WTF? Samo 27FPS-a avg i to sa HD4850/70 i i5 procesorom. Hebote Zahtijevno, jako zahtijevno.
Vidiš da je min fps 6 a max 125. Par novijih verzija drivera će popraviti stvar.
WTF? Samo 27FPS-a avg i to sa HD4850/70 i i5 procesorom. Hebote Zahtijevno, jako zahtijevno.
Vidiš da je min fps 6 a max 125. Par novijih verzija drivera će popraviti stvar.
Ja sve na high jedino aa off igra prosjek 35 fpsa s tiem da n iejdnom nije zaštekala.
Ali grafika i nije ono što sam očekivao.
Evo jedan detalj koji još nigdje do sad nisam zapazio, prvi puta ovdje:
Kad okreteš kotače u neku stranu i izađeš iz auta oni inače odu u početni položaj, al ovdje ostaju kako si ih ti ostavio. Taj detalj sam posebno primjetio pa sam ga zapamtio
Jel može ko reć koliko je ovo sati kod nas? Piše na Mafijinoj stranici da bi tad trebao izać demo za PS3
PS3 North America: August 10, 4 - 6 PM PT / August 11, 12 AM – 2 AM GMT
Demo se skida, vidit ćemo kakva je.
ja nesmijem dugo igrat jel mi se komp brzo zagrije po ovakvim vrucinama..a moram ga još sutra voditi u hg spot..na ciscenje..tako da...neccu mafiu II sutra cijeli dan vidjeti
Ja sam naišao na prvi bug nije ništa posebno no sa autom sam prošao kroz drvenu ogradu i nije se uništila.
pa kakvi su ovo requirementsi??? 512 mb graficke kartice je minimum a 1gb je preporuceno??? Ma ne da nije cudno, nego mi izgleda kao da ce ova optimizacija bit gora od one iz Arme 2.
Neda mi se skidat demo nego se čeka full verzija i nadam se da će mi se vrtit na high na rezi 1920x1200
pa kakvi su ovo requirementsi??? 512 mb graficke kartice je minimum a 1gb je preporuceno??? Ma ne da nije cudno, nego mi izgleda kao da ce ova optimizacija bit gora od one iz Arme 2.
Obje igre su izvrsno optmizirane.
Djeco morate shvatiti, da za igranje igara je potreban dobar komp i za igranje nije Celeron 300Mhz. Preporučena Konfa Mafije 2 je smješno malo zahtjevna.
pa reci nam konfu svog kompa???
haha..evo naišo na jako zanimljiv detalj..vozim auteka ..a ono iz auspuha ružičasti dim..hahah
To je od štop svijetla Dakle svijetlo osvijetli dim, zato je crven. I ja sam mislio da je bug, ali nije.
intel core 2 duo 2.0 GHz, 2 gb RAM DDR2 1,066MHz i imam neku nVidiu od 128 mb. Mozda cu brzo nadogradit na nesto jace.
a da prije njega ti popuniš "moj pc"
intel core 2 duo 2.0 GHz, 2 gb RAM DDR2 1,066MHz i imam neku nVidiu od 128 mb. Mozda u brzo nadogradit na nesto
graficku si pod hitno mjenjaj jel mafiu II nees moc igrat..niti na minimalne zahtjeve...
a da prije njega ti popuniš "moj pc"
jesam.
intel core 2 duo 2.0 GHz, 2 gb RAM DDR2 1,066MHz i imam neku nVidiu od 128 mb. Mozda u brzo nadogradit na nesto
graficku si pod hitno mjenjaj jel mafiu II nees moc igrat..niti na minimalne zahtjeve...
a koju bi mi preporucio a da nije skupa?
Evo i mojih benchmarkovih ;)
nešto mi tu smrdi, uključen ti je v-snyc (preptostavimo da imaš 60hz monitor to bi trebao max frame rate biti 60fps) a tebi je max 125?
Imam ovaj monitor LG Flatron W2343T Full HD 23" ,black,wide screen, LCD,DVI no mene zanima zasto je čudno sto imam 125 a ne 60 kao sto si rekao?
Sta mi se desilo:
Sreo sam lika koji prodaje hot dog, i galami on "hot dogs, hot dogs" i ja ga gurnem da se potucem s njim, a blizu je bio jedan policajac koji je vidio da on mene udara. I kada je ovaj vidio da je policajac krenuo prema njemu on se brzo vratio na svoje prodajno mjesto i nastavio "hot dogs, hot dogs", nije obracao paznju na policajca. I zatim se odjednom stvorio drugi prodavac a ovaj prvi samo odsetao.
Sta mi se desilo:
Sreo sam lika koji prodaje hot dog, i galami on "hot dogs, hot dogs" i ja ga gurnem da se potucem s njim, a blizu je bio jedan policajac koji je vidio da on mene udara. I kada je ovaj vidio da je policajac krenuo prema njemu on se brzo vratio na svoje prodajno mjesto i nastavio "hot dogs, hot dogs", nije obracao paznju na policajca.
i meni se to dogodilo s onim frikom koji lašti cipele.haha..
I da ako pregazim nekoga i izađem iz auta nenaoružan i čekam policiju bilo bi logično da ih i u toj situaciji možeš podmitit, ali ne oni dođu i odmah paljbu po tebi.
I da ako pregazim nekoga i izađem iz auta nenaoružan i čekam policiju bilo bi logično da ih i u toj situaciji možeš podmitit, ali ne oni dođu i odmah paljbu po tebi.
e da a kako podmititi kad te ulove pa onda ruke na glavu..i šta treba stisnut za podmitit ih??
e da a kako podmititi kad te ulove pa onda ruke na glavu..i šta treba stisnut za podmitit ih??
Sa strelicama biraš da li ćeš platit ili se oduprijet. Dakle gore-dolje i enter
Sa strelicama biraš da li ćeš platit ili se oduprijet. Dakle gore-dolje i enter
ako stisnem enter onda sam se oduprijeo i onda moram pocet bjezat jel mi je upaljene 2 zjezdice
Di skinut igricu?...
Di skinut igricu?...
po 77. put, sa Steama.
Di skinut igricu?...
Steam.
Ja gledam ne steamu i ima samo za kupit...:S...
Ja gledam ne steamu i ima samo za kupit...:S...
To ti je puna verzija. A ovo o čemu se trenutno priča je demo i njega možeš downloadati besplatno.