Čujem da je moj tim izgubio čim sam ja otišao, a ipak se vidjelo tko je najbolji
Btw, sry ekipa, ali morao sam jer nisam bio sam doma i onda sestre oko mene i starci pa mi se nije dalo svađati pa sam ugasio. Danas u isto vrijeme?
Čujem da je moj tim izgubio čim sam ja otišao, a ipak se vidjelo tko je najbolji
Btw, sry ekipa, ali morao sam jer nisam bio sam doma i onda sestre oko mene i starci pa mi se nije dalo svađati pa sam ugasio. Danas u isto vrijeme?
That's not what your girlfriend says
dobro je ova nova nova mutacija, treba sprobati.
Emil, Dorjan, ostali. Steam ima očito nekih tehničkih poteškoča, ja ne mogu nikome poslati poruku na steamu, pola ljudi mi je offline (a oni kažu ustvari da im je steam upaljen), tako da ako ste i online ne vidimo se očito :/. Znam da ste rekli večeras oko 21h, al vidim nigdje nikoga pa eto napomena čisto.
Ja sam online, ali ne vidim ni tebe ni Emila, probaj doći na mumble, tamo su peroko, convict i ja.
Super je bilo.
Ako vec igrate dodaj te me na Steam garamel12 :D
Jučer je bilo predobro, danas bi mogli opet. Ja bih volio da odigramo Sacrifice.
Jučer je bilo predobro, danas bi mogli opet. Ja bih volio da odigramo Sacrifice.
Ja sam za. Šaljite samo invite
Evo ako nekad budete igrali a da sam ja online,cimnite sam ;)
steam: Legendic1911
Danas tijekom dana, ili sutra rano će izići Dead Air. Promjene koje su planirane za Dark Carnival u vezi novog finala će biti tek gotove idući tjedan. Tako kažu developeri na twiter blogu svome.
Thanks to your hard work a few weeks ago, we are releasing a beta version of Dead Air for Left 4 Dead 2 today.
This will be available on the Xbox 360 later this summer as part of the full Cold Stream DLC.
Besides adding melee weapons, we have made some changes to the 4th and 5th maps of the campaign. Give them a few play throughs and let us know what you think. Make sure to try some different strategies – especially in the finale.
We have also tried something new with the Scavenge map in this campaign. I won’t give away the experiment here but it should be interesting to see how people choose to play the map.
Cold Stream and the rest of the Left 4 Dead 1 maps will be out later this summer as part of the Cold Stream DLC.
Skida se, 960MB.
Skida se, 960MB.
Ja ću nažalost morati pričekati 8. mjesec jer nemam flat, a već sam dosta potrošio.
Skida se, 960MB.
Ja ću nažalost morati pričekati 8. mjesec jer nemam flat, a već sam dosta potrošio.
Ha ha ha i ja isto, od 20 ostalo mi je jos 2 Gb za razvuc a kad ce prvi :)
Nemoj mi reći da si još na HT-Mostaru.:)
Nemoj mi reći da si još na HT-Mostaru.:)
Naravno xD Nas provider je NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJVECCCCCCCCCCCCCAAA sejcikesa u regionu a nisam htio potpisat 2 godine za flat, cekat cu novu godinu i Bozic za akicje.
Hvala Ante, nisam sinoc mogao da probam ali evo sada idem. Da li smo dobili neki novi achiv?
Hvala Ante, nisam sinoc mogao da probam ali evo sada idem. Da li smo dobili neki novi achiv?
Ne.
Evo malo slika iz nove kampanje. Ima 5 scenarija, i hrpu zombija.:)
Izgleda super, 1.8. ovo igramo, može Ranko?
Kampanja je dosta mračna (jer je prvi L4D odvijao se samo po mraku) i ima dosta uskih prolaza, poput hodnjika, srušenih avionskih stanica, i horde zombija su dosta velike, što će vjerovatno biti problem u Versus mečevima jer još kada vas gonja hrpetina zombija + Special Infectedi nije nimalo lako. Također kampanja nije osobito velika da ima područja kretanja, linearna je dosta, tako da problema u prelasku nema. Meni se puno, puno više sviđa kampanja iz prvog L4D, a zove se Death Toll, i volio bih da nju portaju. Ta se kampanja odvija po grobljima, i razrušenim crkvama, i puno je šira i atomsfera je mnogo bolja.
Koliko dođe na steamu?
Koliko dođe na steamu?
14E, al dosta često je na akcij, ja sam ga platio 3.75E prije godinu dana okoprilike.
Koliko dođe na steamu?
14E, al dosta često je na akcij, ja sam ga platio 3.75E prije godinu dana okoprilike.
Onda dok dođe nekakva akcija,upiknut ću ga :)
To encourage testing, we created a new achievement: Connecting Fights. You earn it by playing a complete game of Versus in Dead Air. Do that and we have another prize. When 60,000 people earn this achievement, we will unlock the beta version of Blood Harvest on Steam the next weekday.
Do it.
Sinoć smo sastavili refren za novi turbo-folk hit
Hajde veštico beži od mene
Sastavio: M_Dipl
Ja san svaku vecer od 23 online. Javi mi se na steam pa mozemo kad hoces.