se jos uvijek samo preko paypala moze uzeti?
Može i preko kartice sad.
EDIT: Čitam malo po Twitteru, kaže Notch da imaju velikih problema sa Minecraft.net, ali da rade na tome. Također kaže da će login odvojiti na posebni server.
Stvarno niko nezna kak igrati na Linuxu?
Meni radi odlicno na par PC-a s Arch-om i Debian-om. Samo instaliraj Oracle (!) JVM, a ne OpenJDK i slicne, te obavezno sto noviju Javu opcenito. A kako pokrenuti je napisao notch:
java -Xmx1024M -Xms512M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
makar mozes koristiti i neke naprednije java opcije itd. Takoder se pobrini za najnovije drivere za graficku te OpenGL. Takoder na Archu imam puno bolje peformanse nego dok sam bio na Win7.