League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
guls kaže...

ovaj faker... bože dragi... to nije humano.

A C9 uzme kompletno istu postavu champa kao i protiv Fnatica, ma daj, baš spreseravanje :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je ovo vrag, svakih 10 s netko   DC i rec..... ne moguće ni otić iz baze kamoli nešto više. Jel ima još netko problema?

0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

sta da radim, vec 4h pokusavam ovo sredit 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

sta da radim, vec 4h pokusavam ovo sredit 

na proslom patchu je bila neka fora kao ukucas 'thereisnofourlevel' i radi

15 godina
League Of Legends

ne radi, stoji cijelo vrijeme, bitno da mi prostor uzima 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

All-star summoner icon 1 ip. {#} Rito pls

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Jel aktivan loss prevented na EUNE ?

Lagga mi užasno, nisam mogao ništa na midu evo sad sam 0-2-3 nisam ni Lich Bane završio u 15 min, samo 50 farmova a ping mi je 35

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Stare prdonje našeg novinarstva su mentalno stale u 80im, najkasnije ranim 90im, te im nije jasno da danas pojedinci itekako dobro žive od VIDEO igara (lol). 

Btw. jučer Fnatic vs OMG, imba. :D

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
CelticFrost kaže...

Stare prdonje našeg novinarstva su mentalno stale u 80im, najkasnije ranim 90im, te im nije jasno da danas pojedinci itekako dobro žive od VIDEO igara (lol). 

Btw. jučer Fnatic vs OMG, imba. :D

dok kazu video igre znaci da su kolko tolko napredni, a kaj dok kazu "igrice"... vrhunac

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Rammus iz da beast. U 15. minuti smo gubili 8/21 u killovima bot nam je kombinirano imal 1/10, top 4/6, mid 0/5, imali smo prije ovoga 2 surr votea.

I da, 7 win streak trenutno :)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 17:35 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

ne radi, stoji cijelo vrijeme, bitno da mi prostor uzima 

to je isto tako meni zapelo onaj dan kad smo bug matcheve igrali, samo sam restartao klijent, poslije je opet nesto malo skidao i upradea-alo se, tako da restart samo

Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Moja malenkost

www.kireaki.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo bas trazim game, i zanima me da li se ljudi namjerno disconnectaju iste sekunde cim se pocne connectati? Mislim, evo sad sam 3 matcha zaredom nasao i u svakom se momentalno netko disconnecta, i nije prvi put da mi se dogada, no nisam razmisljao o tome...

Da li je to neka vrsta trollanja, ili jednostavno imaju fetiš disconnectanja te izbacivanja svih igraca iz matcha?

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

za sve koji su pitali tijekom bugovih matcheva, a i za ostale - Rune page sale -  23.5.-30.5.

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 1 hvala 3
14 godina
League Of Legends

Sad sam odigrao najlegendarniji game ikad hahahaha.

Znači moj tim cijeli 2-10, 0-10, 3-17 i takvi skorovi, uletimo nas 5 medju njih 5 i počnemo se recallat, i takve gluposti radili.

Oni nam dodju do Nexusa, i stisnu surrender hahaha.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungle yi s komenatarima na http://www.twitch.tv/amaairplane

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 0:06 (pandza94).
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer sam dosao u Plat IV, sad sam vec u promo za III. Odigram 1. game, winamo. Dodjem u drugi, 11/4, imam 4/0/2 Oriannu sa 170 cs u 190 min. Odjednom DC-a se nas Kha, pa Darius, na kraju meni pocne lagati. Ping par tisuca, ne mogu se maknuti s mjesta. RC-am se rucno, ostali se takodjer RC-aju. Dobijemo fight, opet Kha, pa Darius, pa ja.

Od onda se vise nisam mogao RC-ati. Dosao bih u loading screen, ping 999 i onda bi se otvorio client: "The game has crashed". Cekao sam dobrih 20 minuta, odjednom se otvori client home, idem u match history, nema nista. Idem u ranked stats, nista.  Pogledam lolking/op.gg nista.

Kao da se game nije ni dogodio. Da je bio loss prevented, pisalo bi u historyju.

Idem odigrat jos jedan nadam se bez problema pa u Plat III.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jucer sam dosao u Plat IV, sad sam vec u promo za III. Odigram 1. game, winamo. Dodjem u drugi, 11/4, imam 4/0/2 Oriannu sa 170 cs u 190 min. Odjednom DC-a se nas Kha, pa Darius, na kraju meni pocne lagati. Ping par tisuca, ne mogu se maknuti s mjesta. RC-am se rucno, ostali se takodjer RC-aju. Dobijemo fight, opet Kha, pa Darius, pa ja.

Od onda se vise nisam mogao RC-ati. Dosao bih u loading screen, ping 999 i onda bi se otvorio client: "The game has crashed". Cekao sam dobrih 20 minuta, odjednom se otvori client home, idem u match history, nema nista. Idem u ranked stats, nista.  Pogledam lolking/op.gg nista.

Kao da se game nije ni dogodio. Da je bio loss prevented, pisalo bi u historyju.

Nisi ti vidio uber ebay diamond 2 igrače. Prije par dana mi se desilo da je enemy riven 14/3 u 16 minuti i game poslije toga enemy yasuo 15/0 u 17 minuti {#}

Sve u svemu, inače nema problema xD

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
GamerX9 kaže...

isto se i meni u normalu danas dogodilo, samo odjednom DC i probavam se RC i nece, kaze kao firewall blabla, pogledam match history nigdje nista, a cini mi se da i dalje EUNE malo laga, upravo sam odigrao dva gejma i lagalo mi je dosta, unatoc tome sto je ping konstantno ~40

Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
definho kaže...
GamerX9 kaže...

isto se i meni u normalu danas dogodilo, samo odjednom DC i probavam se RC i nece, kaze kao firewall blabla, pogledam match history nigdje nista, a cini mi se da i dalje EUNE malo laga, upravo sam odigrao dva gejma i lagalo mi je dosta, unatoc tome sto je ping konstantno ~40

Tako je, pise da ga firewall blocka, a firewall mi iskljucen. Uglavnom dobio sam jos jedan game uz lagove i Plat III je tu.

U četvrtak ujutro sam jos bio Plat V, 17/1 ranked u zadnjih 20 gejmova. Trebam samo cim duze to odrzat. Htio bih diamond do 13.6. da ne moram trositi praznike na tryhardanje muahahha.

15 godina

17+1=18, sta su ostala 2 draw bila? :P

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 3:12 (definho).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

2 su bila customa od srijede :P http://prntscr.com/3hsc3o

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 9:27 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

EUNE down, i to baš kad je meni promo sve zalagga.

Valjda bude loss prevented. :(

Uh, na kraju se moji svi reconnectali a njihova Jinx ostala afk tako da smo dobili.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 16:00 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ja imam foru...uđem u D4, onda imam igrače D2/S2 duo koji sjebu gejmove, padnem natrag u D5, onda silujem i uđem opet odmah u D4, pa opet..

jedan od onih gejmova ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

shadowsneakgirl: ''ucis a?''

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

zaboravljeno čudo od heroja. 72 feral flare stacka,4v5 pobjeda.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
definho kaže...

shadowsneakgirl: ''ucis a?''

Naaah, znala je da je ranked O.o ^^ :D

14 godina
neaktivan

Pretpostavljam da je zeznuto dok ti je cura na frend listi :D

Još da znaju za LoLking... pfff

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
14 godina
League Of Legends

Ne želim ništa reć, samo se hvalim.

7 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice