Meni i dalje ne radi...
ni meni
Meni i dalje ne radi...
ni meni
Nece vam danas radit, pokusavamo otklonit problem, pomoglo bit da kazete neki map editr jednostavni? da nije onaj MC edit jer taj nista nevalja.
Taj je najbolji, barem ga svi preporučuju.
Pogledaj tu - http://www.minecraftwiki.net/wiki/Programs_and_editors#Map_Editors
Shvatio sam u čemu je problem, server se sruši kod gjurkijevog spawn-a, di je TNT. Jel možeš prebacit mapu na single player onda?
Shvatio sam u čemu je problem, server se sruši kod gjurkijevog spawn-a, di je TNT. Jel možeš prebacit mapu na single player onda?
Da znam, zato ni nemogu uc u igru, jer sam taman doso do tog TNT-a i onda me izbacilo i sad me tamo stvara stalno, a fermi nemoze nac dinamit.
Evo mape servera http://www.2shared.com/file/1_F3bbkq/world_2.html
ako neko uspije maknut na bilo koji nacin TNT, bio bih mu zahvalan!!
Tnt je, kad se dode do glavnog grada i gleda prema moru, tocnije dode se na glavni trg gledajuc prema moru idete malo malo naprijed! i onda pod pravim kutom od mora prema lijevo i samo naprijed punk ku*ac, bez fly moda ce vam trebat dugo, sa njim malo krace.
Imam problem, spawn se nalazi negdje drugdje... Malo mi je zbunjola.
EDIT: Mapa izgleda veoma prazna... Nema TNT-a nema ničega...
Imam problem, spawn se nalazi negdje drugdje... Malo mi je zbunjola.
EDIT: Mapa izgleda veoma prazna... Nema TNT-a nema ničega...
I fermi je naso, sad cemo pomocu WE-a kopirat cjeli grad i na novoj mapi ga pasteat.
Ja uopće ne razumijem tu mapu, pogledao u map viewer, samo 5-10 chunkova, i ništa drugo.
ko je uopce stavio taj tnt?
ko je uopce stavio taj tnt?
Ja, jer sam mislio da cemo mjenjat mapu, a nismo -.-
Ček, a što je bilo sa takozvanim backupovima, koji su mogli ovo riješit?
Ček, a što je bilo sa takozvanim backupovima, koji su mogli ovo riješit?
tnt je od pocetka mape :/
EH JE*IGA, IDE NOVA MAPA, ONU SMO IZGUBILI I NEMOZE SE U NJOJ RADIT VISE :(( MENI JE VJERUJTE VISE ZAO NEGO VAMA, ALI STA JE TU JE, NAPRAVIT CETE ISPONOVA, A U SRIJEDU SE BIRAJU MODOVI VJEROJATNO, JER CU JA MALO MANJE IGRAT, NJOFRA ISTO I TAKO:)
Donacije se jos uvijek primaju!!:)
wtf? nova mapa...
Ako ljudi ovako nastave, ja se povlacim iz projekta kad zavrsi ovaj mjesec.
Mapu smo izgubili zbog gjurkijevog TNTa i stavili novu, a neki me vec napadaju kao da sam im srusio kuce irl(i gjurki isto, a on je kriv :P)
Mapu smo izgubili zbog gjurkijevog TNTa i stavili novu, a neki me vec napadaju kao da sam im srusio kuce irl(i gjurki isto, a on je kriv :P)
Hvala sto si shebao staru mapu i sto si me bannao (gjurki). Za(h)valite mu i vi ostali
Kralj si nema sta, tu nekim ljudima koji igraju 2 min das admina.. ja koji igram od pocetka.. nista...
'' Jel znas ovo, jel znas ono? Jel znas u WE radit? '' Kao da je nuklearna fizika, skines program i peglas...
Pozdrav!
Hvala sto si shebao staru mapu i sto si me bannao (gjurki). Za(h)valite mu i vi ostali
Kralj si nema sta, tu nekim ljudima koji igraju 2 min das admina.. ja koji igram od pocetka.. nista...
'' Jel znas ovo, jel znas ono? Jel znas u WE radit? '' Kao da je nuklearna fizika, skines program i peglas...
Pozdrav!
Ko prvo, nismo zbog mog tnt-a mogli smo na toj mapi jos igrat nego nismo sejvali mapu i izgubila se onda. Djelomično je kriv moj tnt, djelomično vi koji niste na početku novu mapu stavili iako sam ja vam to reko.
Nisam te ja napado da si srusio kuce, samo mi je zao sta je nova mapa, jer sam najvise u nju ulozio od svih
@rebelsy: Banao sam te jer neprestano spamas i nezna kad stat, odbannat cu te sutra, valjda.
WE nemaš šta skidat, jednostavno imaš komande koje nisu tako lagane za naučit, šta ću ti dat adminstvo kad neznas nista koristit, TomK je već bio admin i zna. Gotova priča, nemaš se šta durit, pretjero si i to sam znaš: JAAA
DAJ MENIIIi
JESII TI ĆORAVV
Sje*o si sve, daj meni admina
I tako dalje, mislim da ne trebam previše razlgabat zašto si dobio ban.
Pozdrav i tebi.
nisam na white listi, a prijavio sam se cetvrti u onoj temi na bug info o_O
Ovako, sada biramo samo JEDNOG moda, a svaki admin je izabrao svog kandidata. P.S. Zaboravio sam napisati, glasovanje zavrsava danas u 23:00, a ako bude izjednaceno podjedjuje onaj koji je duze na serveru
19 | DinPirat-Eldin(izabrao gjurki) |
---|---|
21 | carli(izabrao Fermi) |
5 | TomK(izabrao ja-njofra) |
Ovako, sada biramo samo JEDNOG moda, a svaki admin je izabrao svog kandidata.
hehehhe Carli dobio si moj glas, hhehehe, povlastice unutar židovskog kruga
hava nagila vino i tekila :D
pa di si ti? si ziv? ides onda s nama u 10.?
hava nagila vino i tekila :D
pa di si ti? si ziv? ides onda s nama u 10.?
hava nagila vino i tekila hahaha
Nisam bio dosta online na sever dolazim tek u subotu, Stacraft je kriv
E pa moras doc na server, nemoze tako...imamo jedan uber projekt fermi i ja
p.s. nisi mi odgovrio jel ides s nama u 10.?
Ovako, sada biramo samo JEDNOG moda, a svaki admin je izabrao svog kandidata. P.S. Zaboravio sam napisati, glasovanje zavrsava danas u 23:00, a ako bude izjednaceno podjedjuje onaj koji je duze na serveru
Nek carli bude mod, pobjedio je posteno, ima vise glasova od mene.Dajte mu odma sad mod. lp :+)
il mozemo pricekat do 23:00 pa cemo vidjet, sve jedno :D
Ma daj.
internet me hebo i sada sma propustio sve
btw.
ono malo što sam bio vidio sam da ste opet poćeli sa give komandama!
eldine izgleda ipak da ces ti bit mod
ps. ja san glasova za tebe
eldine izgleda ipak da ces ti bit mod
ps. ja san glasova za tebe
Nece on biti mod, tu ti pobjedjuje ko ima manje glasova od prva 2 taj je moderator...
Pogledaj na serveru ko je mod...
Vidio sam sto se dogadja, sada je carli mod, ali ako ostane ovakava situacija stavit cemo Eldina. Ili da budu 2?
14 | 2 moda |
---|---|
2 | 1 mod |
Srusio se, popravljam(ja sam kriv, WE)