Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Max Payne 3

mislim se nabavit igru... trebam jedan objektivan mini review da vidim jel se isplati nabavit....

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Igra mi zapne na loading screenu, pa molio bih ako netko zna riješenje da mi na PM kaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

kojem loading screenu? onom kad tek ulazis u igru? imas krivi jogurt

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mislim se nabavit igru... trebam jedan objektivan mini review da vidim jel se isplati nabavit....

A da skineš pirata, isprobaš i ukucaš CD key ako ti se svidi, najsigurnije.

Inače, Yahtzeejeva reca.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 0:34 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Čitaj par strana unazad, neko je već napisao. Men' se čini Kihoty, nisam siguran :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Igra je odlična. Odlična! U početku sam mislio da je neću niti odigrati do kraja pošto mi se priča nije svidjela, ali što dalje idem sve je bolje, bolje i bolje. Napeta je, glazbena podloga je sasvim ok, grafika je vrlo dobra i puna, puna je akcije..Siguran sam da ću je još koji put prelaziti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

neznam jesam ja lud ali igru sam preso sad vec 5. put, pocelo mi je onda bsod-at pc pa sam ju deinstaliro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...
Obi Wan kaže...

Inače, Yahtzeejeva reca.

ma 26 giga mi se ne da skidat đabe.

a sto se tice yahtzeeja to sam vec pogleda tu sridu kad je izasa review...

prijatelj mi je uzeo igru, teski max payne uzivljenik i posra je igru vrhunski. npr kaze on da je igra previse skriptirana, cover based gameplay je sranje jer se nemos adekvatno primistat izmedu zaklona. ne mos priskakat cutsceenes. igra je vise film, nego igra.

pa sad ne znam jel ima tu ista istine ili ne...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Igra mi zapne na loading screenu, pa molio bih ako netko zna riješenje da mi na PM kaže.

Rješen problem :)

16 godina
Obi Wan kaže...
thuglife kaže...
Obi Wan kaže...

Inače, Yahtzeejeva reca.

prijatelj mi je uzeo igru, teski max payne uzivljenik i posra je igru vrhunski. npr kaze on da je igra previse skriptirana, cover based gameplay je sranje jer se nemos adekvatno primistat izmedu zaklona. ne mos priskakat cutsceenes. igra je vise film, nego igra.

previse skriptirana? aha a max payne inace nije totalno skriptirana igra? ovo za cover je istina, ali to je nebitno. nemozes preskakat cutscene jer je to zapravo i loading, tad se ucitava novi level, jel vam nije cudno sto nema loadinga nigdje? to su cutscene, one u igri vecinom mozes prekocit a mozes i ove vec pred kraj.

15 godina

Kad se igra loada mozes preskociti cut scene!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Nije džabe, ako ti se svidi i kupiš orginal samo ukucaš CD kod, ako ne, brišeš, bolje faliti sa 26 giga nego sa 250-300kn.

CroVandal kaže...

Kad se igra loada mozes preskociti cut scene!

Tek kad se izloada, toad će izbacivati "game still loading" poruku.

16 godina
Obi Wan kaže...
thuglife kaže...
Obi Wan kaže...

Inače, Yahtzeejeva reca.

Pobogu, Max Payne 3 je tu kako bi se pratila prica, kako bi vidio nastavak jedinice i dvojke, a ti bi preskakao cutscene? :S.... istina je, igra se loada i ne mozes prekinuti, lodanje je gotovo bas tamo negdje kada je cutscene pri kraju tako da nista neces dobiti. Koja igra to nije skriptirana? pa svaka je djelomicno, za cover je tocno, ne mozes isto raditi kao sto si mogao u GTA IV.

Dobro je jedan rekao tu na forumu, prave fanove 1. i 2. dijela ova igra bas i nece ocarati svojom pricom/radnjom, atmosferom, humorom...... igra im bas i nece ostati duboko urezana u sjecanje i biti ce pomalo razocarani (ne ukljucujuci tehnicku stranu igre, ipak se radi o razmaku od 10god tako da je to bilo za ocekviati). Dakle.... akcija, grafika, fizika, AI na tezim postavkama i MP su po mojem misljenu vrhunac ovakvog tipa igara. Igra nije losa, al u nekim stvarima se ne moze porediti sa starim Maxom, a te stvari su mi bitnije jer ipak se radi o Maxu, ne? tako da, prve dvije igre su po meni bolje igre.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Sad si mi probudio staro sjećanje u jedinici, kad prolaziš one levele u hostelu, znam da sam uvijek palio one električne krevete i smijo se :)

Samo Vinkulja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Laser Sight je najveća kanta glede dodataka za puške općenito, bezobrazno loše.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

neznam jesam ja lud ali igru sam preso sad vec 5. put, pocelo mi je onda bsod-at pc pa sam ju deinstaliro.

el si imao jogurt verziju black box ili full original ili jogurt verziju sa originalnim cd keyem?

jer isti problem sam imo, sve dok nisam reinstall windowse.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Odustajem od multiplayer-a dok R* ne rjesi problem cheater-a. Sada ih je starno previse, u svakoj partiji barem 2-3.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Igram od danas Maxa 3, i igra mi je odlična. Nije mi bolja od dvojke, al nije ni puno lošija. Samo me užasno smeta ono neznam ni kak da to nazovem, kad prilikom animacija se slika yebe. Nije čista već se muti. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 23:36 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Namjerno ubačeni efekti, da bi se približila slika Maxove psihe.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Max Payne 3

stvarno ne kuzim zakaj vam to smeta meni je to predobro 

bas mi vrhunski izgleda i jako pase igri 

http://x264blog.org/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
dex3108 kaže...

Odustajem od multiplayer-a dok R* ne rjesi problem cheater-a. Sada ih je starno previse, u svakoj partiji barem 2-3.

Za cheatere spremaju nesto uskoro, tako su danas nesto cavrljali po forumu.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Moram pohvalit samog Maxa kao lika, savršeno je dokazano njegovo psihičko stanje. Joj kad se sjetim kad je u jedinici bio pun života kad se vraćao kući s posla i onda ga je dočekala mrtva žena i kćer i to ga je uništilo. Privikavam se na animacije i ono sa slikom, kako kolega thuglife kaže to dočarava Maxovu psihu. 

Jako sam zadovoljan igrom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 23:18 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je to baš jedan od stvari koje je podbacila u odnosu na prijašnje igre. Lik mi u ovom nastavku više vuče na Rogera Murtaugha nego na Maxa Paynea.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
Max Payne 3

po meni je max ovdje totalno pogođen, atmosfera ne tolko ali max kao lik totalno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

po meni je max ovdje totalno pogođen, atmosfera ne tolko ali max kao lik totalno.

Baš to.

16 godina
Max Payne 3

Ako ima bilo kakve slicnosti kao stari Max, normalno da ce biti pogoden, ako ima sve sto i stari Max pogoden je totalno.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

BTW vsync (obicni) + tripe buffering aka velika vecina igara = konkurencija adaptive vsync-u jer ako FPS padne ispod 60, nece biti 30, vec ce moci biti i npr 56.... zapravo, ne sjecam se kada sam zadnji put vidio igru koja je imala pad s 60 na 30 zbog vsync-a tako da mi taj adaptive vsync bas i ne znaci puno.

meni je adaptive sync + triple buf + sve na max i igra stvarno fluidno ide.nisam primjetio neke probleme tako da sam za sad s adaptive syncom zadovoljan.bf3 takodjer isto i lijepo radi.nisam probao bez nego ovako i tako je ostalo jer nema problema

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Max je Max zbog onoga što mu je u glavi, ne lokacija na kojoj se nalazi, bila to podzemna u New Yorku ili jahta u Panami, njegova ličnost je ono što ga čini posebnim, da se bolje uklapa u setting iz prva dva, jest, ali to je sveskupa sekundarno u ovom serijalu, i neigra se Max zbog toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

I baš u njegovoj glavi je meni problem. Iz njegovih razmišljanja, stavova i postupaka više mi ostavlja dojam običnog starog detektivskog gunđala koje je postalo "too old for this sh*t". A ne čovjeka kojeg proganja smrt njegove obitelji, što je meni jedno od osnovnih obilježja Maxa Paynea.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice