League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.465.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

kako se danfa prsi... unimatrix ga je strusil ko budalu :PP daj se prestani toliko hvalit

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

US server: Uncle Fester lvl28

Ryze, Annie, Fiddle, Soraka, Karhtus, Tristana, Sivir, Ashe, Teemo

full tier 3 rune

main Karthus

add me:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: League Of Legends
killer4987 kaže...

kako se danfa prsi... unimatrix ga je strusil ko budalu :PP daj se prestani toliko hvalit

ahahahahhaha

samo je imao srece

XDXD

jogurt nema kičmu
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
zaraguza kaže...

Ma taj lol je bas smijesna igra...uopce nije potreban neki skill da bi u igrao...sve sto ti treba je dobar lik i teamwork. Hon je toliko napredniji i zahtjevniji da je to nemoguce usporedit...Oni koji su losi u doti i koji su toliko retardirani samo naprijed lol je prava stvar za vas..no ako zelite pravu igru u kojoj se trazi neki skilll  onda su tu hon i dota.Lol je djecja igra i jedino sto je dobro je onaj rpg element Summoner i itemi.

1.Hon

2.Dota

.

.

.

.

5.Lol

Ok kao prvo tema je LoL, a ne Dota ili Hon....naravno da su dobronamjerne diskusije poželjne, ali vrijeđanje ne samo igre nego i igrača je previše, možda da ti admini daju karton za ovo što si izjavio da smo mi koji to igramo retardirani, možda ćeš se onda opametiti. I ja ću probati HoN kad izađe iz bete, jer mi se čini kao stvarno dobra igra, ali neću onda LoL popljuvat. Btw i za LoL treba skill, pa nije sve kako se čini čovječe, popusti malo sa tim stavom "ja sam najbolji i sve znam"....

Kao prvo nisam htio nikog uvrijediti (btw i ja igram lol) ...kao drugo imam pravo reci svoje misljenje...kao trecenisam najbolji i neznam sve...i da za lol treba skill ali ni blizu kao dota i hon...pa dota je 15 puta teza igra od lola.!!!

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Bez uvrede ali mi ovaj LoL izgleda presmiješno,ne volim ovakvu grafiku,ali to nije toliki problem,koliko vidim heroji se kupuju,a i nema balansa.Toplo preporučan da probate HoN kad dođe u open betu ili da pokušate nabavit beta key prije,neko je spomenuo manjak heroja u HoNu(60 ih ima),koliko sam upućen uskoro bi trebala open beta s kojom naravno dolazi update u kojem će bit dodano dosta novih heroja.

I još jedna stvar,vidio sam da je neko reko da je dota šrot,ne kontam,pa da nema dote nebi bilo ni LoLa ni HoNa,izgleda da je nekomu brži jezik od pameti.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...
koliko vidim heroji se kupuju,a i nema balansa.

Da u tom i je fora da se heroji kupuju za virtualne novce, pa je zbog toga igra besplatna. Argumentiraj to da nema balansa?

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Ne zvuči mi to primamljivo,no možda griješim.

Pa neko je reko da nema balansa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
infernoxcro kaže...

...

Kad odigraš 5-6 partija, tek onda se vrati komentirati.

16 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...

Meni to zvuči više primamljivo neog dati 30,40,50 USD za igru.

E to mi je i bio cilj, od ujakove tete kćerin bratić je rekao da je igra nebalnsirana, a ti vjerojatno nisi niti insraliral igru ali bitno da sereš.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

inferno u potpuniosti se slazem s tobom...igram lol negdje sam 12 lvl i mogu samo reci da je istina da je nebalansirana...uleti mi lik s nekim mnovim nabrijanim herojem i pokida nas svih 5 sam...netko cim se malo nafida skupi 10 kilova to je GG...

A jos da sve bude bolje i u lolu mozes kupit za prave novce poene u igri...sto mnogo ljudi radi pogotovo onih isfrustriranih porazima i ja mislim da recimo lol zaraduje puno vise love nego sto zaraduje hon na pre-purchasu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaraguza kaže...

A jos da sve bude bolje i u lolu mozes kupit za prave novce poene u igri...sto mnogo ljudi radi pogotovo onih isfrustriranih porazima i ja mislim da recimo lol zaraduje puno vise love nego sto zaraduje hon na pre-purchasu.

Pa bravo u tom i je fora, za primjer si uzmi DDO i pogledaj malo poslovne rezultate od kad su uveli free igru s mikro transakcijama.

edit:

Zaboravio sam pitati da li znate što znači balansirana igra?

i btw. daš nick da vidim tvoj lvl12?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 20:38 (ejSid).
16 godina
neaktivan
ejSid kaže...
infernoxcro kaže...

Meni to zvuči više primamljivo neog dati 30,40,50 USD za igru.

E to mi je i bio cilj, od ujakove tete kćerin bratić je rekao da je igra nebalnsirana, a ti vjerojatno nisi niti insraliral igru ali bitno da sereš.

Polako s riječima..

Samo sam reko da mi nije primamljivo..

I nije toliki problem dat 150 kuna za više nego odličnu igru..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav drustvo, lol sam probo igrat, prije kojih mjesec dana. igra je predobra, grafika mi je jedino smetala na pocetku, ali sad mi se svida. probo sam dodat tu par likova koji su stavili imena, ali ja imam EU verziu i nemogu ih dodat. Ako neko ima EU  verziju naka me doda zovem se bope. i ovo sta pricaju za hon da je dobar, samo bi se nadovezao da u HONU ima previse efekata.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hahha pa frajer sa tim novim likom sigurno nije pokido sve u 5 minuti. pa prvo mora imat iteme
15 godina
neaktivan
League Of Legends

DA nije u prvih pet minuti nego nakon pola sata pacenja trkanja i crkavanja...HOn ima previse efekata, sve svjetluca ali kad smanjis grafiku sve je OK. Izasao je i novi patch te su najavili 12 novih heroja...LOL se nemoze mjeriti s honom i dotom i jer mu nedostaje nesto...neznam tocno sto ali jednostavno me igra ne privlaci...jedini razlog zbog kojeg sam dogurao na lvl 12 su heroji i rune i sve te pre-match gluposti...nevolim te igre koje te forsiraju da igras da bi nesto "otkljucao"!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
styde kaže...
hahha pa frajer sa tim novim likom sigurno nije pokido sve u 5 minuti. pa prvo mora imat iteme

moja prva igra sa shenom je 21-3-7

i dalje isto tako ide

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
League Of Legends

ninja = tenk Šutim

Svijet je na mladima , a mladi na drogama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
killer4987 kaže...

ninja = tenk Šutim

predobra ninja

sve runde su u plusu

pobijedili ili izgubili

jogurt nema kičmu
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ja se patim s Tryndamere...prepreloš, najlošiji champion dosad kojeg sam vidio.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Veoma jak heroj, ali treba puno vježbe s njim da bi znao igrati kako spada...ali kad naučiš postaneš skoro neuništiv....pogotovo sa njegovim Ultijem....

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

ma pljuga je, sporo se levela jer ima spor DPS, a pogotovo protiv Ranged tipova nema šanse do 13-14 levela...tak da je shebano igrat s njim...neda mi se vježbat istog lika mjesec dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma jok tryndamere je sasvim ok samo traži pažnje jako jako puno strpljenja jer si ti last END game heroj koji ako skupi gear je neuništiv ja ga igram puno i ako imam dobrog line-partnera mogu čuda izvodit .. imaš par how to za njega i pročitj pomaže. inače je on moji omiljeni.

makar u zadnje vrijme igram Malaphite, Shena i ostale tenkove :-)

17 godina
protjeran
mtv kaže...

ma jok tryndamere je sasvim ok samo traži pažnje jako jako puno strpljenja jer si ti last END game heroj koji ako skupi gear je neuništiv ja ga igram puno i ako imam dobrog line-partnera mogu čuda izvodit .. imaš par how to za njega i pročitj pomaže. inače je on moji omiljeni.

Pa da, to je sve u redu. Al da bi bio "neuništiv" trebaš trpit mutavu igru s nesposobnim igračima iz tima, koji su više manje djeca cca 13 godina i stalno cvile. O timskoj igri pojma nemaju i slično, a u početku Tryndamere bez rangera u pozadini je pljuga teška.

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
mtv kaže...

Pa da, to je sve u redu. Al da bi bio "neuništiv" trebaš trpit mutavu igru s nesposobnim igračima iz tima, koji su više manje djeca cca 13 godina i stalno cvile. O timskoj igri pojma nemaju i slično, a u početku Tryndamere bez rangera u pozadini je pljuga teška.

slazem se s ovim djelom o djeci, zato treba napravit tim koji ce stalno igrat skupa. To bi trebali slozit, ne klan, nego samo da odigramo. Jer mi je ovak debilno, igra, ubije ga dvaput i izade i onda se mi mozemo je***. Tesko je dobit 4vs5. To najvise mrzim

16 godina
protjeran
League Of Legends

najvise mrzim kad ih je 4 pa nas struse Šutim inace... sad vise neigram lol... igramo diablo 2 :)... danas sam odigral jednu s gangplankom... i... totalno sam zaboravil sve :)

Svijet je na mladima , a mladi na drogama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pinc kaže...
doxy kaže...
mtv kaže...

slazem se s ovim djelom o djeci, zato treba napravit tim koji ce stalno igrat skupa. To bi trebali slozit, ne klan, nego samo da odigramo. Jer mi je ovak debilno, igra, ubije ga dvaput i izade i onda se mi mozemo je***. Tesko je dobit 4vs5. To najvise mrzim

ja i moji frendovi smo dobili neke 30 lvl ali bilo nas je 3 vs 5

najbolja ikad odigrana partija

jogurt nema kičmu
17 godina

e sada što se tiće igre stanje se popravlja sa količinom prijatelja koju slažem u samoj igri kad igram sa 2-3 prijatelja obično pobjeđujemo omjer je cca 10 pobjeda 1 poraz :-)

problematika je u tome da smo više manje svi neredoviti igrači i da igramo kad imamo vremena i da nekada moramo otići iz igre odmah i sada (recimo ja jer imam malo djete i td)

ali stvari stoje tako da pomalo bi trebali složiti ekipu koja može tu i tamo odigrati 1-2 solidne partije, samo znajte da kad nas se loži 5 u tim, da će mo igrati protiv lvl 30 koji u večini slučajeva znaju što rade, u takvim igrama isprobavanje heroja nije poželjno jer ako samo 1 ne igra kako treba gubimo ...

nadalje engelski je više manje must-have jer balkanaca još nemam dovoljno na listi da samo igraju naši i td i td

moji savijet je da se svi malo po malo dodamo na budy listu i tako napravimo krug ljudi koji mogu i žele igrati..

Dafna123 s tobom će biti malo problema jer dragi moji imaš livanja do besvjesti (mislim da si preko 60 puta livao možda čak i 70) i postoje ljudi koji ne žele takve u ekipi (ruku na srce i ja sam jedan od njih) tako da bi tu mogo nastati mali problem jbg morat ćeš se dokazivat. 

I glavna mana nismo svi na EU serveru nego ima nas dosta (ja ne) i na US.

- mala molba da svi stavite u opis samog sebe na u LOL info ispod Nicka ..... Croatia tako da se lakše nalazimo ...

- info: ako igrate i vidite poruku od mene ili bilo koga,  in game odgovor je moguće napraviti naredbom /msg (nick) (tekst)   -> bez zagrada naravno

primjer je:

/msg cav3man evo gotovi smo za 3 min

Toliko od mene

16 godina
neaktivan
League Of Legends

slazem se sa mtv. Evo ja cu prvi.

Nick: MojoJojo90

Server: US i EU

Lvl: US-24

EU-oko 8

Igram vecinom na us serveru, slabo sam na eu, al me dodajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

US

MojoJojo90 (lvl24)

Uncle Fester (lvl30)

EU

MojoJojo90 (lvl8)

Majke Mi (lvl11)

Evo pa samo nastavite niz da imamo sve na jednom mjestu.

15 godina
protjeran
Uncle Fester kaže...

US

MojoJojo90 (lvl24)

Uncle Fester (lvl30)

EU

MojoJojo90 (lvl8)

Majke Mi (lvl11)

Evo pa samo nastavite niz da imamo sve na jednom mjestu.

US danfa(lvl30)

lil danfa(lvl 11)

EU danfa(lvl22)

ali imam puno pobjeda i mislim da zasluzujem i znam da sam proo

znam sa svim championima igrat

i protiv svih znam spellove svih championa i kolko im treba mane da naprave taj spell

jogurt nema kičmu
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 13:47 (danfa123).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice