Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 297.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
15 godina
RE: Medal of Honor (2010)
Jack Sparrow kaže...
athlon64 kaže...

evo ja sam upravo sinoc bc2 prosao , super igra , fizika i eksplozivi su zakon , idem sad skinut ovo da vidim jel valja sta.

Trebaš probati mp, kao i mp od moh-a.

da , definitivno bi volio ali vidim da se nemoze s piratom multi na bc2 ,ako mi ikako mozes objasnit kako sa piratom multi igrat na bc2 daj u personal molim te da ne kršimo pravila

17 godina
thesekiman kaže...
toxic kaže...

za men osobno jer ima lean-a

mislim da nijednom nisam koristio taj lean u cjeloj igri

Jack Sparrow kaže...
thesekiman kaže...
toxic kaže...

za men osobno jer ima lean-a

mislim da nijednom nisam koristio taj lean u cjeloj igri

Ni ja, pošto mw2 nije imao pa onda ni bc2, več sam se naučio da ga nema. Ja nedostatak leana više ne gledam kao manu.

A ovdje ga ima samo SP, u MP-u nema leana.

Eh becari moji, vi ste postali tj dobili konzolitis.... to je ono cega sam se ja i bojao..... port sa konzole i odmah se priviknu ljudi na jednostavnost same igre uzas..

Ne kazem ja da je konzola losa imam je i sam xbox 360 ali jednostavno neke stvari ja nemrem progutat a to je da u jednoj tako dobroj igri nema nekih osnova koje su jos od prvog coda bile.... sve poslije coda 4 je bas oslo na stranu konzola (neka je) ali se zato nemora i pc svijet prilagodavat takvim standardima.. nek sve ide k norcu..

jos jednom pucacina bez lean-a na pcu je goli k od igre.. to se tice i bc2 i mw2 itd.. da ne nabrajam..

15 godina
Medal of Honor (2010)

ja sam teški mrzitelj konzola :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

onda ne kuzim kak mozes progutat igre tipa mw2 i bc2.. jer to su igre portane sa koznola bez ikakvih poboljsanja za pc

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 12:29 (toxic).
17 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ma to kad svi prelaze SP na greenhorn, noob il koji vec level, na najtezim razinama itekako dobro dođe lean!

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
toxic kaže...
athlon64 kaže...

onda ne kuzim kak mozes progutat igre tipa mw2 i bc2.. jer to su igre portane sa koznola bez ikakvih poboljsanja za pc

nisam rekao da sam mrzitelj igara s konzola nego konzola , ako mi je igra zanimljiva dobra mi je , konzole mi se gade jer su besmislene i skupe i beskorisne i bacanje para , i kao najvaznije nemozes mijenjat djelove u njima kako te volja , zato mrzim i apple tj macove ! bc2 mi je predobra igra, jedna od boljih pucacina koje sam igrao , cisto radi fizike i mogucnosti destrukcije scega sto zamislis.

edit: sto je lean ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 12:38 (athlon64).
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

edit: sto je lean ?

Ti 100% prelazis SP na najlaksoj tezini...

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

konzole mi se gade jer su besmislene i skupe i beskorisne i bacanje para , i kao najvaznije nemozes mijenjat djelove u njima kako te volja

Uhm, što?

Konzole su jeftinije od prosječnih gaming PCa i nikada nemaš potrebu mjenjati djelove na njima.

Ako ćeš već mrzit konzole bar nađi razlog u kojem nisu bolje od PCa.

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
athlon64 kaže...

konzole mi se gade jer su besmislene i skupe i beskorisne i bacanje para , i kao najvaznije nemozes mijenjat djelove u njima kako te volja

Uhm, što?

Konzole su jeftinije od prosječnih gaming PCa i nikada nemaš potrebu mjenjati djelove na njima.

Iako ne mrzim konzole, jer ih smatram odličnom jeftinom igračom platformom, moram komentirati ovo posljednje:

PC je bolji u:

- kvaliteti grafike

- kontrolama

- kapacitetu

Ne postoji konzola koja može imati brži hardver od PC-a, niti više prostora, niti bolji spektar kontrolera.

Gamepadi, joystici, volani, miševi, tipkovnice, headtrackeri i sva sila mogućih opcija koje su beskonačne za PC.

Novi procesori, grafičke kartice, diskovi, memorije... sve to jamči PC-u apsolutnu dominaciju u tehnološkom smislu.

Spomenuti diskovi na PC-u mogu imati stotine i tisuće gigabajta, a može ih biti 2,4,6,10...

Konzole su iznimno dobre za svoju cijenu, ali skuplje za razvoj i znatno, znatno ograničenije od PC-a.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
Medal of Honor (2010)

ja sam reko da mrzim konzole i nemoram imat razloge, btw sve igram na medium , sto je lean , jel to ono naginjanje lijevo i desno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
dekstroza kaže...
athlon64 kaže...

Uhm, što?

Iako ne mrzim konzole, jer ih smatram odličnom jeftinom igračom platformom, moram komentirati ovo posljednje:

PC je bolji u:

- kvaliteti grafike

- kontrolama

- kapacitetu

Ne postoji konzola koja može imati brži hardver od PC-a, niti više prostora, niti bolji spektar kontrolera.

Gamepadi, joystici, volani, miševi, tipkovnice, headtrackeri i sva sila mogućih opcija koje su beskonačne za PC.

Novi procesori, grafičke kartice, diskovi, memorije... sve to jamči PC-u apsolutnu dominaciju u tehnološkom smislu.

Spomenuti diskovi na PC-u mogu imati stotine i tisuće gigabajta, a može ih biti 2,4,6,10...

Konzole su iznimno dobre za svoju cijenu, ali skuplje za razvoj i znatno, znatno ograničenije od PC-a.

vecina ovo smatra kao prednost konzola 

u njihovom desetogodisnjem ciklusu netrebas nista dodatno kupovat da bi ti igra radila 

jedino sta je sa vremenom losija grafika,ali to je zadnje sta bi trebalo bit bitno kod igara

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
 sve poslije coda 4 je bas oslo na stranu konzola (neka je) ali se zato nemora i pc svijet prilagodavat takvim standardima..

jos jednom pucacina bez lean-a na pcu je goli k od igre.. to se tice i bc2 i mw2 itd.. da ne nabrajam..

Pa kako se PC svijet neće prilagođavat takvim igrama kad nam ni ne daju lean u njima i moraš igrat igru takva kakva je. Znači trebali bi bojkotirati igre bez leana i igrati igre stare sto godina. Battlefield serijali nemaju lean, BC2 ni prone i opet su odlične igre, nema mi MoH u MP-u lean i opet ce ga ljudi igrati, a da se ne priča o CoD-u. Sve se to sad bazira na fast paced igri gdje se nema puno vremena za stat iza zida i "leanat", osim ako se ne zakampaš negdje i proviriješ svako tolko iščekivajući žrtvu.

Glupo je reći da je igra bez leana goli k... od igre

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 13:04 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ja sam reko da mrzim konzole i nemoram imat razloge

Sve 5.

Samo ti si praktički rekao da mrziš Fiestu jer je skuplja od Enza. Što je, jel, besmisleno.

15 godina
odjavljen
Medal of Honor (2010)

Lean je meni jako vazna stavka. ArmA II, COD4 i još igara bi bili totalno nezamislivi bez toga.

Kolko sam samo puta sa leanon   u COD4 sa sniperom na promodu poubija ljudi sa leanom...

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

u njihovom desetogodisnjem ciklusu netrebas nista dodatno kupovat da bi ti igra radila 

jedino sta je sa vremenom losija grafika,ali to je zadnje sta bi trebalo bit bitno kod igara

Ne interesira me stagnacija u kvaliteti zabave, nego napredak.

Ja želim bolju grafiku i ne mislim da je prednost to što igre za konzole imaju hrpu tehničkih ograničenja zbog kojih mi je kvaliteta vizualnog doživljaja lošija.

Jednako kao što uživam u dobrom gameplayu, uživam i u dobroj grafici.

16 godina
protjeran
naxeem kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Ne interesira me stagnacija u kvaliteti zabave, nego napredak.

Ja želim bolju grafiku i ne mislim da je prednost to što igre za konzole imaju hrpu tehničkih ograničenja zbog kojih mi je kvaliteta vizualnog doživljaja lošija.

Jednako kao što uživam u dobrom gameplayu, uživam i u dobroj grafici.

eh ti,ali vecina drugih koji imaju konzole ne razmisljaju tako 

pa jos se igra ps2 i rade se igre za njega,a i da ne spominjem wii

16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

zna li itko dali postoji nekakav english patch il tak nešto jer ja sam "kupio" rusku verziju pa mi je sve na čirilici??

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
debs kaže...

zna li itko dali postoji nekakav english patch il tak nešto jer ja sam "kupio" rusku verziju pa mi je sve na čirilici??

jesi probao pitati onog tko ti ju je "prodao"? Izlanuo se

www.crobadcompany.com
16 godina
Medal of Honor (2010)

Neznam kakve veze ima ako je neka igra konzolaška, a zabavna je?

Ja hoču igre da se zabavim i da uživam u njima.

Pogledaj malo wii i ds uspjevaju radi inovativnosti i zabavnih igara, što će ljepa grafika ako je igra sranje. Neki govore da je BC2 konzolaški BF, pa što meni je zabavan i užasno dobar.

Jedino što zamjeram oko konzola je što neke užasno dobre igre izlaze samo na njih.

I zato da imam viška novca sigurno bi kupio Wii, a još prije PS3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 14:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Take off your pants bitches. Inače, bilo mi je jako zabavno na razno raznim forumima čitati kao je IW/Activision zabio nož u leđa PC gamerima i kako će DICE i EA spasiti PC igrače. Dice i EA prvo naplaćuju map pack u vidu rata u Vijetnamu, a sad ovo.

No business like show business!

e pa ako nista drugo novi cod ima DEDICATED servere!!!!!!!!! a ono smece iw net rests in peace , tj tamo di mu je i mjesto.. a ti si kupio dlc-ove za mw2?

Zašto bih kupio dlc-ove? Isto tako ne bih dao ni lipe za novi map pack koji uskoro izlazi za BC2, a košta kao nova igra.

a koliko to kosta map pack za bc2??

Onoliko koliko će koštati BC2 Vijetnam ili ti misliš da dobivate pravu ekspanziju? Ono što ste do sada dobivali su iste mape sa drugačijim game modom, a to nije map pack.

1.ajde prvo ti obuci gace i reci hvala sto su ti u activison blizzardu prodali modern warfare po nadprosjecnoj cijeni za igre koje su izlazile u isto vrijeme.

2.ako neznas koliko kosta onda ni ne pricaj da je previse. dlc-ovi za tvoj mw2 kostaju vise nego ce kostat vijetnam to ti ja garantiram.

3. ja ne mislim da ista dobivam. ja cu vijetnam platiti ako ce mi bit povoljan. amen.

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

.

1.ajde prvo ti obuci gace i reci hvala sto su ti u activison blizzardu prodali modern warfare po nadprosjecnoj cijeni za igre koje su izlazile u isto vrijeme.

2.ako neznas koliko kosta onda ni ne pricaj da je previse. dlc-ovi za tvoj mw2 kostaju vise nego ce kostat vijetnam to ti ja garantiram.

3. ja ne mislim da ista dobivam. ja cu vijetnam platiti ako ce mi bit povoljan. amen.

Koliko će koštati? Koliko sam pratio na temi o BC2 map pack (dakle ne ekspanzija) će koštati koliko i original, a neće imati single player.

Btw, prije toga se smiri, udahni, izdahni, pa prdni. Nekako mi tvoj post djeluje ljutito.

Hebate, 50 dolara za map pack!Iznenađen

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1186536-holy-bc2-vietnam-price-tag-here.html

I sad neka mi netko kaže da ima razlike između Activisiona i EA. Dva map packa sa   nekim recikliranim mapama iz COD4 stoje oko 30 eura, a map pack iz EA/ DICE-a 50. Naravno EA je to nazvala ekspanzijom da može biti svetija od Activisiona i naravno prodavati po 50 dolara/ eura, a Activision je ipak te dlc-ove nazvao map packom.

Gdje je tu razlika između EA i Activisiona?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:29 (MegaMass 2000).
16 godina
moderator
Medal of Honor (2010)

Upravo završio MOH pa evo par slikica....

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Upravo završio MOH pa evo par slikica....

I kakvi su dojmovi?

16 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

I kakvi su dojmovi?

Loši :),čak ni priča nije nešto posebno.

U toj cijeloj SP čak sam 2x sam išao spašavat svoje tipove i svaki put kad sam dolazio su mi srušili heli.

Sad na kraju sam već bio lud od tih je8enih planina,ma ne sviđa mi se SP ni malo.

U cijeloj SP mi je jedino bilo dobro kad sam ih rokao snajperom.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...

jel postoji bullet drop ili bullet time?

0_o
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
pirat kaže...

Kakve veze to dvoje ima jedno s drugim, osim što ima "bullet" u imenu?

16 godina
moderator
ph3nom_gamer kaže...

Bullet time da al bullet drop mislim da ne.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
ph3nom_gamer kaže...
pirat kaže...

Kakve veze to dvoje ima jedno s drugim, osim što ima "bullet" u imenu?

pa drop je padanje metaka a time je vrijeme koje je potrebno da metak dođe do mete... ili sam ja nešto pobrkao?

0_o
17 godina
neaktivan

Da, istina. Iako, "bullet time" koristi se kao naziv za onaj slow efekt iz Matrixa:p

15 godina

bullet time i Max Payne FTW :-)))

My Life Is A Very Serious Game...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice