Prvi puta vidim drophack na djelu, znaci top nam afk, jungle i top pushaju top zajedno od prve minute, uzeli prvi turetna topu, zatim oba naša na botu dc vayne sama pusha ostala 4 na midu pushaju, zatim nam sve inner turete uzeli i svi se connectali iz mog tima i onda se zajebavali s nama, stvarno jadno u sta se igra pretvara.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šteta Leblanc nerf (Q silence removed)... Velik udarac, pogotovo na early game.
Al mislim da ce mi bit main i dalje, pogotovo sad kad vise nece bit bananko za nju svaki ranked game :).
Arcade Sona i Primetime Draven bot lane
Čini mi se da ovaj patch najviše godi tristani,vayne i sličnima, međutim pretpostavljam da će se vayne spamat naveliko...
Izgleda mi ko da su u ovom patchu ubili dosta champova, cak i one koji nisu smatrani OP. A s druge strane ni jedan champ nije dobio neki znacajan buff, samo male promjene. RIP Zed, you will be missed.
Izgleda mi ko da su u ovom patchu ubili dosta champova, cak i one koji nisu smatrani OP. A s druge strane ni jedan champ nije dobio neki znacajan buff, samo male promjene. RIP Zed, you will be missed.
Ja bi trebal QQ-at a ne ti.
Meni su Nidalee reworkali....
Ja bi trebal QQ-at a ne ti.
Meni su Nidalee reworkali....
Najannoying champ u igri, ovo se treba proslavit .
Sad igram ranked,a svi nes pricaju kak je onemogucne,svi su "unranked" ocu ja dobit bodove ak pobjedim?
Rijetki su koji znaju igrati s Nidalee, pravilno balansirati između cougar i human forme. Svi ostali samo spamaju koplja koja je, istini za volji, prelako dodgeati. Po meni apsolutno nepotreban remake.
Rijetki su koji znaju igrati s Nidalee, pravilno balansirati između cougar i human forme. Svi ostali samo spamaju koplja koja je, istini za volji, prelako dodgeati. Po meni apsolutno nepotreban remake.
Problem s njom je što će vrlo vjerojatno pogoditi bar 1/10 koplja koje baci prije teamfajta što je dovoljno da te dosta zajebe. I nije to tako lako dodgeat, pogotovo ako baca iz fog of wara i ti vidiš koplje tek kad je jako blizu tebi.
Eh, dovoljno je da jedan spear pogodi i promijeni tijek igre, itekako potreban remake i opce je cudno da su tako dugo cekali. I nije nesto tesko bilo balansirati forme, bacaš spearove ko manijak, ak krenu na tebe promijenis u cougar forum i pobjegnes. Retardirani champion do bola. Cak su i LB nerfali, mora da su promijenili balancing team jer ova 2 zadnja patcha samo dobre promijene.
Sad igram ranked,a svi nes pricaju kak je onemogucne,svi su "unranked" ocu ja dobit bodove ak pobjedim?
Meni je sad na kraju gamea pisalo Ranked: ( Unranked ).
Oće se onda pribrojat ovi LP ako sad pobjedjujemo rankedove ?
Edit : Meni na lolking.net piše da imam 85 LP, a prije ovog wina sam imao 60 LP tako da će se vjerojatno sve pribrojat po mojoj nekoj logici.
Slažem se s vama, ali opet Nidalee ima previše mana da bi je se reworkalo, s nerfom bi bio zadovoljan, ali ovako će me valjda natjerat da je više ne igram ap.
Po mojem mišljenju, ima puno jačih apc-a od Nidalee u ovom trenutku, ali ja sam nju igrao zato što je zabavna za igrat nažalost, takve champove sve više i više nerfaju....
Mid/top mainovi su shebani, al zato bot lane slavi Mada nevolim previše sustain ( pussy laneove ) ali sustain supporti su dobili lijep buff u vidu novog itema.
Kaj je tek onda LB, ili Ahri, ili Gragas, ili Fizz koji te zburstaju duplo više nego nidala. Ma nikako nije retardiran champion, ja bi bio zadovoljan da su joj samo smanjili mobility i heal ratio.
Kaj je tek onda LB, ili Ahri, ili Gragas, ili Fizz koji te zburstaju duplo više nego nidala. Ma nikako nije retardiran champion, ja bi bio zadovoljan da su joj samo smanjili mobility i heal ratio.
Problem sa spearom je što je to bio prebrutalan poke na CD-u od 3 sekunde. Imaju li to ostala 4 champa koja si napomenuo? LB ne ( + makli su joj silence i dodali counterplay ), Ahri ima poke al dosta slabiji i na puno manjem rangeu, Gragas je reworkan i nema ni izblizu jak poke, a Fizz nema nikakvog pokea i prilično ga je lako u laneu counterat i ne dat mu da se nafida.
EDIT:Sve se vratilo na normalu,pribrojili su se bodovi
Kasnije se osjeti taj spear. Ali se bome osjeti ability od bilo kojeg ap burst championa. Meni recimo više koristi LB koja te pojede praktički cijelog u pola sekunde. I isto ima relativno mali cd. Govorimo o situaciji prije nerfa. Zbilja novu situaciju nisam probao, još sam na poslu. Svejedno je moje mišljenje da je nida popila nerf radi dječjeg cmizdrenja po forumima, pa je Rito rekao ajde ok. Popila je nida već četvrti nerf, prvi je bio koplje i heal, drugi i treći su bili koplje, četvrti je ovaj remake koji je realno samo nerf. Ako u četiri puta nisu uspjeli nerfat championa kako se spada, onda neće nikad. Mogu ga samo uništiti, a ne izbalansirati.
Imao sam 60 LP, odigrao 2 rankeda dok je bio sheban i sad mi piše "You qualified for series".
Drugi promo, wish me luck. :)
Imao sam 60 LP, odigrao 2 rankeda dok je bio sheban i sad mi piše "You qualified for series".
Drugi promo, wish me luck. :)
Sretno ti bilo, ja svoj promo za dia sam 5 puta failo
Napokon ! :D
Nakon 87 dana u Silveru, iz drugog pokušaja, 3-0 promo. :D
Edit : Iz nekog razloga mi neće uploadat sliku, ali eto ušao sam u Gold. :)
sada kada se sve svodi na late game u kojem nidalee sjaji bio joj je potreban rework jer taj njen high reward/low risk play je bio previse, stojis kilometrima iza i samo random bacas spearove dok traje siege i jedan ces pogodit, pogotovo iz fog of wara i to je dovoljno, jos ako apc/adc-a pogodis oni su nula...
a hvala bogu nadam se da je i kraj support nidalee, iako mislim da oni koji su ju do sad pickali ce ju opet pickat pa ce bot lane sa njom biti u jos vecim gov*ima...
Kad ce da promijene izgled napokon ?
Kad ce da promijene izgled napokon ?
SoonTM ( neće to prije S4 World championshipa ).
Pozdrav boost-ao sam jednog decka i on mi ne moze nikako platiti osim paysafeom a meni je to problem isao sam to raditi jer mi trebaju novci za tenisice kriza je da,jel ima neka dobra dusa koja bi kupio paysafe od 200 kuna?

...
Ja ne vjerujem..kako ti se to dalo raditi :D
Pozdrav boost-ao sam jednog decka i on mi ne moze nikako platiti osim paysafeom a meni je to problem isao sam to raditi jer mi trebaju novci za tenisice kriza je da,jel ima neka dobra dusa koja bi kupio paysafe od 200 kuna?
El nema neka opcija na paypalu/ebayu s tim? Pa da možda napraviš neki fake acc i platiš na svoj ebay acc preko paysaefe-a za neki random predmet koji imaš kod kuće....
Skokni na elitepvp, imas dosta trusted ljudi kaj trade-aju paypal/skrill za PSC, naravno uzmeju oko 20% al ti bar dobiš čisti novac. Evo ti jednog dobrog lika http://www.elitepvpers.com/forum/trading/3300926-psc-pp.html , 153 ratinga, ja sam mu nekad par poslova radio i sve super prošlo. Ugl imaš dosta takvih ljudi u trading sekciji. (gledaj one sa 60+ zelenog ratinga)
razmisljam izmedu dva skina pa birajte..
8 | shockblade zed |
---|---|
7 | ghost bridge morgana |