League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.463.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
definho kaže...
win4crazzy kaže...

ne radi, stoji cijelo vrijeme, bitno da mi prostor uzima 

to je isto tako meni zapelo onaj dan kad smo bug matcheve igrali, samo sam restartao klijent, poslije je opet nesto malo skidao i upradea-alo se, tako da restart samo

napravio restart i opet isto, 
Da deinstaliram i opet instaliram, koliko ce to trajat? haha 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
League Of Legends

probaj repair napravit, sigurno krace nego reinstall, a mozes i na west/na prebacit pa probat update...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

probaj repair napravit, sigurno krace nego reinstall, a mozes i na west/na prebacit pa probat update...

probao i to

ma evo, obriso i kreno ispocetka :D

hvala 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

GG

Faker is the One Faker is the One
Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 20:45 (Lord Nofak).

13 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Evo ako nekoga zanima moja Quadra ( unofficial Penta ) s Riven.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

I'm winning up until I lose.

1v2 kao Ez Nocturna i Cait,pa kasnije diveam 5 ljudi...Inner Doublelift :(

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Pogledao braunov spotlight, cini se da imamo jos jednog (od rijetkih) viable supporta. Tonz of cc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sunce vam šareno. Evo malo da me se ismije ovdje na forumu ja ću vam reći  champione s kojima ja supportam u rankedu.

Anivia i Lissandra.

Zašto su tako dobri za support?

Po meni, support MORA imati CC-a dovoljno a i uz to dmg  kako bi samljeli ekipicu dolje na botu.

Oni koji igraju ta dva champa mogu malo razmisliti o pros i cons  u njihovoj ulozi supporta.

Anivia ima stun, ima AOE slow, da ne kazem da ih vise mozes stunati s Q-om , W (zidić) odličan za disengage i engage.

Pogotovo još ako netko zaboravi da imaš tri jaja ;)  (curke također )

E deala masivan dmg, jer evo ja mainam adc-e i mrzim osobno mageve jer te razvale, doslovno.Kad na to dodas dmg kerija = BYE BYE

Lissandra, ne igra se previše, barem ja ne nailazim na igrače koji ju igraju.Pasiv se da iskoristiti , Q se dosta lako pogađa i ima slow,

W je root ili stun, dovoljno dug da mu nanese adc dmg-a, E se iskoristi kao engage za ultu s kojom iskastriras pomocu adc-a ljude, naravno korisna i za bijeg.

Da ne bi bilo da sam jedan od onih supporta koji ne kupuju sightstone i to, naravno to se uvijek kupi kao prvi drugi item, 

ali niti ne ides na rabadona ili nesto preoffanzivno, stenkas se uz jedan rod of ages ,mikhails crucible za mana regen, 

volim i raditi na opciji SUZE, i onda se natenkam do bola pomocu Frozen hearta , archangell staff-a(tek dok se nastacka mana) te jos uz to rod of ages,

Početni item bude spellthief za još engage disengage-a i to e to.

Eto slobodno mi komentirate ovo da vidim šta ljudi misle.

Jer ono znam da će i ovo početi igrati ljudi u lcs-u jako brzo jer tako su mi twitcha i corki-a počeli igrati dok sam ownao ekipu koja mi je govorila kako su oni sranje i da su BOGOVI caitlyn, jinx i lucian nedodirljivi.

<3

Coske
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto kad mi se da midalee.

Usual game with Midalee hue hue.

I dont always get midalee but when i do.... I dont always get midalee but when i do....
xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
League Of Legends

Midalee

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Tkalle kaže...

Jesi to radio samo zbog mene? 

Ako jesi... Jako sam počaščen.

16 godina
neaktivan
pagejimmy kaže...

Sunce vam šareno. Evo malo da me se ismije ovdje na forumu ja ću vam reći  champione s kojima ja supportam u rankedu.

Anivia i Lissandra.

Zašto su tako dobri za support?

Po meni, support MORA imati CC-a dovoljno a i uz to dmg  kako bi samljeli ekipicu dolje na botu.

Oni koji igraju ta dva champa mogu malo razmisliti o pros i cons  u njihovoj ulozi supporta.

Anivia ima stun, ima AOE slow, da ne kazem da ih vise mozes stunati s Q-om , W (zidić) odličan za disengage i engage.

Pogotovo još ako netko zaboravi da imaš tri jaja ;)  (curke također )

E deala masivan dmg, jer evo ja mainam adc-e i mrzim osobno mageve jer te razvale, doslovno.Kad na to dodas dmg kerija = BYE BYE

Lissandra, ne igra se previše, barem ja ne nailazim na igrače koji ju igraju.Pasiv se da iskoristiti , Q se dosta lako pogađa i ima slow,

W je root ili stun, dovoljno dug da mu nanese adc dmg-a, E se iskoristi kao engage za ultu s kojom iskastriras pomocu adc-a ljude, naravno korisna i za bijeg.

Da ne bi bilo da sam jedan od onih supporta koji ne kupuju sightstone i to, naravno to se uvijek kupi kao prvi drugi item, 

ali niti ne ides na rabadona ili nesto preoffanzivno, stenkas se uz jedan rod of ages ,mikhails crucible za mana regen, 

volim i raditi na opciji SUZE, i onda se natenkam do bola pomocu Frozen hearta , archangell staff-a(tek dok se nastacka mana) te jos uz to rod of ages,

Početni item bude spellthief za još engage disengage-a i to e to.

Eto slobodno mi komentirate ovo da vidim šta ljudi misle.

Jer ono znam da će i ovo početi igrati ljudi u lcs-u jako brzo jer tako su mi twitcha i corki-a počeli igrati dok sam ownao ekipu koja mi je govorila kako su oni sranje i da su BOGOVI caitlyn, jinx i lucian nedodirljivi.

<3

Shvaćam da ti je vjerojatno zabavno igrati aniviu i lisandu ko supporta al to dvoje se definitivno ne mogu mjeriti sa ostalim top tier supportovima.

Uzmimo na primjer leonu i aniviu za usporedbu. Leona ima brdo cc-a, cak vise od anivia, jako je tanky i jos k tome ima pasiv da dok oznaci protivnika svi rade extra dmg na njega. Anivia baci par spellove, već je bez mane, dok leona može relativno dost dugo spam at spellove. Puno je lakše pogodit stunove od leone, neg od anivie. Jedino što anivia ima bolje od leone je nešto veći dmg u early game.

Morgana i anivia, opet slično, brdo cc-a na morgani, spell shield, manji mana cost... itd 

Slično je i sa lisandrom. Probaj igrati morganu kad već voliš ap supportove, isto ima brdo cc-a, ok dmg i još na sve to spell shield.

A za to da određeni championi koji su smeće postaju dobri s vremenom. Nije to zato jer ih neko "otkrije" nego zato jer se meta mjenja, stalno dolaze promjene na itemima, nerfovi, buffovi championa te se igraju drugačije kompozicije te jednostavno neki championi se opet počnu igrati.

I btw, svaka čast na postu, takve rasprave trebamo, sve se stalno vrti oko dosadnog postanja o odigranim gameovima (lošim teamovima većinom) te problemima sa igrom.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 0:53 (death_zombi).
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
pagejimmy kaže...

Probaj igrati morganu kad već voliš ap supportove, isto ima brdo cc-a, ok dmg i još na sve to spell shield.

Tu bih još ( među AP supportove ) dodao Annie, Gragasa i Vel'koza ( mada ga osobno nikad nisam probao, ali vidim da ga se zna igrati u high elou na ovim streamovima ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 0:11 (Blizek).
11 godina
neaktivan

Vel koz je po meni čudo od supporta. U nekoliko navrata sam ga odigrao na botu, i definitivno je među top pickovima za mene na poziciji supporta, naravno poslije tresha/leone. Ali opet, treba uzeti u obzir da sa takvim supportom jednostavno morate u timu imati tanky top i junglera, inače sve to nema smisla.

