Lonely Killer

poruka: 367
|
čitano: 44.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Lonely Killer
Tomislav95 kaže...
Za papire neznam, a bi li prešao level da nisam skupio sve iteme?

Pošto papiri malo više užive igrača u priču :) Da, prešao bi, ne želim da silim igrače da traže ako neće. To će pronaći samo iskreni fanovi xD

Life is Hard :) Hard Life : Strange Power
16 godina
neaktivan
Ne mogu editirat, sorryte na duplom postu.
Što se tiče bugova, nisam našao nikakve velike. Kolko se sjećam, naišao sam na neki invisible wall na jednom mjestu pa sam morao skočiti, ali mi se samo jedanput to dogodilo. Jedino što mi smeta je mračina i to što sve stane dok lik priča, kad se ispisuje tekst koji govori. Neznam šta drugi misle, meni to sjeckanje malo smeta.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Aha, možda nisam dovoljno dobro tražio :)
Našao sam samo onaj nacrt kolko se sjećam. Iteme mjenjam scrollanjem, nema inventoryja?
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Ne mogu editirat, sorryte na duplom postu.
Što se tiče bugova, nisam našao nikakve velike. Kolko se sjećam, naišao sam na neki invisible wall na jednom mjestu pa sam morao skočiti, ali mi se samo jedanput to dogodilo. Jedino što mi smeta je mračina i to što sve stane dok lik priča, kad se ispisuje tekst koji govori. Neznam šta drugi misle, meni to sjeckanje malo smeta.

Nema problema :)
Bitno je da nema prevelikih bugova jer radim u poprilično nestabilnom programu. Mračinu sam i htio postaviti, ali ako bude previše negativnih komentara na to onda ću malo pojačati. Što se tiče toga da sve stane kad like priča mislim da je tako i bolje, jer bi moglo doći do pometnja ako se ne završi tekst u jednoj zoni, a mi već uđemo u drugu zonu sa novim tekstom.  

Tomislav95 kaže...
Aha, možda nisam dovoljno dobro tražio :)
Našao sam samo onaj nacrt kolko se sjećam. Iteme mjenjam scrollanjem, nema inventoryja?

Očito nisi zapazio to ranije što smo govorili. Ti su itemi na ono foru sa achivement systemom, oni su sakriveni i razbacani po mapi. U full igri, onaj igrač koji sakupi sve iteme na sve jednoj mapi će imati kao neku nagradu ili nešto tako :)

16 godina
neaktivan
Očito je, nisam dovoljno detaljno tražio :P
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Nove slike stižu, a ja završavam nove levele, sve ide po planu i stvarno nisam nikad više ideja imao oko ove igre. Mislim da će na kraju biti jedno sjajno djelo :D

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Malo sam rovio i pronašao nešto kao ovaj datapad. Sviđa vam se ili da mijenjam ? :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 14:56 (CoLdPlay).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Me like! :)

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Malo sam rovio i pronašao nešto kao ovaj datapad. Sviđa vam se ili da mijenjam ? :D

Odlično je, samo da je još malo veća rezolucija teksutra :)

BTW tek sam sad skinuo igru, nisam mogao ranije zbog nekih problema sa HDD-om {#}

Uploadati ću je kasnije :)

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
16 godina
neaktivan
Me gusta
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Me like! :)

Good to hear that :D

Unix kaže...
CoLdPlay kaže...

Odlično je, samo da je još malo veća rezolucija teksutra :)

BTW tek sam sad skinuo igru, nisam mogao ranije zbog nekih problema sa HDD-om {#}

Uploadati ću je kasnije :)

Ovo je samo mali primjer, poslije ću se malo igrati pa vidjeti da poboljšam :)

Hvala opet na upload-u :)

Tomislav95 kaže...
Me gusta

{#}

14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Ovo je bilo pet minuta posla i odmah mnogo bolji rezultat ( u igri još bolje izgleda ). Naravno pošto se radi o ženskoj osobi crvena je boja datapad-a, svaki datapad od druge osobe ili će imati drugačiji datapad ili drugačiju boju. Također nailazit ćemo i na pokvarene datapadove :)

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Kao što sam i obećao evo još dva datapada koja će biti u igri. Prvi je official od broda, a drugi koriste ljudi kako bi slali nešto kao poruke :)

Mišljenja ?

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Nije lose, je li to na prvoj gore ime broda ili sto?

Druga je malo cudna, posebno posto nije fullscreen, nekako mi se ne uklapa ta tastatura i to.

EDIT: LOL to je iPad? Nema besplatnih reklama :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 21:25 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nije lose, je li to na prvoj gore ime broda ili sto?

Druga je malo cudna, posebno posto nije fullscreen, nekako mi se ne uklapa ta tastatura i to.

EDIT: LOL to je iPad? Nema besplatnih reklama :P

Da, na prvoj je ime broda Corvela 17 :)

Vidiš i meni je druga malo čudna, previše se razlikuje od druga dva datapada, vjerovatno izbacim :) I da iPad je, samo sam uklonio sve što sugeriše na njega xD

16 godina
neaktivan
Prvi datapad mi je odličan, a drugi se nekako ne uklapa(too shiny?)
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

igra je odlična koliko vidim.Priča mi se posebnos viđa i mislim da bi se mogao probit na tržište sa njom jer svaki gamer bi volio ovaj žanr igre.još kad bi ti pomogao netko iskusan mislim da bi napravili veliki napredak i da bi se uspješno plasirali na tržište igara.jednostavno igra je zakon ;-)

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Da, nekako je pre shiny.

A i mogla bi tužba od Applea sjesti, haha.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Prvi datapad mi je odličan, a drugi se nekako ne uklapa(too shiny?)

Da, ne uklapa se, tako da ćemo njega ukloniti po kratkom postupku :D

Ako naletim na još koji ubacit ću umjesto ovoga.

cod4gamer kaže...

igra je odlična koliko vidim.Priča mi se posebnos viđa i mislim da bi se mogao probit na tržište sa njom jer svaki gamer bi volio ovaj žanr igre.još kad bi ti pomogao netko iskusan mislim da bi napravili veliki napredak i da bi se uspješno plasirali na tržište igara.jednostavno igra je zakon ;-)

Drago mi je da ima ovakvih mišljenja i moram priznati da se svakodnevno neko javi na PM i govori o svemu tome :D Hvala ti :)

Bilo je igara u FPSC koje su uspješno prodane, ja mislim da je jedna igra prodata u više od 30.000 primjeraka, što govori da se može postići dobar rezultat.

Zanima me kako izdati nešto kao self-published game, da ne bi morao sa drugim kompanijama da razgovaram i tražim soluciju, ovakve igre se uglavnom prodaju po cijeni ok 3-5 dolara ?

PLASMAorLCD kaže...

Da, nekako je pre shiny.

A i mogla bi tužba od Applea sjesti, haha.

Done, biće uklonjeno :) 

Zamisli da se tek to desi, da sam ubacio u igru, hahah.

16 godina
neaktivan
Ja bi je kupio da je 5 dolara. Bolje tebi pare za igru nego Brad Pittu za film :)
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Ne znam baš, 3$ maximalno bih izdvojio, oni indie humble bundlei se prodaju i po manjim cijenama, s obzirom da nisi ništa uložio (osim vremena i truda naravno, tako?) bilo što bi ti dobro došlo kao neki poticaj da radiš dalje i kvalitetnije.

NHF naravno. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 22:30 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Ja bi je kupio da je 5 dolara. Bolje tebi pare za igru nego Brad Pittu za film :)

Hahahah :D 

Samo malo nagađamo šta i kako bi bilo, drago mi je to čuti :)

PLASMAorLCD kaže...

Ne znam baš, 3$ maximalno bih izdvojio, oni indie humble bundlei se prodaju i po manjim cijenama, s obzirom da nisi ništa uložio (osim vremena i truda naravno, tako?) bilo što bi ti dobro došlo kao neki poticaj da radiš dalje i kvalitetnije.

NHF naravno. :)

Kada bi i stavljao na prodaju bila bi 3$ definitivno, možda čak i manje :) Nisam ništa uložio.

Iko zna kako self-publishati igru ?

16 godina
neaktivan
Te pare kad bi nešto uspio bi mogao iskoristiti za web site
16 godina
Lonely Killer

Mislim da ti licenca FPS creatora ne dopušta da prodaješ igre osim ako prvo njima platiš :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A donacije?
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Te pare kad bi nešto uspio bi mogao iskoristiti za web site

Mogao bih iskoristiti za poprilično mnogo toga, najprije za packove za FPSC :)

xxxxx kaže...

Mislim da ti licenca FPS creatora ne dopušta da prodaješ igre osim ako prvo njima platiš :)

Bilo je govora o ovome i ranije, FPS Creator dozvoljava prodaju bez da se uopšte kontaktiraju oni :D

14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Prvo ide update o neprijateljima, nešto kasnije i update o designu levela drugog ( slike ).

Spremio sam vam par finih slika sa ružnim stvorenjima. Također ću napomenuti da ćemo kroz igru da se susrećemo sa mutiranim ljudima ( naravno to je bilo i za očekivati ), ali ne na ovom brodu Corveli 17, nego kako se sama igra razvija otkrivat ćemo više o svemu što se događalo i otkriti da se zaraza čak može širiti i na ljude :D Međutim nećemo susretati milion vrsta neprijatelja, fino ću pokušati sve da balansiram. Priču razrađujem do samih detalja i vjerujem da će sve ispasti kako treba :D

Nadam se da će biti neki komentar čisto da ne postam tri puta za redom. 

Hvala što pratite thread i što ste uz igru {#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Ovog sa zelenim očima ne možeš promašiti u mraku. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ovog sa zelenim očima ne možeš promašiti u mraku. {#}

Ali ako on tebe dohvati jadan si  {#}

U pravo vrijeme si postao jer evo i design update.

Završio sam sa drugim levelom, ostaje nam još jedan ( treći level ) na brodu Corvela 17 i potom se na kratko vrijeme selimo na Zemlju i ponovo nakon toga idemo u svemirske pustolovine, to jest nove brodove :D

Saznat će te zašto tokom igre, biće zanimljiva situacija oko svega :D

14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Ajde, ajde, nemoj brzat, polako to sve složi. ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: