Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 294.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
17 godina
protjeran
Novi Medal of Honor

LoL?

Neznam kaj da ti odgovorim na ove ...

Meni se nikad nije dogodilo kaj i tebi...ne kužim...s gl i bacačima redovito ubijem nekog ak puknem kraj njega...ak je mjesto udara 2-4 metra od lika onda samo ga ranim, ak je bliže ubijem.

Power is nothing without control!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Novi Medal of Honor
doxy kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Nakon što mi je Danny dao ključ (zahvala još jednom) ušao sam u betu i par dojmova.

Spawn point je kriminalan. Tri puta me je napočetku (dakle sami početak meča) spawnao točno na liniji neprijateljske vatre, a na moju žalost tri puta sam zaginuo od jednog te istog snajperiste. Igra zna isto tako spawnati neprijatelje direktno iza leđa.

RPG i AT4 wtf? Koji je smisao ovih ručnih bacača raketa u ovoj igri? Blast radius je jako, jako mali. Ako su željeli izbeći da ljudi jure uokolo sa bacačima raketa i rokaju sve živo mogli su ih ograničiti na jednu raketu ili ih uopće ne stavljati na malim mapama kao što je Kabul (ovo je pod predpostavkom da će biti i većih mapa kao u MW2). Sličan sam dojam dobio i za GL.

Nadam se da će toggle za čučanj biti dostupan u punoj verziji.

E sad...normalno da se neprijatelji spawnaju iza leđa ako si u njihovoj bazi xD.

Defence UVIJEK se spawna u bazi, assault ili u bazi ili iza leđa najbližem igraču na prvoj liniji. Pa ako te spawna na čistini kriv je tvoj suigrač jer je bauljao po čistini, i poginuli ste obojica.

RPG i AT4 su za vozila...kojih nadam se neće biti previše...na 20 igrača 10 vozila...wtf. (BC2 shit). Nisu ovo transformeri...a "blast radius" je upravo onakav kakav i treba biti...nije to "mini nuke" da pobije sve ljude u krugu 10 metara. Ranjava u krugu cca 3 metra i bok.

Toggle za čučanj je dostupan i sad...prone jedino fali (opet bc2 fail).

Da baš kakav i treba biti - ručna granata koja eksplodira pola metra pokraj tebe te samo malo očeše! Pa da takav i treba biti! Ali u kojem bizzare svijetu? wtf ar ju toking abaut???!!!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 21:27 (Kora).
17 godina
protjeran
Novi Medal of Honor

?

Ček...ručna bomba...kraj jednog (pričam o čovjeku iz RL) je pukla metar od njega dok je ležao i ni ogrebotine.

LoL, ponavljam...iz ručne bombe i sličnog nema eksplozija ko u filmovima, plamena i mrtvih ljudi i djece...dok ona pukne napravi mali bum, prašine se digne i geleri frknu pod određenim kutem u zrak...ak imaš sreće i dok si 3 metra od nje neće te ni okrznut...kod nje GELERI ubijaju, a ne eksplozija ni ikaj slično..GELERI...

I to je to, kakve si sreće/nesreće...jer geleri i krhotine nepravilno lome se i lete...ne pokrivaju sve oko sebe kak si zamišljate.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Novi Medal of Honor

Mislim da je najbolje cekati konacan izlazak igre na jesen.

Odigro sam par dana i poludio zbog crashanja. Klasicna prica iz DICE-a. To dobro znam posto igram BF bc2.

No ne zelim sudit unaprjed.

Ovako djeluje prosjecno,samo se nadam da ce  finalnoj verziji djelovati puno, puno,puno,puno,puno,puno kvalitetnije.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi Medal of Honor

Joj chrasaje me ubija, pa ne mogu cijeli mech odigrati da se bar jednom ne pojavi desktop. A sto se ostalog tice, fino je zamisljeno, i svida mi se to da postepeno odkljucajes sve, ali opet malo mi je sve nekako "mlako".

Nije BF a nije ni COD, nesto izmedu. NE znam vidjet cemo kad cijela igra izide.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi Medal of Honor

Ma to je, rekao bi sad u modi, moderno ratovanje. U modernom ratovanju vojnici ne smiju legnuti, noževi su ubojitiji od metaka a eksplozivi jedva okrznu protivnika(ne govorim ovdje o ručnim bombama već onim "bombicama" što bradleyi i ostala mašinerija ispaljuje) i ostale fore. Te naravno uvijek su ameri dobro koji se bore ili protiv rusa, ili protiv talibanaca. Također u modernom ratovanju uz svu tehnologiju, vojnici prije bitke moraju birati svoje oružje, pa čak i dodatke za njih. Apsolutno je nemoguće usred bitke montirati prigušivać na oružje, ili zamjeniti red dot sa optikom i slično. A da ne spominjem uzimanje tuđeg oružjaBelji se

Danas ako to želimo iskusiti nema nam druge nego moramo ići na hardcore simulacije tipa ARMA  što opet ljudima ne paše jer je realno i onda se gubi onaj "zabavni" dio igara. Ali svejedno ovo što sam nabrojao i slično bi se dalo i u ovakve igre staviti, ali očito bi to većini koji kupuje takve igre(čitaj konzolaši) smetalo jer ipak je veći gušt samo uzet pljucu i pucati...

Ove igre su barem meni zabavne, ali kratko vrijeme, jer njihova zabava se snosi na otključavanje dodataka te pronalazak "dobitne kombinacije" za pwnanje protivnika. A kad svi igraći saznaju za to, onda igra postaje dosadna. Zato je meni nevjerojatno kako me crysis wars u kojem sveukpno ima 2 mitraljeza, 1 smg, 1 snajper i 1 sačma nemože dosaditi nakon skoro godinu i pol dana igranja. Očito da je svi oni samo žele dignuti lovu na temelju hype-a a ne kvalitetne igre, jer onda kad ta igra bude većini počela dosađivati doći će vam nastavak(hint: cod black ops i BC: vijetnam, a za iduću godinu BF3) i tako u krugMršti se

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...

?

Ček...ručna bomba...kraj jednog (pričam o čovjeku iz RL) je pukla metar od njega dok je ležao i ni ogrebotine.

LoL, ponavljam...iz ručne bombe i sličnog nema eksplozija ko u filmovima, plamena i mrtvih ljudi i djece...dok ona pukne napravi mali bum, prašine se digne i geleri frknu pod određenim kutem u zrak...ak imaš sreće i dok si 3 metra od nje neće te ni okrznut...kod nje GELERI ubijaju, a ne eksplozija ni ikaj slično..GELERI...

I to je to, kakve si sreće/nesreće...jer geleri i krhotine nepravilno lome se i lete...ne pokrivaju sve oko sebe kak si zamišljate.

LOLČUGA;ja to sve znam profesore, no i dalje moje stoji

Dinamo živi vječno
17 godina
protjeran
Novi Medal of Honor

Ako sve to znaš, zašto tvrdiš suprotno i dalje stojiš pored glupih argumenata?

LoooL!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi Medal of Honor

Nakon 2h skinula se Beta (od 617MB xD) i instalirala se.

Ja sav sretan pokrenem kad piše da je raspoloživ 1.01 patch, ok mislim.

Kad patch ima 268MB i opet skida "ko puž" Cool

Al bude jednom i to gotovo pa da vidimo...

Glavno da je gore :) Glavno da je gore :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...

Ako sve to znaš, zašto tvrdiš suprotno i dalje stojiš pored glupih argumenata?

LoooL!

LOL, po tebi je ovo što sam napisao glupo? lol, pa s ovim što sam ja napisao će se složiti 90 % igrača haha pa ti ostani u manjini koja zna bilošto o FPSu koliko i majmuni o računalima hahha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 13:28 (Kora).
17 godina
Medal of Honor (2010)

Evo odigral sam 2-3 partije.

Nisam ja nikad bil neki FPS ekspert, a sad mi je još puno teže s gamepadom.

Iako mi je samo ciljanje, tj. ponašanje puške puno prirodnije u MOH nego u Killzoneu 2, u kojem je to jednostavno pretromo.

Akcija je ubitačna, sve okolo eksplozije, sve puno ljudi...

Imam do sad čak 5 killova Cool

O smrtima bolje da ne govorim

Ne znam u kolko fps se odvija ova igra ali čini mi se da ide u 60, jer sve ide "ko podmazano".

Nisam primjetil nikakve errore, učitavanja su jako brza, jedino me živcira kaj je stalno jedna te ista mapa!

Nije valjda da je samo ta u Kabulu?

U ovoj zadnjoj partiji bilo mi je čudno kak ja pucam u tipa i njemu niš, a on mene ubije odprve!?

To je valjda zbog onih levela.

Evo uslikal sam par skrinsa - slikano je fotoaparatom pa ne zamjerite ak je neka slika malo mutna, uživo to dosta bolje izgleda

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Medal of Honor (2010)
Armor kaže...

Evo odigral sam 2-3 partije.

Nisam ja nikad bil neki FPS ekspert, a sad mi je još puno teže s gamepadom.

Iako mi je samo ciljanje, tj. ponašanje puške puno prirodnije u MOH nego u Killzoneu 2, u kojem je to jednostavno pretromo.

Akcija je ubitačna, sve okolo eksplozije, sve puno ljudi...

Imam do sad čak 5 killova Cool

O smrtima bolje da ne govorim

Ne znam u kolko fps se odvija ova igra ali čini mi se da ide u 60, jer sve ide "ko podmazano".

Nisam primjetil nikakve errore, učitavanja su jako brza, jedino me živcira kaj je stalno jedna te ista mapa!

Nije valjda da je samo ta u Kabulu?

U ovoj zadnjoj partiji bilo mi je čudno kak ja pucam u tipa i njemu niš, a on mene ubije odprve!?

To je valjda zbog onih levela.

Evo uslikal sam par skrinsa - slikano je fotoaparatom pa ne zamjerite ak je neka slika malo mutna, uživo to dosta bolje izgleda

da u pravu si sa svime što si napisao, ali nije to jedina mapa ima još jedna, Helmand Valley se zove, ali to je to. Ona je malo veća ali i zajebanija po meni.

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

da u pravu si sa svime što si napisao, ali nije to jedina mapa ima još jedna, Helmand Valley se zove, ali to je to. Ona je malo veća ali i zajebanija po meni.

Meni je baš obratno, ovaj team deathmatch mi je zbunjen jer ne kužim sistem spawnanja, stalno su svi protivnici oko tebe, gdje god se sakrijem samo iz drugog kuta doleti metak i skine me. Dok u rushu(ili kako se već mod zove) točno znam di se spawnam i mapa je više, da kažem, linearnija. Ameri na jednoj strani, talibanci na drugoj i rijetko kad će ti netko sa leđa doči ili sa boka(obično sam ja taj koji ide na bokBelji se) uglavnom, slična stvar kao i u BC2, nađeš rutu koja je najsigurnija gdje te samo iz određenih mjesta mogu skinuti i ti odmah provjeravaš te lokacije i eliminiraš protivnike ako ih nađeš. Jučer sa spec ops klasom sa amerima nabio jedno 35 killova i samo 2 deatha takvim principom. I taman kad me lik treći put ubije partija završi i ne regstrira killCool

Stoja
15 godina
protjeran
Stoja kaže...
Kora kaže...

Meni je baš obratno, ovaj team deathmatch mi je zbunjen jer ne kužim sistem spawnanja, stalno su svi protivnici oko tebe, gdje god se sakrijem samo iz drugog kuta doleti metak i skine me. Dok u rushu(ili kako se već mod zove) točno znam di se spawnam i mapa je više, da kažem, linearnija. Ameri na jednoj strani, talibanci na drugoj i rijetko kad će ti netko sa leđa doči ili sa boka(obično sam ja taj koji ide na bokBelji se) uglavnom, slična stvar kao i u BC2, nađeš rutu koja je najsigurnija gdje te samo iz određenih mjesta mogu skinuti i ti odmah provjeravaš te lokacije i eliminiraš protivnike ako ih nađeš. Jučer sa spec ops klasom sa amerima nabio jedno 35 killova i samo 2 deatha takvim principom. I taman kad me lik treći put ubije partija završi i ne regstrira killCool

Hahaha kom ti lažeš! Da bi preživio toliko killova u ovakvoj igri sa samo 2 deatha moraš biti onaj koji je tu igru napravio ili barem totalni i apsolutni ovisnik o igri......

Dinamo živi vječno
16 godina
Medal of Honor (2010)

Ajd nek mi netko pojasni postupak za dobivanje keya za betu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Medal of Honor (2010)

Da prokomentiram još malo Mission mod, tam je ipak druga mapa; Helmand Valley
Ta je poprilično veća od Kabula ali ide nekim svojim point to point tokom, pomalo sliči BF-u.
Meni osobno se više sviđa jer ima još više akcije i jer je, po meni, lakše i poginuti, kao i ubiti.
Oni mortari, bombardiranje i tenkovi dosta su velik izazov, a kad se igra protiv Amera onda je još gore - jako ih je teško vidjeti; osobno puno lakše uoćavam talibane.
S grafičke strane Valley je dosta ljepši, a tome naravno pridonosi teška mašinerija koja stvara puno efekata, kao i dosta drveća i onaj potok ili rijeka, koju kad pogode, evo ljepote Cool
Jedino je na toj mapi zeznuto spawnanje, ponekad umrem kraj 5 neprijatelja i onda me spawna 10m od njih - zna se kaj se opet dogodi...
Problema s framerateom nema, do sad me nije ni jednom izbacilo iz sessiona i nema apsolutno nikakvog laga.

