Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 375.341
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
Left 4 Dead 2

Čujem da je moj tim izgubio čim sam ja otišao, a ipak se vidjelo tko je najbolji{#}

Btw, sry ekipa, ali morao sam jer nisam bio sam doma i onda sestre oko mene i starci pa mi se nije dalo svađati pa sam ugasio. Danas u isto vrijeme?

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Left 4 Dead 2
Ne, zauvijek si prognan s L4D-a. Sad je gotovo.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Danny_HR kaže...
Ne, zauvijek si prognan s L4D-a. Sad je gotovo.

That's not what your girlfriend says {#}

15 godina
Left 4 Dead 2

dobro je ova nova  nova mutacija, treba sprobati.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Left 4 Dead 2

Emil, Dorjan, ostali. Steam ima očito nekih tehničkih poteškoča, ja ne mogu nikome poslati poruku na steamu, pola ljudi mi je offline (a oni kažu ustvari da im je steam upaljen), tako da ako ste i online ne vidimo se očito :/. Znam da ste rekli večeras oko 21h, al vidim nigdje nikoga pa eto napomena čisto.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam online, ali ne vidim ni tebe ni Emila, probaj doći na mumble, tamo su peroko, convict i ja.

13 godina
Left 4 Dead 2

Super je bilo.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

2 0 hvala 0
14 godina
Left 4 Dead 2

Ako vec igrate dodaj te me na Steam garamel12 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

Jučer je bilo predobro, danas bi mogli opet. Ja bih volio da odigramo Sacrifice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dodinho kaže...

Jučer je bilo predobro, danas bi mogli opet. Ja bih volio da odigramo Sacrifice.

Ja sam za. Šaljite samo invite {#}

14 godina
neaktivan

Evo ako nekad budete igrali a da sam ja online,cimnite sam ;)

steam: Legendic1911

13 godina
Left 4 Dead 2

Danas tijekom dana, ili sutra rano će izići Dead Air. Promjene koje su planirane za Dark Carnival u vezi novog finala će biti tek gotove idući tjedan. Tako kažu developeri na twiter blogu svome.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

2 0 hvala 1
16 godina
Left 4 Dead 2

Thanks to your hard work a few weeks ago, we are releasing a beta version of Dead Air for Left 4 Dead 2 today.

This will be available on the Xbox 360 later this summer as part of the full Cold Stream DLC.
Besides adding melee weapons, we have made some changes to the 4th and 5th maps of the campaign. Give them a few play throughs and let us know what you think. Make sure to try some different strategies – especially in the finale.
We have also tried something new with the Scavenge map in this campaign. I won’t give away the experiment here but it should be interesting to see how people choose to play the map.
Cold Stream and the rest of the Left 4 Dead 1 maps will be out later this summer as part of the Cold Stream DLC.

http://www.l4d.com/blog/post.php?id=5901

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 19:20 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Left 4 Dead 2

Skida se, 960MB.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

2 0 hvala 0
16 godina
Ranko Kukumar kaže...

Skida se, 960MB.

Ja ću nažalost morati pričekati 8. mjesec jer nemam flat, a već sam dosta potrošio.

16 godina
Dodinho kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Skida se, 960MB.

Ja ću nažalost morati pričekati 8. mjesec jer nemam flat, a već sam dosta potrošio.

Ha ha ha i ja isto, od 20 ostalo mi je jos 2 Gb za razvuc a kad ce prvi :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
D3ViL kaže...

Nemoj mi reći da si još na HT-Mostaru.:)

16 godina
Ranko Kukumar kaže...
D3ViL kaže...

Nemoj mi reći da si još na HT-Mostaru.:)

Naravno xD Nas provider je NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJVECCCCCCCCCCCCCAAA sejcikesa u regionu a nisam htio potpisat 2 godine za flat, cekat cu novu godinu i Bozic za akicje.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
Left 4 Dead 2

Evo malo slika iz nove kampanje. Ima 5 scenarija, i hrpu zombija.:)

5 0 hvala 6
14 godina
Left 4 Dead 2

Hvala Ante, nisam sinoc mogao da probam ali evo sada idem. Da li smo dobili neki novi achiv?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Garamel kaže...

Hvala Ante, nisam sinoc mogao da probam ali evo sada idem. Da li smo dobili neki novi achiv?

Ne.

16 godina
Ranko Kukumar kaže...

Evo malo slika iz nove kampanje. Ima 5 scenarija, i hrpu zombija.:)

Izgleda super, 1.8. ovo igramo, može Ranko?

13 godina

Kampanja je dosta mračna (jer je prvi L4D odvijao se samo po mraku) i ima dosta uskih prolaza, poput hodnjika, srušenih avionskih stanica, i horde zombija su dosta velike, što će vjerovatno biti problem u Versus mečevima jer još kada vas gonja hrpetina zombija + Special Infectedi nije nimalo lako. Također kampanja nije osobito velika da ima područja kretanja, linearna je dosta, tako da problema u prelasku nema. Meni se puno, puno više sviđa kampanja iz prvog L4D, a zove se Death Toll, i volio bih da nju portaju. Ta se kampanja odvija po grobljima, i razrušenim crkvama, i puno je šira i atomsfera je mnogo bolja.

14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Koliko dođe na steamu?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Koliko dođe na steamu?

14E, al dosta često je na akcij, ja sam ga platio 3.75E prije godinu dana okoprilike.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Tommy_123 kaže...

Koliko dođe na steamu?

14E, al dosta često je na akcij, ja sam ga platio 3.75E prije godinu dana okoprilike.

Onda dok dođe nekakva akcija,upiknut ću ga :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
Left 4 Dead 2

To encourage testing, we created a new achievement: Connecting Fights. You earn it by playing a complete game of Versus in Dead Air. Do that and we have another prize. When 60,000 people earn this achievement, we will unlock the beta version of Blood Harvest on Steam the next weekday.

Do it.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
4 0 hvala 4
13 godina
Left 4 Dead 2

Nova kampanja je zakon! Kad ćemo Emile? Tomislave?

2 0 hvala 0
13 godina

Sinoć smo sastavili refren za novi turbo-folk hit

Hajde veštico beži od mene

Sastavio: M_Dipl{#}

7 0 hvala 1
16 godina
Left 4 Dead 2

Ja san svaku vecer od 23 online. Javi mi se na steam pa mozemo kad hoces.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice