eeee mogu dobit link gdje skinuti Mafia 2
da
ulogiraj se u steam klinki na mafia 2 i klikni download demo
da
da
aa TheGodfather 2 kakva je to igrica
da
nije ni priblizno mafiji
da
nije ni priblizno mafiji
pa svetogrđe je usporedivati mafiju sa onim grafickim ispljuvkom od godfathera 2
nebo i zemlja covjece
Ma kako si uspio 'dočekati' noć? Hakirani demo?
Ma kako si uspio 'dočekati' noć? Hakirani demo?
Ispričavam se na dvostrukom postu..Kako da ga maknem?
Može mi netko reći kako napisati tekst ispod slike?...imam onaj program fraps...:)
Može mi netko reći kako napisati tekst ispod slike?...imam onaj program fraps...:)
to imaš na forumu kad uploadaš sliku,ima prostor ispod slike gdje upisuješ tekst
to imaš na forumu kad uploadaš sliku,ima prostor ispod slike gdje upisuješ tekst
Na kojem forumu?...
Na kojem forumu?...
Najvjerojatnije na BUG-ovom...
Evo način da se dobije noć i kiša. Isprobam pa javim jel radi sve kak treba.
EDIT: Radi bez problema. Dokaz dolje Grad je prekrasan po noći. Čak su napravili ona mala svjetla koja osvjetljavaju tablice :)
EDIT 2: Preporučam svima koji ovo budu isprobavali da odma krenu preko mosta. Kolona farova koji idu prema tebi, ulična rasvjeta, svjetla grada u pozadini... Odlično izgleda, jedva čekam full.
evo,citirao sam h51ph gdje pojašnjava kako dobiti noć,a kako kišu.
Kako ste namjestili upravljanje vozilom - normal ili simulation?
Što vam je bolje?
Što vam je bolje?
normal
izgleda mi realnije,na simulation se auto svako malo izvrče,ko da vozim po ledu a ne po asfaltu
Što vam je bolje?
normal
izgleda mi realnije,na simulation se auto svako malo izvrče,ko da vozim po ledu a ne po asfaltu
Zapravo je to jako realno za americke aute i za doba iz kojeg su... Opce poznata je stvar da americki auti imaju katastrofalno drzanje, a konja naravno imaju na pretek... Ukljuci tempomat pa ces vidjet kako auto lijepo starta i koci... lik sa tempomatom ne pritisce papucicu ko luđak... Ja vozim na simulation, bas je dobro.
Evo način da se dobije noć i kiša. Isprobam pa javim jel radi sve kak treba.
EDIT: Radi bez problema. Dokaz dolje Grad je prekrasan po noći. Čak su napravili ona mala svjetla koja osvjetljavaju tablice :)
EDIT 2: Preporučam svima koji ovo budu isprobavali da odma krenu preko mosta. Kolona farova koji idu prema tebi, ulična rasvjeta, svjetla grada u pozadini... Odlično izgleda, jedva čekam full.
evo,citirao sam h51ph gdje pojašnjava kako dobiti noć,a kako kišu.
Ja sam sve učinio po upustvima, ali kad pokušavam otvoriti m2con.exe dođe mi upozorenje ''The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.'' Što sad?
ee oće li noć i kiša biti u full verziji ili će se i za nju morati skidati kiša i noć ????
nemaj straja bit ce u full verziji , samo bi volia da se dan - noć minja kao i u GTA 4
ee oće li noć i kiša biti u full verziji ili će se i za nju morati skidati kiša i noć ????
Ma naravno da će bit.. smao se neće izmjenjivati kao u GTA...
Ma naravno da će bit.. samo se neće izmjenjivati kao u GTA...
ispričavam se na duplom postu... slučajno...
ma odakle ti to znaš? Da ti brat možda ne radi u 2K?
pa kako se neće izmjenivati ??? :S neće valjda kao u real life :SS jebt ne mogu ja igrati 12h igru :S
daj ti meni jidihote prestani davati TD, skiini mi se, pijavico jedna!
evo nesto zanimljivo . 20.08. ( u petak ) ce te moc pogledat uru vrimena gameplay-a sa Denby Grace-om
ee oće li noć i kiša biti u full verziji ili će se i za nju morati skidati kiša i noć ???
pa kako se neće izmjenivati ??? :S neće valjda kao u real life :SS jebt ne mogu ja igrati 12h igru :S
Neće se izmjenjivati kao u GTA gdje dan traje 24 sekunde, nego će nakon stvarnih sat vremena ili možda malo više vidjeti promjenu.
Godišnja doba će se mijenjati vjerojatno kako radnja bude odmicala.
@obožavam_slagati_konfe
Izmjenjivat će se ovisno o misijama. Za jednu 'trebas' snijeg, za drugu kišu itd.
@Kora, pa što odmah napadaš onog čovjeka?
Jel te boli taj TD?