Eto, još malo dojmova s druge mape, koja ipak postoji - ja sam prije igral samo TDM, a tam je izgleda samo Kabul

I jedan skrin

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

ovakve lijene ret**** koji sve oce zdravo za gotovo najvise mrzim. IMAS PRSTE pa koliko god ti je trebalo da ovdje upitas mogao si vec nac na google...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 19:53 (The_Punisher4R).
15 godina
protjeran
The_Punisher4R kaže...
Promatrač kaže...

ovakve lijene ret**** koji sve oce zdravo za gotovo najvise mrzim. IMAS PRSTE pa koliko god ti je trebalo da ovdje upitas mogao si vec nac na google...

LOL, čini mi se da ti uopće neznaš šta znači fraza "zdravo za gotovo", al neda mi se sad objašnjavat i naveliko tu pisat

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Znam upravo, oce da drugi traze za njega jer mu je mrsko upisat na google i malo potrazit kako dobit beta key.

0 1 hvala 0
16 godina

Ako nisi znao forumi i služe za razmjenu informacija.

Nadalje tu si par tjedana i već trolaš, ako nećeš ili neznaš pomoć nekom onda ne trolaj po forumu.

I malo više kulture u ophođenju ti ne bi falilo.

A sad opet kak se dobija beta key.

16 godina
moderator
Promatrač kaže...

Nadalje tu si par tjedana i već trolaš, ako nećeš ili neznaš pomoć nekom onda ne trolaj po forumu.

Ovdje,ovdje,ovdje

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ne trolam jednostavno se cudim... koliko su takvi kao ti lijeni...

0 1 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
Promatrač kaže...

Ovdje,ovdje,ovdje

Tnx pirat na linkovima,ali to sam znao .

Mislio sam na onu foru ak posjeduješ neku od igara od EA ili više njih   da se more dobit key.

16 godina
Promatrač kaže...

Mislio sam na onu foru ak posjeduješ neku od igara od EA ili više njih   da se more dobit key.

To je točno, ako imaš BC2 možeš dobiti key samo ako preordaš medal of honor, drukčije ne ide(što se tog načina tiće)

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
Promatrač kaže...

To je točno, ako imaš BC2 možeš dobiti key samo ako preordaš medal of honor, drukčije ne ide(što se tog načina tiće)

Ma to me zanimalo , to mi nije bilo jasno  Namigiva

16 godina
Medal of Honor (2010)

Hmm ja sam dobio pristup MoH Beti preko Steama iako nisam preorderao, ali može biti pošto imam Bad Company 2 da sam zato dobio.

A inače nisam baš nešto previše oduševljen igrom za sada, nije loše za malo ubiti vrijeme. Jedino me ubija u pojam konstantno crashanje u Windowse kada skupim 4 kill streaka, i to samo ako igram kao taliban i s assault klasom, uglavnom onaj prvi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Hmm ja sam dobio pristup MoH Beti preko Steama iako nisam preorderao, ali može biti pošto imam Bad Company 2 da sam zato dobio.

A inače nisam baš nešto previše oduševljen igrom za sada, nije loše za malo ubiti vrijeme. Jedino me ubija u pojam konstantno crashanje u Windowse kada skupim 4 kill streaka, i to samo ako igram kao taliban i s assault klasom, uglavnom onaj prvi.

Ja neznam za vas, ali meni se nije niti jedanput crashalo na desktop. iako sam imao killstrike od 8.

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
16 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)
Pazi ti lika, ja igram jučer i dođe neki lik na mapu skill mu nekih 30 mislim i odjednom on na kraju runde imo 56:6 skor, hahha već su aimbotovi u akciji
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nakon razočarenja sa PC inačicom, danas šamaram na xboxu.

Nadam se da će se ponovit scenarij kao sa MW2 koji mi je bio duplo zabavniji na xboxu.

Vidit ćemo. Javim impresije kasnije.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice