@Microman - igra ne podržava SLi, tako da zaboravi dobivanje performasni sa SLiem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja podrzava SLI.
Moja podrzava SLI.
?
sav SLInim dok igram igru i nikad nije fps pao.
sav SLInim dok igram igru i nikad nije fps pao.
Ne, igra ne podržava SLi. Tebi radi samo jedan GPU.
a LOL
Onda bude čovjek iskoristil jeddnu za grafiku,a drugu za fiziku.
Jesi li ikad čuo za gumb hvala?
mafia rules :D
Hoće li se ikako moći preko onog glitcha otključati cijeli grad a da ne bude mission failed.
Nestrpljiv sam i nemogu dočekati cijelu verziju igre.
Hoće li se ikako moći preko onog glitcha otključati cijeli grad a da ne bude mission failed.
Nestrpljiv sam i nemogu dočekati cijelu verziju igre.
ne
Iako ne volim previše igrat demo igara, natjerao sam se i skinuo Mafia 2 demo sa Steama.
Nisam požalio, igra mi se sviđa od prve do zadnje stvari, ništa ne bi mjenjao, sudeći po demu.
Odoh sad skinut onaj neki patch da nerma limita vremenskig, pa se odo zayebavat po gradu.
Moje mišljenje: Najbolja igra u zadnjih 5 godina (ako ispuni visoke standarde koje je demo nametnuo)
Jel zna neko kako se davi u mafiji 2? Ja sam slučajno zadavio jednog policajca, al sad više ne mogu.
dali mi netko moze reci kako radi igra na HD 4670?
Negdje sam pročitao da je prva ocjena igre bila 8/10.
Ja mislim da je čak bila 7/10.
Najveća zamjerka im je bila linearnost igre
edit: pogreška, bila je 80%, recenzent je bio PC Zone
Ja mislim da je čak bila 7/10.
Najveća zamjerka im je bila linearnost igre
edit: pogreška, bila je 80%, recenzent je bio PC Zone
Neznam koja igra danas nije linearna to je glupo uopće zamjerit al mene to ne smeta previše vjerovatno njih je zbog toga što je gta4 probio tu linearnost sa onim odlukama oko ubojstva i tak nekim sitnicama.
Mafia je jedna od rijetkih igara u koje se stvarno uživiš. Ono npr. hodaš po gradu i misliš da si mafijaš To mogu rijetke igre, a kod mene su to zasad Mafia 1 i Red Dead Redemption. Možda još koja, ali ove 2 su definitvno najbolje. GTA je nekako prazan, nema neku priču u koju se možeš uživjet, samo ubijanje, krađa auta, ubijanje. Tu ipak ima odlična podloga za priču, tako se uživite da to nije normalno. Evo sad sam se i ja uživio u pisanje posta
Ma Mafia 2 ti je GTA pedesetih godina 20og stoljeća. No ipak sam oduševljen, navodno će biti optimizirana do jaja.
istina, istina :)
i meni je ona jedna od rijetkih koja to uspijeva... za RDR neznam, nisam isprobao :(
ali malo me iritiraju nevidljivi zidovi, npr. što nemožeš stati u vodu. To me totalno ubije u pojam. No to su sitnice... u pravoj verziji se neće ni primjetit
jedan screen :D
Tommy je car,kad se samo sjetim prekrasnih trenutaka sa Mafiom 1,
aaa uspomene......
Uspio pokrenuti Mafiu na low, ok ide, definitivno ću ovo igrati već nekako, odličan demo, vožnja automobila je super, detalji u igri dobro uklopljeni...šta reći za savršenu priču, mogućnost zaklona i oružja, pljačkanje kojekakvih obrta , predobro, šteta samo što neću moći uživati u punim blagodatima ove igre
.
Moji benchmark rezultati sa starom ati 3450 grafikom :D
heheheh
tak sam ja imao kad je sve bilo full u video opcijama na HD rezi :(
to je znači taj napredak
kak je tek sa HD 5970 + GTX480 za fiziku npr.
Ima neko link na ovakve testove
I popravio sam fraps pa evo par screen shootova i od mene...
ma nebi trebala da bude zahtjevnija, btw. koju grafu imaš, vidim da ti je physix upalit