prošli put samo slika,evo sad video bencha
prvo je snimano mobitelom da se vidi koliko inače ima fps-a u benchu - u ovom pokušaju 47fps-a
drugi bench sniman frapsom - 23-24fps-a
ali i dalje najbolji pokušaj onaj od 51
nego što se tiče same igre,koliko je potrebno sati za main questove?
bacim kasnije bech sa HD texturama na 1080p i 4k/30 rezi
vidim da nam neko bzvz djeli TD jer ocito nezna argumenirat
vidim da nam neko bzvz djeli TD jer ocito nezna argumenirat
dobrodosao na bugov forum.
U 3 dana, 3 ace-a, vrlo lijepo :D
Combat odlican, a prica tak tak. Da je prica bolja i ocjena bi bila veca posto je meni najbitnija prica..

Combat odlican, a prica tak tak. Da je prica bolja i ocjena bi bila veca posto je meni najbitnija prica..
meni obratno. combat tako tako,prica puno bolja
na 4k CF se crasha ide samo single i to niti stabilnih 30 fps- sa ultra HD packom , uzas !
vrti se na oko 22
1920*1200 very high 70avrg sa CF-om bez 40ak
1920*1200 Ultra HD 55avrg sa CF-om bez 30ak
wtf ! ova igra jede dns high end za dorucak i trazi jos !
cak mi je u jednom trenutku pojela 66% ram memorije lol a vram 90% , igra mi prijavljuje kao da imam 8GB Vrama bdw
edit sad sam malo igrao i kad je fight je oko 80 fps-a, a dok hodam 150-175 varira u cf-u very high na 1200p nice !
Od mene 85. Jednostavan ali zabavan combat koji taman dosadi na kraju igre i zanimljiva prica. Lose izvedena zadnja dva boss fighta, ne raznolikost sporednih misija i previse QTE.
Je li još netko(spoiler) očekivao zadnje fightove da budu epskih razmjera a ne par sekvenci sa stiskanjem jedne tipke!
Je li još netko(spoiler) očekivao zadnje fightove da budu epskih razmjera a ne par sekvenci sa stiskanjem jedne tipke!
ja sam prije 2-3h završio i fakat su loši zadnji fightovi
mislim kod onoga u onom toweru,tražiš njega i onda drain - mislim wtf,kakva glupost
zadnji fight još gori,sve što moraš stiskati space,e - još veća glupost
Dao sam joj sansu, ali nije ovo za mene, dosadno i repetitivno....
fora mi je igra, pogotovo spika kapetana kad ih sretneš hehehe " Didn't I kill you before..." :)
znaci zavrsim 19/20 misija ostane mi jedna samo a save game mi nestane heh
jel ima neko da posalje save game od CODEXA ako nije problem ???
zanima me kada igrica sejva,pošto nemogu sejvat kada hoću
zanima me kada igrica sejva,pošto nemogu sejvat kada hoću
kad odradis neke zadatke(misije) i kada se popnes na onaj toranj (svetleci ) ...
Bok imam jedan problem u vezi ove igrice, igricu sam instalirao sve normalno i kada ju počnem pokretati (znači hoću ući u igricu kliknem exe.) vrti se miš no ništa se više ne događa gledao sam nešto i rekli su da moram skinut neke dll fileove i stavit ih u systemx32 i SySWOW64 tj zamijenit postojeće datoteke no sada mi javlja
0xc000007b error , zna li itko kako riješiti ovaj problem?Bok imam jedan problem u vezi ove igrice, igricu sam instalirao sve normalno i kada ju počnem pokretati (znači hoću ući u igricu kliknem exe.) vrti se miš no ništa se više ne događa gledao sam nešto i rekli su da moram skinut neke dll fileove i stavit ih u systemx32 i SySWOW64 tj zamijenit postojeće datoteke no sada mi javlja
0xc000007b error , zna li itko kako riješiti ovaj problem?http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
Skinuo i instalirao, reinstalirao igricu no još uvijek se neće pokrenuti ništa se ne događa.
Ovako, .dll datoteke su obicno povezane sa nekim paketom koji terbas skinut ili instalirat, poput dx11, c++ redistributable ili ovako nesto. Onda krenes sa google, ali ne pratis savjete pametnjakovica da se skine pojedinacna datoteka i mijenja po folderima, vec skines cijeli paket, po mogucnosti sa microsoft stranice.
Isto tako shadow of mordor ti gotovo sigurno nudi to isto za install/download.
Nisam siguran sto ti tocno fali, ali savjetujem ti da skines:
Nakon toga pokusaj ponovo. c++ redistributable ti postoji i u x86 varijanti, te moguce treba i taj skinut, kod directx i .net makni kvacice sa bing tollbara i slicne gluposti. Nakon ovoga terbala bi ti radit igra, a i ostale koje zahtjevaju nesto iz ovih paketa.
dovoljno mu je u redist folder od game installera pogledat,tamo je uvijek sve što treba za igru
Skinuo sam,jedino net framework sam imao najnoviju verziju, no još uvijek neće da se učita.
c++ si skinuo x86 i x64 verzije? Trebaju ti obje.
Reci sto ti igra javlja nakon toga?
Skinuo sam,jedino net framework sam imao najnoviju verziju, no još uvijek neće da se učita.
Pa ako je istina da imaš grafičku gf210 onda niti ne možeš pokrenuti igru jer ti treba dx11 za nju.
ja sam igrao neko vrijeme, pa sam napravio pauzu od par dana
i sad kad pokusavam nastaviti gdje sam stao igra se zamrzne i dobijem neki error
mogu uci u menu, ali ne mogu proci loading screen nakon sto kliknem continue game
imao tko slican problem?
ja sam igrao neko vrijeme, pa sam napravio pauzu od par dana
i sad kad pokusavam nastaviti gdje sam stao igra se zamrzne i dobijem neki error
mogu uci u menu, ali ne mogu proci loading screen nakon sto kliknem continue game
imao tko slican problem?
koji error?
texture settings mi je bio postavljen na ultra pa mi se crashala igra prilikom svakog loadanja
vracanjem na high je sve OK