13 godina
League Of Legends

Ja preferiram Annie support, odličan zoning zbog pasiva, veliki range. Uvijek sam rekao da ću jednom igrati AD rune na utility support annie + cait za ultimativni harras i poke u laning fazi. Poslije služim samo za vision i utility ionako. Živo me zanima kako će to ispasti. Naravno, ne ranked :) Jednom sam igrao supporta protiv adc annie Tiridusa (frend radio custom), frajer nas je topio.

Također, kad smo već u tim "non-meta" kombinacijama, nekad sam forsirao Thresha jungle, no zbilja mu fali bilo kakav vid damagea. Ne možeš gankati i skinuti protivniku 5% hpa max, jednostavno nisam bio koristan nikako.

Varus&KogMaw AP mid = fun fun fun. Teško će se probiti do late gamea (jer realno Varus nema šanse na midu protiv meta ap-a), ali tri nafidana Varusova stacka + ability (npr ulti) rade ogroman damage cijelom protivničkom timu, npr baron fight. Redizajniranog Koga nisam još probao AP, živo me zanima je li i dalje tako zanimljiv.

AP Skarner? Kako se on uopće skalira?

Fuck me I&#39;m famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 8:28 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ap Kog maw je ok, čisto za zabavu ga odigrati , ali meni nekako ne odgovara posto ga igram kao adc-a i nema neki burst .

S druge strane varus ap\as je brutalica ;D znaci tenkove topis s pasivnom + ability .

Sto se tiče supportanja , naravno Leona , Thresh su must have support championi.

Ali kad smo već kod ''pravih" supportova , ja sam s Nami nekako najbolji , ne znam sto VI mislite o njoj ? 

Ona je full utility Champ i stvarno stvarno je jeb*** ako znaš pogadati Q.

Ps. Vel koz support je čudo, zone-a te totalno.

Coske
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 9:22 (pagejimmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Sviđa mi se ova rasprava o "netipičnim" championima za supportanje pa da se uključim. Definitivno Lissandra zvuči zanimljivo. {#}

Volim Leonu, Thresha, Soraku...ali volim nekad i uzeti nešto nekonvencionalno al često to završi flameom od ostatka ekipe i prije početka gamea.

Jučer sam igrao i protiv mene bio je suport Xerath...poke odličan s q, w i e za slow, stun i također dobar damage, a da ne govorim o ultiju s kojim nas je snajpao pod turet pa i dalje, nije bilo baš lijepo igrati protiv njega. Jel neko iskusio support xerath?

Jel neko igrao support s Zileanom? Ide mi na živce, baš je annoying u laneu protiv njega s tim bombicama. {#}

Mogo bi nabrajati dalje svoja iskustva s netipičnim support pickovima, veigar, sion, cassiopeia..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Meni je bilo zanimljivo gledati kako SKT supporta Zyru protiv full AD kompozicije radi kao AP, a ne utility. Ne znam je li to izoliran slučaj, ali bilo je much damages, such win.

Fuck me I&#39;m famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
pagejimmy kaže...

Sto se tiče supportanja , naravno Leona , Thresh su must have support championi.

Ali kad smo već kod ''pravih" supportova , ja sam s Nami nekako najbolji , ne znam sto VI mislite o njoj ? 

Ona je full utility Champ i stvarno stvarno je jeb*** ako znaš pogadati Q.

Ps. Vel koz support je čudo, zone-a te totalno.

