danfa kad ides igrad ranjed match,koliko čekaš u qeue?
nema vise ranked matcha
Krivo sam napisao, mislio sam na normal game? :)
nema vise ranked matcha
nema vise ranked matcha
nekad od 1-4 min kako kad
a nekad odma najde... ma hebo ih njiihov elo.... nek stave po levelu... kak cu ja s lvl 13 igrat... totalni njubi.. sta da ja s njima radim...
a nekad odma najde... ma hebo ih njiihov elo.... nek stave po levelu... kak cu ja s lvl 13 igrat... totalni njubi.. sta da ja s njima radim...
Ti bi odmah da ti nađe... pa nije to tako jednostavno... u zadnje vrijeme su balansiraniji mečevi,ali je zato i duže traženje queuea.
Napravimo na forumu top listu najboljih forumasa
a kako
po levelu nemozemo
mozemo nabacit turnir 1 vs 1
al mi se neda
turnir 1 na 1 nema smisla jer full gear tryndame je nepobjediv
ako mislis drugačije bacimo jednu 1 na 1 sa 2 bota na TT mapi
i kad se napunimo itemima nađemo se na sredini i pomlatimo
(try je end-game heroj koji ako mu se dozvoli ili da vremena da se builda kako treba ..1 na 1 je neuništiv može i 2 na 1 )
DOTA je posebna igrica..savrsena..koliko god da izade novih igrica tipa hon i lol nikad nece postic ono je sto je dota postigla...samo dota pruza jedno vrlo odvratno online iskustvo preko garene i slicnih progmama i upravo to je jednini razlog zbog kojeg ja dotu igram u lanu s frendovima....ali zato igram par mjeseci hon i zbilja igra je fantasticna..nema nista sto bih htio promjenit osim sto bih dodao jos barem 50 heroja( iz dote + novih heroja). A sto se ticve ovog posta s modovima -ap mod je za nubove i to one najvece jer nauce igrat s jednim ili dva heroja i stalno ih koriste, a kad uzmu nekog drugog heroja nastane kaos. U lolu mi se ne svida sto nema deniea sto nema modova i sto se moras borit na lvlu1 sa likom koji ima summon lvl 30(bas je lol). koliko sam citao na internetu vidio sam da svi kazu da su dota i hon gotovo iste igrice uz mali napredak u grafici i i zastarjelom wIII. uglavnom lol je nesto sasvim novo..prelazak na visi nivo za koji ja osobno nisam spreman jer dotu smatram jednom od najboljih igara svih vremena !!!
zna neko kak ide ovo bodovanje sa Ip-em. Ja sam imo najvise kilova u svojoj ekipi i dobim samo oko 170 ip-a, a nekad znam dobit i po 300
zna neko kak ide ovo bodovanje sa Ip-em. Ja sam imo najvise kilova u svojoj ekipi i dobim samo oko 170 ip-a, a nekad znam dobit i po 300
Team ti dobije isto..To ti se ne racuna po killovima nego koliki je score team dobio..
A i ja ti tak nekad dobijem ali mislim da ti je to do timea koliko traje game i ko pobijedi..
ej bok ljudi vidim ja da ste vi stri u ovome,,,evo mene frend nagovorio da instaliram i vec sam se zarazio u jedan dan pogotovo s ashe pa bi molio nekoga ako mu nije problem da mi ostavi mail ili msn ili sky da mi objasni kako je naj bolje igrat s njom i sto treba od itema ,,,hvala unaprijed
e sada ashe je poprilično lagana ali treba znat :-)
http://www.lol-europe.com/board/showthread.php?t=3209
uvdje imaš linkove za različite načine igranja ashe i dovoljno informacija :-) da znaš sve što i kako
a možeš i na youtubu naći video kako i što s njom
Odigrao prvi match u lolu cisto da vidim koja je razlika izmedu hon-a.
Uglavnom grafika je crtana hon je u tome puno bolji pogotovo sta se tice efekata..
Uglavnom ne svima mi se previse lol, ali sam pobjedio sam tak.. jbga hon cini svoje..
u principu opce nije bitno heroja kojeg uzmete nego kako razmisljate koje iteme koristite i tak to..
lol-u dajem prednost zbog itemsa cini mi se da ih ima dosta vise i sustav je onak meni oku bolji..
A sad jbga kada bi iso uspredivat sva 3 naslova
prvo bi iso
HON
LOL
DOTA
dota je srot
Odigrao prvi match u lolu cisto da vidim koja je razlika izmedu hon-a.
Uglavnom grafika je crtana hon je u tome puno bolji pogotovo sta se tice efekata..
Uglavnom ne svima mi se previse lol, ali sam pobjedio sam tak.. jbga hon cini svoje..
u principu opce nije bitno heroja kojeg uzmete nego kako razmisljate koje iteme koristite i tak to..
lol-u dajem prednost zbog itemsa cini mi se da ih ima dosta vise i sustav je onak meni oku bolji..
A sad jbga kada bi iso uspredivat sva 3 naslova
prvo bi iso
HON
LOL
DOTA
dota je srot
jedan mudrac je napisao i rekao : De gustibus (et coloribus) non est disputandum -> O ukusima (i bojama) ne valja se prepirati. jer smo svi različiti (hvala bogu)
DotA je najbolja od njih (i najkompliciranija).
Username ddoxy
Ingame nick Doxy the CROAT .
Dodajte pa ajmo
Ma taj lol je bas smijesna igra...uopce nije potreban neki skill da bi u igrao...sve sto ti treba je dobar lik i teamwork. Hon je toliko napredniji i zahtjevniji da je to nemoguce usporedit...Oni koji su losi u doti i koji su toliko retardirani samo naprijed lol je prava stvar za vas..no ako zelite pravu igru u kojoj se trazi neki skilll onda su tu hon i dota.Lol je djecja igra i jedino sto je dobro je onaj rpg element Summoner i itemi.
1.Hon
2.Dota
.
.
.
.
5.Lol
Pametni se javio ajde prijatelju malo smanji dozivljaje jer ljudi koji igraju lol nisu reterdirani ni nista slicno.
To sto si ti naucio igrat hon i to sto si nam se tu pohvalio...svaka cast, mora da si jako pametan...jel nekima je potreban velik napor za naucit igrat igrice.
Ma taj lol je bas smijesna igra...uopce nije potreban neki skill da bi u igrao...sve sto ti treba je dobar lik i teamwork. Hon je toliko napredniji i zahtjevniji da je to nemoguce usporedit...Oni koji su losi u doti i koji su toliko retardirani samo naprijed lol je prava stvar za vas..no ako zelite pravu igru u kojoj se trazi neki skilll onda su tu hon i dota.Lol je djecja igra i jedino sto je dobro je onaj rpg element Summoner i itemi.
1.Hon
2.Dota
.
.
.
.
5.Lol
slazem se sa zagrebchanecom. Ti hoces rec da su svi koji igraju lol retardirani i da nemaju pojma, pa nebi bas reko. Nisam nikad igro HoN jer mi je lol dovoljan.
1.Hon
2.Dota
.
.
.
.
5.Lol
Ok kao prvo tema je LoL, a ne Dota ili Hon....naravno da su dobronamjerne diskusije poželjne, ali vrijeđanje ne samo igre nego i igrača je previše, možda da ti admini daju karton za ovo što si izjavio da smo mi koji to igramo retardirani, možda ćeš se onda opametiti. I ja ću probati HoN kad izađe iz bete, jer mi se čini kao stvarno dobra igra, ali neću onda LoL popljuvat. Btw i za LoL treba skill, pa nije sve kako se čini čovječe, popusti malo sa tim stavom "ja sam najbolji i sve znam"....
Dajte ljudi jel igrate ovo uopće?
Oće li se više skupit nas 5 i zaigrat protiv nekih bogčekov?
igra je jedna od najboljih koje sam ikad igrao i nju sad imam na kompu i ne treba mi niti jedna druga.... lvl 28 igram na american serveru... zilean , chogath, tristana, twisted fate najdraži igrači
nick: kewlboy
ja sam postal ovisan lvl 30 , 2 stranice runa popunjene, sad samo treba kupit sve likove :)
kako je sheban njihov matchmaking.... uvijek neke noobe dobim...ja lvl 30,, a mate po 13 lvl... protivnici 30.. fuck that :(
EDIT: sry dupli post
E dečki ne shvaćam. Prisiljen sam biti na US verziji.
Prvo sam igrao na US...nisam znao da je US ... onda sam otišo na Europe LoL i skinuo EU verziju igre, stavio nju, igram na njoj al sam i dalje na US ... WTF!!!
hahah... izbrisi US instaliray EU... napravi racun za EU i uzivaj :)
hahah... izbrisi US instaliray EU... napravi racun za EU i uzivaj :)
Jesam. U tome je i fore...kaj je najgore ne dozvoljava da se ulogiram s EU accom.
probaj opet to sve
Po stoti put sam skinuo Installer, i sad funkcionira....damn...back to level 1.
no frx doxy možeš uvije u tim samnom :-)i imam još par njih koji sigraju jako dobro tako da skill > lvl
Ingame sam Doxy The Croat na EU.
ja sam bolji jel ima tu neko clan na usa serveru
da nabacimo cw