Ufffff ovo je močno. ovaj puta stvarno vrijedi imat Nvidijinu grafu za Physx
wooohooooo,rasturaj,imas li mozda frejmdropova?
Ufffff ovo je močno. ovaj puta stvarno vrijedi imat Nvidijinu grafu za Physx
wooohooooo,rasturaj,imas li mozda frejmdropova?
JoOoOooOoJ Jedvah cekam da se pojavi MAFIA II u trgovinama (Pogotovo da RAZOR obavi svoje ;D)
Neg sta voi objekto se rasturaju samo sa ovim NVIDIA CUDOM ILI MOZE I BEZ TOGA?
Fizika se vrti i bez Nvidije, ali treba jako močan procesor ( jedini koji je na službenim forumima imao kako tako framerate bio je i7 na 4,2 ghz ).
Fizika je jako zahtjevna, ali ako se napravi malo tweakova ide jako dobro na večini kartica.
Jedna jeftina 8800/9600 guraju PhysX na max, naravno plus neka GTS 250 ili više samo za grafiku.
Mala je odradila posao.
ocito je, vis da sad bljuje po podu
Što više gledam screen-ove i čitam dojmove sve sam 'zapaljeniji' za igru
Jedinica mi je u svoje vrijeme bila mrak, a vidim da će dvojka itekako opravdati nasljeđe i donjeti dosta novina i napredni grafički prikaz. Šteta što nema MPkomponente u planu za sada
Jel itko uspio ubaciti vlastite pjesme na radio postaju u igricu???
Pohvala cijeloj igri.
Pjesme su mi se najviše svidjele :).
to nije realisticno bez obzira sta ti mislio, kao sto ni return to castle wolfenstein nije imao ili kao sta danas Crysis nema realisticnu grafiku a ljudi tako trube
stvar samo izgleda bolje nego sto je danas prosjek, najbolje sto sam ja za sad vidio je
ali to je hvatano frame po frame i onda naknadno obradjeno jer hardwer ni izbliza nije dovoljno jak da vrti tako nesto realtimeBolje mi vrti Mafiu na medium nego GTA IV na low
Bolje mi vrti Mafiu na medium nego GTA IV na low
A grafika je na Mafii bolja nego na GTA IV.
Igra ima 10 put ljepsu grafiku od gta4 i 10put je bolje optimizirano, ja sa 4850 mogu na high osim AA i fizike...
htio sam pitati dal ce opet biti onaj salieri bar isto ko u jedinici i ona garaza sa autima gdje ucis pick lockati i onaj gore s puskama.
i zasto je brzinomjer do 140?to je premalo, treba vise
Igra ima 20 put ljepsu grafiku od gta4 i 10put je bolje optimizirano, ja sam 4850 mogu na high osim AA i fizike...
htio sam pitati dal ce opet biti onaj salieri bar isto ko u jedinici i ona garaza sa autima gdje ucis pick lockati i onaj gore s puskama.
i zasto je brzinomjer do 140?to je premalo, treba vise
140 milja
aaaa znaci ja to vozim na milje :=)
i dal je vama ekran crni kad ugasite igru, kad ugasim mafiu onda mi je brightness isto ko u igri, tj crno je dosta
i jos nesto. kakva je razlika izmedu onog driving mode dok stavis na simulation ili normal?
dok promjenim imperial ili metric uvijek je isto i pokazuje 140
dal kvaliteta zvuka utjece na performanse?
Nema neke razlike sa i bez Physx-a.
Neznam sta ste se tako napalili na taj Physx.
Inače odličan demo a nadam se da cijela igra bude još bolja.
Nema neke razlike sa i bez Physx-a.
Neznam sta ste se tako napalili na taj Physx.
Inače odličan demo a nadam se da cijela igra bude još bolja.
o moj burazeru trebaš samo zaigrat sa fiziksom to je pre pre pre jako,a kad sam ugasio physx odma sam iziso iz igre jer je stanje bez tog efekta
Ma daj nema uopce razlike.
Isprobano sa GTX 480 + GTX 460 za physx i ati 5870 bez tog i isto je.
Posudio sam GTX-eve od frenda posto je on isto nVidia fan ko i ti :)
Ima definitivno razlike, i to poprilično velike. Samo je zahtjevno ko sam vrag.
aaaa znaci ja to vozim na milje :=)
i dal je vama ekran crni kad ugasite igru, kad ugasim mafiu onda mi je brightness isto ko u igri, tj crno je dosta
i jos nesto. kakva je razlika izmedu onog driving mode dok stavis na simulation ili normal?
Upres CTRL + ALT + DEL pa cancel i vratit ce ti se.
Svi kazu da je bolje na simulation nego na normal, i meni je tako da stavi i ti :), realnije je.
To treće neznam.
razlike u fps kad fiziku vrti cpu :
i kad vrti gpu:link na članaki prevedno s češkoga na ingliš
EDIT: zaboravih da je cpu: pentium dual core E5200@ 4.0ghz, a grafa: gtx 275
EDIT 2: weky očekivao sam tvoj TD
Evo našao jedan ljepi skok preko mosta.
tko ovo ne proba, mucko jaje
Nije moguće tak mala razlika jer je puno veča. Kad sam vrtio na cpu imao sam cca 10 frejmova na svom procu, a na grafi sam imao oko 25 frejmova prosjek sa Pshyx-om na medium. Kad sam isključio simulaciju odjeće svih ljudi u okolici i ostavio samo Vitovu i sve ostale Pshyx efekte imam cca 38 frejmova prosjek, a jako puno efekata mi je ostalo.
Nije moguće tak mala razlika jer je puno veča. Kad sam vrtio na cpu imao sam cca 10 frejmova na svom procu, a na grafi sam imao oko 25 frejmova prosjek sa Pshyx-om na medium. Kad sam isključio simulaciju odjeće svih ljudi u okolici i ostavio samo Vitovu i sve ostale Pshyx efekte imam cca 38 frejmova prosjek, a jako puno efekata mi je ostalo.
To je fake test.
Jos slika.
kako na trećoj slici imas 12:29?
Jos slika.
kako na trećoj slici imas 12:29?
BUG, kad imas time patch i crknes par puta.