Nami je jebački champ za supp, preodvratno "jak" i koristan, ako znaš igrat s njim. Imao sam prilike nekoliko puta igrati s njim, ali meni jednostavno ne leži. Dok s druge strane, igrao sam protiv stvarno dobrih "Nami igrača" i usudio bih se reći da u kombinaciji sa kvalitetnim adc-om može komotno carryjat game. Jaka je u svim segmentima, počevši od stun-a, pa sve do heala i ulte.

p.s. Vela baš volim odigrat casual na botu u duoQ, a ponekad i uhvatim hrabrosti pa ranked odigram s njime. Do sada još nisam naišao na nekoga tko mu se može suprostaviti, iako vjerujem da je tako jer sam ipak u Silver5... Čisto sumnjam da bi takvo nešto prošlo kod jačih liga/divizija. 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Xerath isto može , zašto ne...long range poke i to ne samo s jednim abilityem, stun, slow...zvuči isto tako primamljivo samo što E(stun) ne prolazi kroz minione , ako se dobro sjećam,malo teže za pogoditi stoga ,

ali cool , why not.

Ne biste vjerovali , ali ja sam  spamao i kassadina supporta u rankedu prije nerfova .Silence mu je bila najjača strana ,a uz to ima i slow .O dmg-u da ne pričamo haha.

Jeste ikada igrali protiv annoying Le Blanc supporta? I tipa što kažete na 2 adc  bot lane?Ciljam ugl. na Ashe kao supp + neki adc..

Zilean je JAKIIIII, a kombinaciju zilean + syndra na botu u normalima znamo frend i ja bacati.Znači bombica na miniona sačekaš sekundu prije eksplozije i bacis na njih...hahaha

;)))

Coske
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 12:30 (pagejimmy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Zanimljiva je kombinacija kada AP mid i AD carry (sa escapeom) zamijene mjesta, a support je sustain based, tipa Soraka (mana). Dole svi imaju armor, mid ima MR, automatski switchanjem lanea imaš prednost.

Fuck me I&#39;m famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Meni je bilo zanimljivo gledati kako SKT supporta Zyru protiv full AD kompozicije radi kao AP, a ne utility. Ne znam je li to izoliran slučaj, ali bilo je much damages, such win.

SKT je redovno forsirao poohmandu-a da igra Nami/Zyra {#}

11 godina
neaktivan
League Of Legends

rune page sale je krajem ovog mjeseca?

btw, voli u dobrim rukama je dobar nekonvencionalni support, nedavno igrao sa ap panth supportom, lik je razvaljivao sa W, u late game je radio po 800 dmg

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 13:33 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
guls kaže...

SKT je redovno forsirao poohmandu-a da igra Nami/Zyra {#}

Meni se čini da su svi forsirali one champione za koje su izašli skinovi.

NIsam uspio odgledat champ select pa nezz el su jax i zed bili banani, ali tako mi se čini.

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Meni se čini da su svi forsirali one champione za koje su izašli skinovi.

NIsam uspio odgledat champ select pa nezz el su jax i zed bili banani, ali tako mi se čini.

Ne, to je bio dogovor da igraju te champove koji su dobili skt skin.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

koga?

jungle mi je main..{#}

2 Hecarim
19 Vi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedan penta kill sa olafom :D

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

evo opet se desilo, sad smo frend i ja igrali duoq i gubili smo dosta, prakticki izgubljen match i samo odjednom ping nam je obojci skocio na 500 i ''waiting to reconnect''. net nam je radio normalno, nismo se dc-ali s ts-a niti je ista zalagalo i pokusavamo se reconnectat ali neuspjesno, kaze ''unable to reconnect, firewall blocked blabla...'' i sada je match samo nestao? vise nema reconnecta, matcha nema u history-u i nista, srecom po nas, ali zanima me je li to mozda drophack ili tako nesto slicno? drugi put u tri dana da mi se to desilo, ali do sada prije nikad? nije li da drophack disconnecta samo enemy igrace, sada je cudno sto smo gubili i to se desilo...

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 21:02 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

najbolji osjecaj u game-u mi je kad s master yi imam tolki damage da svi bjeze od mene haha

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice