Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.283.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Mafia 2

DLC ce biti vrlo veliki problem za decke iz skidrowa i ostatka ekipe -   Jer ce igra se patchati preko Steama, a za DLC ce trebati zadnji Patch.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
Weky kaže...

DLC ce biti vrlo veliki problem za decke iz skidrowa i ostatka ekipe -   Jer ce igra se patchati preko Steama, a za DLC ce trebati zadnji Patch.

oni su pro kakeri uspit ce oni to Osmijeh

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
Weky kaže...

Mislim da je već izašao neki DLC, na jednoj stranici za "jogurte" piše:

Mafia 2 – Made Man DLC -> contains 2 luxury cars and a smoking for Vito.

15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...
Weky kaže...

oni su pro kakeri uspit ce oni to  Osmijeh

Čisto čisto sumnjam - Preteško za malu stvar na kraju. Daleko teze nego sto sada Mafiju II rade.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
I Am Alive kaže...

Isuse Bože neeeee! Prešo sam ju! Nemam Free Roam... Oke.. Malo ću proć kroz igru...

Dakle mi smo čekali this shit 8, 8 freakin' godina da bi ja to prešo u sat i pol? Oni su, dakle, napravili 15 chaptera, recimo da je u svakom chapteru bilo 3 misije (što je i previše) je 45 misija. 8 godina su radili 45 misija. Grafika je čisto solidna, priča po meni odlična (->NEČITAJ SPOILER<- Jadno mi je što otmu Joea na kraju)

Znači, neznam šta da kažem. Bolje im je da trojku roknu krajem 2011, ili sredinom 2012. Očekivao sam puno više ali u redu je.

preuvelicavas stvari i svaki chapter ima jednu misiju

znaci 15 misija

samo 15 misija,to je stvarno jadnoMršti se,očekivao sam ipak malo više,nadam se da su te misije barem zanimljive i imaju dobar replay value

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Eh, eto sad kad procitah ovih zadnjih nekoliko komentara, polako mi je jasno zasto su oni neki recenzenti davali nesto nize ocjene. Ispocetka se nismo mogli nacudit, otkud tako niska ocjena, ovo, ono, na kraju ipak sve to dolazi na svoje.

Ali ovo s kratkocom me stvarno razocaralo, mislim, ja jos ovo ne igram, ali citam, 15 misija, mozda malo jace, to je stvarno premalo.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Hehe:

'Nice job Valve on updating CEG, but as you can see that didn't help much. Good luck in wasting more money for the next update '

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&amp;amp;amp;feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jackal kaže...
TopForumaš kaže...
I Am Alive kaže...

Isuse Bože neeeee! Prešo sam ju! Nemam Free Roam... Oke.. Malo ću proć kroz igru...

Dakle mi smo čekali this shit 8, 8 freakin' godina da bi ja to prešo u sat i pol? Oni su, dakle, napravili 15 chaptera, recimo da je u svakom chapteru bilo 3 misije (što je i previše) je 45 misija. 8 godina su radili 45 misija. Grafika je čisto solidna, priča po meni odlična (->NEČITAJ SPOILER<- Jadno mi je što otmu Joea na kraju)

Znači, neznam šta da kažem. Bolje im je da trojku roknu krajem 2011, ili sredinom 2012. Očekivao sam puno više ali u redu je.

znaci 15 misija

samo 15 misija,to je stvarno jadnoMršti se,očekivao sam ipak malo više,nadam se da su te misije barem zanimljive i imaju dobar replay value

15 poglavlja, a ne misija, svako ima po 3-4 misije... znači oko 45 misija. Koliko sam ovdje pročitao, mafija će ti otprilike potrajati 12-13 sati..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 22:37 (kero).
15 godina
protjeran

kako mislis 12-13 sati? jedino ako igras jedan chapter sat vremena.. -.-

oke znaci glete sta sam NAŠO!

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 22:47 (I Am Alive).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

vidim neki presli igru pa moze  meni link da je skinem...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jedino me razočaralo to što nemoš slobodno se vozikat gradom..a šta je ovo šta rade?...ovaj DLR...tak nekak...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kero kaže...
Jackal kaže...
TopForumaš kaže...
I Am Alive kaže...

znaci 15 misija

15 poglavlja, a ne misija, svako ima po 3-4 misije... znači oko 45 misija. Koliko sam ovdje pročitao, mafija će ti otprilike potrajati 12-13 sati..

svako poglavlje ima jednu misiju o cemu ti pricas?

napravis misiju ides u krevet i pocinje drugo poglavlje

16 godina
Mafia 2

Moze mi neko pojasnit ? 

Kaj mogu ne prelazit misije i vozit se s autom po gradu tu i tam nekok koknut i slicno 

Sad sam se sjetil Kum 1.  pre jaka igra ono reketarenje u bircevima, rat obitelji i sl.   Kum 2 FAIL

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

neznam na kojem si ti chapteru ali zavrsis misiju, dodjes kuc i taman da ces lec telefon zvoni.. i ajmo.. i napravis misiju u odvedes ovog kod doktora i onda tek ides kuc

i eto

ovo nije stvarno, samo sam dao primjer, da nemislite da sam spoilo.

znači evo jošnešta

They better crack this shit up!

15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Jedino me razočaralo to što nemoš slobodno se vozikat gradom..a šta je ovo šta rade?...ovaj DLR...tak nekak...

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
TopForumaš kaže...

neznam na kojem si ti chapteru ali zavrsis misiju, dodjes kuc i taman da ces lec telefon zvoni.. i ajmo.. i napravis misiju u odvedes ovog kod doktora i onda tek ides kuc

i eto

ovo nije stvarno, samo sam dao primjer, da nemislite da sam spoilo.

znači evo jošnešta

They better crack this shit up!

ne kuzim stvarno...

uvijek je jedna misija (koja je dosta duga i sastoji se od vise dijelova ofc)i nakon nje zavrsava chapter

1 chapter-1 misija

tako je uvijek doso sam do 9 chaptera mozda je kasnije drukcije neznam...

16 godina
Mafia 2

Znači da bi jedna misija morala trajati oko 1 sat?

Jeli to istina?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Znači da bi jedna misija morala trajati oko 1 sat?

Jeli to istina?

Ma gluposti...

15 godina
neaktivan
Mafia 2

ma igra uopce nije duga u tome je stvar

btw primio sam hrpu pp-ova u vezi jogurta

odite na partis i tamo cete naci verziju poznate mljecne grupe i to je sve sto trebate zar je to tako tesko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

ma igra uopce nije duga u tome je stvar

btw primio sam hrpu pp-ova u vezi jogurta

odite na partis i tamo cete naci verziju poznate mljecne grupe i to je sve sto trebate zar je to tako tesko?

ja sam si kopiro ne i sad sam dobio vec 5-6 das mi link sam ctrl+v NE!

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Pa dobro..oće bit neki patch za slobodnu vožnju gradom?...://

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

najaci su mi ljeni pirati

dobiju sve servirano i jos su tolko ljeni da nemogu naci sami ono sto traze putem googla u roku od 1 minute

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Sta ja sad trebam skinut da igram normalno Mafiu II, molim vas, izgubio sam se xD (odgovori na PM)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

evo ja sam vec dosao do 4 chaptera, necu spoilat, nego samo jedno kada se instalira preko phoenixa, pise da ima jedno 5-6 dlc-ova

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Eh, eto sad kad procitah ovih zadnjih nekoliko komentara, polako mi je jasno zasto su oni neki recenzenti davali nesto nize ocjene. Ispocetka se nismo mogli nacudit, otkud tako niska ocjena, ovo, ono, na kraju ipak sve to dolazi na svoje.

Ali ovo s kratkocom me stvarno razocaralo, mislim, ja jos ovo ne igram, ali citam, 15 misija, mozda malo jace, to je stvarno premalo.

Gle neznači da je igra kratka kad ekipa tu igra 24h bez prestanka pa ja prođemu pol dana cijeli gta4 onda možemo reči da je kratak, a sporedne misije su ionako shit koji neigram tak da neznam zakaj bi igra bila kratka.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
15 godina
protjeran
Čekaj samo malo!
Mi ovdje pričamo o 8 freakin' godina!
I o pišljivih 45 misija halo!

@mind
ja neznam bas nevidim nist :/
16 godina
neaktivan
Mafia 2

evo da ne otvaram novu temu.....

dal bi ja mogo igrat mafiu 2 s ovom konfiguracijom....

P.S. vidi konfiguraciju pod "moj PC"

neznam šta da napišem

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
car kaže...

evo da ne otvaram novu temu.....

dal bi ja mogo igrat mafiu 2 s ovom konfiguracijom....

P.S. vidi konfiguraciju pod "moj PC"

mogo bi

16 godina
moderator
Mafia 2

Bolje 15h pa da priča izgleda kak spada,a ne da su nasr*li 50h igre i da na kraju neznaš tko tu koga..

Ma igra je odlična,samo nikako da dođe onaj pravi "jogurt"....

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 0:12 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...

Bolje 15h pa da priča izgleda kak spada,a ne da su nasr*li 50h igre i da na kraju neznaš tko tu koga..

Ma igra je odlična,samo nikako da doče onaj pravi "jogurt"....

ali ovo nema ni 15h!

ja sam ju prešo na medium u sat ipo vremena

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice