- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi kupite igru pa cemo svi moci uzivati bez laga.
Ljudi kupite igru pa cemo svi moci uzivati bez laga.
a jbg secesija je....nema se para
mafija sused, mafija
O čemu ti?
Pa igra ima autoupdate!
našao sam nešto po pristupačnoj cijeni
USA based, jesi normalan, pa neću da mi lagga tako da ne mogu ni fuckin kocku shebat.
P.S bolje da je taj neki server crackovani, tako da mogu svi ući, a ne samo oni sa premium accountom.
našao sam nešto po pristupačnoj cijeni
USA based, jesi normalan, pa neću da mi lagga tako da ne mogu ni fuckin kocku shebat.
P.S bolje da je taj neki server crackovani, tako da mogu svi ući, a ne samo oni sa premium accountom.
a jbg šta ja znam di je taj server
svejedno i da nađemo neki crackani server opet je upitno oćemo li se moć spojit na njega, kolko je udaljen itd.
Ima koji server online?
Drzim ja privatni server koji je 10/7 ukljucen.
Upravo primam prijave za server.
U prijavi treba bit:
Screenshot kreacije
Zasto bi željeli igrat na serveru i šta bi sve radili.
Ovhako :)
Moja prijava za server:
Dragi sefe, ja bih zelio igrati na tvom privatnom serveru. Ispod su slikice moje kucice i link na kojem mozes vidjeti kako to ootprilike izgleda :)
Razlog: nemam s kim igrati, a sam sa sobom mi tesko pada, kad drugi oko mene ne vide kako je to zakon igra.
Sto bih radio na serveru: sto treba, ja sam za to da zabacimo malo roleplay, pa recimo ja bih mogao kopati i to, mislim nije mi dosadno kopati i bio bih u stanju iskopati rupu 100x100 :). S tim da bi se slozila jedna kao kuca sa skrinjama u koju bi se stavili resursi pa bi svako mogao koristiti. Recimo i jedan covjek sa mnom da vlakicem odfura vagoncice sa resursima na povrsinu i pospremi :) Roleplay rules
Kucica:
Evo moja prijava za private server (ingame sef zna)
Zelio bih igrati na ovom serveru jer je admin (inace sef) vrlo zabavan i nije arogantan kao na nekim serverima gdje sam bio, izmedjuostaloga zelim igrati na ovom serveru jer se govor i meni vrlo poznat a uostalom i moj materinji jezik Hrvatski. Ekipa koju sam dosada vidjao na serveru je prijateljska i susretljiva, mogu reci samo rijeci hvale za nju!
U igru bi gradio velike gradjevine, tunele, rudnike a najvise se nadam pomagati drugima oko gradnje jer jednostavno kad pocnem graditi nema kraja!
P.S. igram bez invedit-a sto cini igru jos tezom....
ima dosta slika pa sam ih stavio na ImageShack
Ahem ahem
Dragi forumaši, drage forumašice i poštovani šefe
Htio bih se prijavit za sudjelovanje na serveru jer sam jako vrijedan i pun ideja. Mogu igrat kad god sam kod kuće (ma nemoj ) i uvijek sam voljan pomoći.
Inače sam kreativan za ovu igru jer mi uvijek padaju svakakve ideje na pamet .Ako me odaberete nećete požalit jer, kao što sam rekao, uvijek sam voljan pomoći.
Inače sam igrao par puta na serveru pod nickom IWEK91 (gdje god nađete taj nick to sam ja )
Slike mojih kreacija možete naći ovdje, ovdje i ovdje.
S poštovanjem, Krešo91
Stvarno niko nezna kak igrati na Linuxu?
...jel zna ko gdje se može skinuti minecraft multiplayer,
nigdje nemogu nać da radi
Evo ovo od mene :)
http://dl.dropbox.com/u/15810412/MinecraftSP.jar
samo stisni force update i to je to, naravno ne mozes igrati na pravim serverima, jedino na onim koji su isto arghh
samo stisni force update i to je to, naravno ne mozes igrati na pravim serverima, jedino na onim koji su isto arghh
Ako ti se neće pokrenuti, kao što je kod mene bio slučaj, promijeniš directory u mapu gdje se nalazi MC i s ovom naredbom ga otvoriš: java -jar Minecraft.jar
Ako ti se neće pokrenuti, kao što je kod mene bio slučaj, promijeniš directory u mapu gdje se nalazi MC i s ovom naredbom ga otvoriš: java -Xmx1024M -Xms512M -cp Minecraft.jar
Da, na win 7 nece, za vistu neznam, a xp ide :) mozda ce morati i tocno staviti gdje je instalirana java, ako je to onda evo link i do toga :)
http://dl.dropbox.com/u/15810412/minecraft.bat
stavis tamo gdje i minecraft SP. Sad dal ti imas javu isto default instal. ne znam, ako ne onda sam promijeni :)
Jel to Minecraft.net opet down? Sad se ne mogu ulogirat i cijelo vrijeme je jako spor. Čak se i Notch na Twitteru potužio da je jako spor site.
Da, down je
skino sam mixcraft patch i radim sve kako pise no kada trebam u pprogramu za patchiranje da odaberem texture pack izbaci mi ovo(vidi sliku). znate li zasto se to pojavljuje i kako rjesit i skino sam najnoviju verziju minecrafta zajedno sa ovim patchem koji ga podrzava ali nece pa nece. znate li zasto i sto znaci ovo na slici?!
Što to znači: "NISTE NA WHITELISTI" ? (ne vičem nego citat sa poruke)
Moras bit na listi igraca ak oces igrat!!
Imas gore prijavu ak oces igrat
Aha, sorry nisam znao... Ja sam onaj koji je došao na tvoj server u subotu, onaj sa crvenom vunom :D
Aha, sorry nisam znao... Ja sam onaj koji je došao na tvoj server u subotu, onaj sa crvenom vunom :D
Prijavi se ak oces
Gdje da se prijavim, na forumu ili?
Gdje da se prijavim, na forumu ili?
Imas gore ti pise a odgovori dole
Drzim ja privatni server koji je 10/7 ukljucen.
Upravo primam prijave za server.
U prijavi treba bit:
Screenshot kreacije
Zasto bi željeli igrat na serveru i šta bi sve radili.
Evo, ja se želim prijavit na server jer mi je lutanje po svijetu i biti sam dosadilo a i mp mi je zanimljiv. Vidio sam da je ekipa dobra i mislim da bih mogao bit dio tima ako nabacimo nešto ozbiljno za izgraditi. evo SS. ingame name: Bash
Eto nešto vrlo čudnog... na Prozorima igra mi ne radi a na pingvinu s laganim lagom...
Eto htio bih se priključit, možete još jednom dat ip?